Themis Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2007 1. Ναι,θα παρω μερος.2. Και να ερχοσουνα, σιγα μην επαιρνες μερος.3. Ναι θα ειναι κ το Τσιντ4. Αθλιο Avatar.5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kojima_21 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2007 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγιαΘα είμαι Κόρινθο απο το απόγευμα και μια χαλαρή επίσκεψη θα παίξει για Caribbean.Και μη ξεχνάτε, όλοι apollonia(da) για σουτζουκάκια στο λούκουλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2007 ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ALL IN ΜΕ ΛΟΖΕ ΕΦΤΑΡΙΑ ΕΝΝΙΑΡΙΑ ΒΑΛΕΔΕΣ....?ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΥΧΗΘΕΙΣ..ΧΕΧΕ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kojima_21 Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2007 Φίλε Kokehavito, μη ξεχάσω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στα ημιτελικά του GOPC2.Να φτάσεις όσο ψηλότερα γίνεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2007 Aν παιρνω φιλε Kojima_21 JJ και ερχεται κατω 7-8-9-10, και ο αντιπαλος μου κραταει ΚΚ, εγω ξερεις ποσο ψηλα μπορω να φτασω?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2007 paidia ti ginaitai meta ta domatia gia to GPT2.kati exo akousi oti tha trexoume....prepi na dothi protetereotita sta pidia pou erxontai apo makria kai na min ginontai diakrisis.na minoume sto hotel toy kazinou den mpori na erxomaste apo makria na afinoume ta lefta mas kai na menoume se domatia pou trexoun nera kai exoun imitelis thermansi.prepi na iparxi sevasmos stoys pelates.ego imai pelatis 5 xronia sto kazino kai den parakalo kanena.oli theloyme tis anesis mas.kai APAITO NA GINI SEVASTO.oli exoume orexsi gia poker alla oxi etsi na vroune tropo na mas exsipretisoun den anigo kontra me kanenan alla esi litourgo.ego imai elefteros epaggelmatias kai ton pelati ton prosexo stin doulia mou kitao na figi efxaristimenos. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2007 Και εγώ πιστεύω ότι είμαι επαγγελματίας και προσέχω τους πελάτες μου. Το βάζετε το θέμα παιδιά σαν να έχουμε 1000 δωμάτια αλλά δεν θέλουμε να σας βάλουμε εκεί. Το ξενοδωχείο είναι μικρό. Ολοι θέλουν να μην εκεί, έχουμε και τους κανονικούς μας πελάτες στις ρουλέτες που μέχρι και πολλούς από αυτούς έχουμε πετάξει έξω αυτό το σαββατοκύριακο.Ακούσαμε ότι δεν ήσασταν ευχαριστημένοι από το Negorski και για αυτό το λόγο πάμε Πολύκαστρο. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Οσο και να θέλουμε να σας βολέψουμε σε πολυτελέστατα δωμάτια όλους δεν υπάρχουν αυτά.Μπορούμε να το κάνουμε και όπως το εξωτερικό. Οι πελάτες κλείνουν μόνοι τους τα δωμάτια,πληρώνουν για αυτά μόνοι τους και κανονίζουν και την μεταφορά τους.Για κοιτάξτε το λίγο εσείς που παίζετε λίγο στο εξωτερικό. Πως έχουν τα πράγματα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2007 George ise kati parapano apo kalos sth doulia sou.Ta pramata ine opos ta les gia ta domatia.Sth barcelona dinoune logo tou wpt to domatio sto AB Skipper hotel apo 270euro sta 250 euro!!prosoxh h simetoxi 8000 euro!!! kai 20 euro discount MONO!!!!thats all.Mia hara ta pai to Apollonia. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts