TOREADOR Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 noble έγραψε:orfeasorfeas έγραψε:Γιατί τα λυπάσαι; Ποιός σου είπε ότι θα τα χάσεις; Εγώ να δεις πόσες ώρες παίζω στα χαμηλά stakes. Μήπως πρέπει να αρχίσεις να παίζεις με το κομπιουτεράκι του μυαλού σου; Προσοχή, δεν έχω διάθεση για εξυπνάδες και μην με παρεξηγήσεις, απλά σε παρακολουθώ στα φόρουμ και έχω σε εκτίμηση το πνεύμα σου. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκομίσεις όφελος από αυτό; (please no Greeklish any more)????????????????????????????lol?[/quote:2ri5yeld]levelling Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 Man crush Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
orfeasorfeas Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 Λουκά, και γω σαν και σένα παίζω (από θέση και με δυνατό φύλλο) αλλά καμιά φορά κάνω υπερβάσεις και αυτές δημοσιεύω για γόνιμη (πλην εξαιρέσεων) κουβέντα. Εγώ, όμως, άλλα σου είπα και συ άλλα μου απάντησες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2011 8α σε παρακολουθο εαν θελειςiamthe@windowslive.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2011 orfeasorfeas έγραψε:Αγαπητέ Λουκά καλημέρα. Εγώ, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να δω φλοπ και με 7-2 οφ. Ακόμα και εκτός θέσης με 5bet preflop αντιπάλου σε οποιοδήποτε stake. Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή μιλάς σοβαρά αλλά εγώ αυτό θα έκανα.+1.000.000 LOLorfeasorfeas έγραψε:Γιατί τα λυπάσαι; Ποιός σου είπε ότι θα τα χάσεις; Εγώ να δεις πόσες ώρες παίζω στα χαμηλά stakes. Μήπως πρέπει να αρχίσεις να παίζεις με το κομπιουτεράκι του μυαλού σου; Προσοχή, δεν έχω διάθεση για εξυπνάδες και μην με παρεξηγήσεις, απλά σε παρακολουθώ στα φόρουμ και έχω σε εκτίμηση το πνεύμα σου. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκομίσεις όφελος από αυτό; (please no Greeklish any more)+2.000.000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts