Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ Ή ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ, ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ;

PokerStars Hold'em Χωρίς Όριο ($1/$2 USD) Θέση #8 είναι το button

Θέση 1: ($200 σε μάρκες)

Θέση 2: ($150 σε μάρκες)

Θέση 4: ($194 σε μάρκες)

Θέση 6: ($96 σε μάρκες)

Θέση 7: ($290 σε μάρκες)

Θέση 8 (ΕΓΩ): ($240 σε μάρκες)

Θέση 9: ($102 σε μάρκες)

Θ9: βάζει το small blind $1

Θ1: βάζει το big blind $2

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε ΣΕ ΜΕΝΑ [Jc 4h]

Θ2: πάει πάσο

Θ4: πάει πάσο

Θ6: πάει πάσο

Θ7: πάει πάσο

Θ8 (ΕΓΩ): κάνει ρελάνς $4 to $6

Θ9: πάει πάσο

Θ1: calls $4

*** FLOP *** [9h 4s 5h]

Θ1: πάει ντούκου

Θ8 (ΕΓΩ): ποντάρει $10

Θ1: calls $10

*** TURN *** [9h 4s 5h] [3d]

Θ8 (ΕΓΩ): ποντάρει $18

Θ1: calls $18

*** RIVER *** [9h 4s 5h 3d] [Tc]

Θ8 (ΕΓΩ): ποντάρει $42

Θ1: calls $42

*** SHOW DOWN ***

Θ8 (ΕΓΩ): δείχνει [Jc 4h] (ζευγάρι Τεσσάρια)

Θ1: δείχνει [Js Jh] (ζευγάρι Βαλέδες)

Θ1 μάζεψε $146 από pot

Δημοσίευση

Den 8ewrw oti einai adynamia na betareis k ta 3 streets efoson exeis mia LAG eikona.. To 8ema einai ti reads exeis gia ton antipalo.. Giati se ena toso Dry flop na akolou8isei k na sinexisei sto turn..Nomizw sto river eprepe na to afiseis to xeri sou..

Exeis kanei tosa post alla den les pou8ena me ti antipalous exeis na kaneis.. Gia na katalaboume k emeis ton logo me ton opoio paizeis ta xeria sou

Δημοσίευση

allazei para polla re. dikaiologei se enan mikro esto bathmo to blind stealing pou pas na kaneis me J4. par'ola auta de les poso tag. an den exei VP kato apo 20 to theoro trabigmeno to blind stealing me J4. genika klebe blinds me fulla pou exoun kapoies prooptikes na floparoun kala. oson afora ta bets kalutera na paizeis small ball kai na apofeugeis multi street bluffs apenanti se kalous TAG.

genika pantos koita ta stats pou exei se kathe street oson afora to fold kai tha katalabeineis eukola an prepei na rikseis kai deutero i trito bullet

PS. theoro autonohto oti kaneis blind stealing gt an ontos theleis na paikseis to J4 apla lol. anebase kapoia stigmi kai ta dika sou stats. paizoun polu rolo ston tropo pou se antimetopizoun oi alloi

Δημοσίευση

Ρε λαλημένε, ωραία τα λες αλλά δεν μπορείς να γράφεις ελληνικά;

Επίσης πες μου με απλά ελληνικά τί σημαίνει VP. Value pattern μήπως; Για το blind stealing που λες, το επιχειρώ ΜΕΤΑ το φλοπ, αν αυτό εννοείς. Μέχρι να δω το φλοπ, ναι φίλε μου, ελπίζω σε ένα καλό φύλλο. Διότι αν έχεις τα nuts με J4 στο χέρι και θέση, τους τα παίρνεις.

Δημοσίευση

Τι αλλο ψαχνεις δηλαδη φιλε μου για να σταματισεις να τον ταιζεις $$$$?

Ενταξει πηγαμε να κλεψουμε πιασαμε και bottom pair στο flop βλεπεις πως δεν εχει διαθεση να πασσαρει τους βαλεδες του αστο να παει στην ευχη του θεου να γλυτωσεις και κανα διφραγκακι.

Αν σε πηγαινε c/r 100$ στο river τι θα εκανες??

Δημοσίευση

VP:Voluntary Put Money In Pot=ποσο συχνα βλεπει το πονταρισμα.

Blind stealing:ειναι η προσπαθεια να κερδισεις τα blinds απο τις τελευταιες θεσεις, εχοντας καποιο αδυναμο φυλλο,με preflop raise.

ΔEN υπαρχει blind stealing META το flop.

Φιλικα θελω να σου κανω 3 ερωτησεις:

1)Για ποιον λογο κανεις raise preflop στο συγκεκριμενο hand?

a)για να κλεψεις τα blinds

B)θεωρεις πως εχεις ενα καλο φυλλο και προσπαθεις να παρεις value

c)με την ελπιδα να ανοιξει 44J στο flop και να του τα παρεις ολα

2)Για ποιον λογο συνεχιζεις και πονταρεις σε turn+river:

a)για να παρεις value επειδη εχεις τον καλυτερο συνδυασμο

β)γιατι λες "ελα μωρε τι να εχει ο αλλο κανενα AQ+θα τα πεταξει"

γ)με την ελπιδα να ανοιξει αλλο ενα 4αρι να του τα παρεις ολα,αν ηδη ειναι καλυτερος απο σενα

3)Ποσο καιρο ασχολεισαι με το hold'em και αν αρχισες με τα 1/2$?

Δημοσίευση

ρε ορφέα με δουλεύεις? όλα αυτά που σου λέω είναι πολύ βασικά. Οι απορίες σου ακούγονται σαν να με ρώταγε κάποιος ποδοσφαιριστής τι είναι το κόρνερ και το οφσάιντ.VP είναι Vοllunteery Put Money In Pot. Μου φαίνεται περιεργο που δε το ξερεις.Δε το βλέπεις στο Holdem Manager ? Αλλα τι ρωταω . Σιγά να μην ξέρεις τι ειναι αυτο. Blind stealing μετά το flop πρώτη φορά το ακούω. Γενικα ρε ορφέα εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν ξερεις τι ακριβως κάνεις. απλά πατάς κουμπια. δεν εχεισ καποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να κερισεις το flop. Παίζεις πόκερ όπως θα έπαιζες ρουλέτα και όχι όπως θα επαιζες σκάκι. Ξεκίνα να μελετάς.

Δημοσίευση

lalimenos έγραψε:

ρε ορφέα με δουλεύεις? όλα αυτά που σου λέω είναι πολύ βασικά. Οι απορίες σου ακούγονται σαν να με ρώταγε κάποιος ποδοσφαιριστής τι είναι το κόρνερ και το οφσάιντ.VP είναι Vοllunteery Put Money In Pot. Μου φαίνεται περιεργο που δε το ξερεις.Δε το βλέπεις στο Holdem Manager ? Αλλα τι ρωταω . Σιγά να μην ξέρεις τι ειναι αυτο. Blind stealing μετά το flop πρώτη φορά το ακούω. Γενικα ρε ορφέα εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν ξερεις τι ακριβως κάνεις. απλά πατάς κουμπια. δεν εχεισ καποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να κερισεις το flop. Παίζεις πόκερ όπως θα έπαιζες ρουλέτα και όχι όπως θα επαιζες σκάκι. Ξεκίνα να μελετάς.

+1

ozi21 έγραψε:

VP:Voluntary Put Money In Pot=ποσο συχνα βλεπει το πονταρισμα.

Blind stealing:ειναι η προσπαθεια να κερδισεις τα blinds απο τις τελευταιες θεσεις, εχοντας καποιο αδυναμο φυλλο,με preflop raise.

ΔEN υπαρχει blind stealing META το flop.

Φιλικα θελω να σου κανω 3 ερωτησεις:

1)Για ποιον λογο κανεις raise preflop στο συγκεκριμενο hand?

a)για να κλεψεις τα blinds

B)θεωρεις πως εχεις ενα καλο φυλλο και προσπαθεις να παρεις value

c)με την ελπιδα να ανοιξει 44J στο flop και να του τα παρεις ολα

2)Για ποιον λογο συνεχιζεις και πονταρεις σε turn+river:

a)για να παρεις value επειδη εχεις τον καλυτερο συνδυασμο

β)γιατι λες "ελα μωρε τι να εχει ο αλλο κανενα AQ+θα τα πεταξει"

γ)με την ελπιδα να ανοιξει αλλο ενα 4αρι να του τα παρεις ολα,αν ηδη ειναι καλυτερος απο σενα

3)Ποσο καιρο ασχολεισαι με το hold'em και αν αρχισες με τα 1/2$?

1) σίγουρα το c

2) σίγουρα το a

Δημοσίευση

Ozi σου απαντώ με σοβαρότητα:

1) α & c

2) Για να τον πιέσω να πετάξει τα δικά του αλλά δεν θα έλεγa όχι και στο c

3) Μην σπαταλάς τον χρόνο σου με κριτική σε πρόσωπα αλλά κρίνε και δέξου κριτική για τα χέρια και στρατηγικές ώστε να γίνεις καλύτερος ΕΣΥ (και άσε τους άλλους ήσυχους)

Σ΄ευχαριστώ πάντως διότι αν και "νευριασμένα" τα σχόλιά σου είναι γόνιμα σε πολλές περιπτώσεις

Δημοσίευση

orfeasorfeas έγραψε:

1) α & c

3) Μην σπαταλάς τον χρόνο σου με κριτική σε πρόσωπα αλλά κρίνε και δέξου κριτική για τα χέρια και στρατηγικές ώστε να γίνεις καλύτερος ΕΣΥ (και άσε τους άλλους ήσυχους)

Σ΄ευχαριστώ πάντως διότι αν και "νευριασμένα" τα σχόλιά σου είναι γόνιμα σε πολλές περιπτώσεις

Πραγματικα ουτε κριτικη θελω να κανω σε κανεναν,ουτε 'νευριασμενα' ειναι τα σχολια μου.ποιος ειμαι εγω αλλωστε?την αποψη μου λεω με βαση αυτα που αντιλαμβανομαι.σορυ αν το εκλαμβανεις ετσι,ειναι απλως απορροια της μη-αμεσοτητας που εχει αυτου του ειδους η επικοινωνια.

Τωρα οσον αφορα τις 'στρατηγικες'...ισως ηταν πρωτοποριακες πριν 200χρονια που ανακαλυφθηκε το ποκερ.Τωρα θεωρουνται απλα -EV,σε βαθος χρονου,de facto.

Τεσπα δικιο εχεις.δικα σου ειναι τα λεφτα οτι θελεις τα κανεις.Καλα κερδη!

Δημοσίευση

orfeasorfeas έγραψε:

1) α & c

εγω ειλικρινά απορώ πως κάθονται κάποιοι, σου απαντάνε σοβαρά

και ασχολουνται ακόμα μαζί σου.

Εκτός του ότι είσαι άσχετος ,και οι πάσες που στέλνεις μοιάζουν τις περισσότερες φορές με ανέκδοτο, ειρωνεύεσαι δεν ακούς κανέναν και κανεις και παρατηρήσεις.

Και επειδή κάτι έλεγες σε άλλο θέμα για Ελληνες,εξυπνάκηδες ,είρωνες κτλ σε αμερικάνικα site σιγουρα θα είχες φάει απο πολύ κράξιμο μέχρι ban, γιατί δεν ξέρεις ουτε καν να ποστάρεις. Δεν ξέρεις ουτε απο Hand converter, δεν ποστάρεις τα στατιστικά των αντιπάλων ποτέ, δεν ξέρεις καν τι είναι.

Σου λέει ο Φρίδης σε άλλη πάσα να μην στέλνεις το αποτέλεσμα των φυλλων ,έτσι ώστε να μην είναι results oriented η συζητηση και κάνεις και σε αυτον παρατήρηση.

...για το παιχνίδι σου και για τις απαντήσεις σου, δεν κάνω κανένα σχόλιο.

Σε άλλο θέμα λέει ο kasspav γιατί γίνονται συζητήσεις χαμηλού επιπέδου και γιατί δεν ποστάρουν οι καλοί Έλληνες και επειδή μας έχει φάει η πολλή ευγένεια και οι γενικότητες ενας λόγος είσαι και εσύ και η νοοτροπία που έχεις.

Δημοσίευση

Αγαπητέ Μοντάνα, ούτε ειρωνεύομαι, ούτε κάνω ανόητες παρατηρήσεις. Διευκρινήσεις ζητώ για να μάθω περισσότερα και μαζί με μένα οι δεκάδες που διαβάζουν το σάιτ χωρίς να συμμετέχουν. Δεν με ενδιαφέρουν οι ολίγοι πικρόχολοι.

Αντιθέτως, διαβάζω τα πάντα με προσοχή και τα λαμβάνω υπόψιν έστω και αν σιωπώ. Αδυνατείς να το καταλάβεις; Δεν φταίω εγώ. Προτιμώ να παραθέτω τα χέρια μου με τον τρόπο που το κάνω είτε σου αρέσει είτε όχι. Τον σχετικό μετατροπέα θα τον χρησιμοποιήσω όταν θελήσω εγώ.

Επαναλαμβάνω σε σένα και σε όλους τους ολίγους "γνωστούς άγνωστους". Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με... κάτι τέτοιους σαν και μένα και παίξτε παραπάνω ώρες για να κερδίσετε.

Εγώ γράφω εδώ για να μάθω μερικά πράγματα και να γίνω καλύτερος. Δεν έχω ανέβει, δα, και στο σβέρκο σας! Σε ξεχωριστό τόπο δημοσιεύω τα χέρια μου και από σοβαρούς ανθρώπους ζητώ τα σχόλιά τους. Ακόμα και από τον φαινομενικά άσχετο θα πάρω κάτι. Αν εσύ και οι όμοιοί σου δεν το θέλετε, τότε μην χαλάτε τα απλοϊκά ποστ μου, σας παρακαλώ θερμά. Τραβήξτε κάπου αλλού να εκφραστείτε.

Δημοσίευση

ορφεα χωρις καμια διαθεση ειρωνιας σταματα τα 1/2$ και αν θες να μαθεις ποκερ ξεκινα απο χαμηλα στεικς πριν χασεις μια περιουσια,γιατι ετσι που παιζεις θα την χασεις σιγουρα.αν εισαι εκατομμυριουχος οτι ειπα ειναι μ***ς κανε οτι θελεις

Δημοσίευση

orfea parolo pou den eimai cash player tha sou protina na kaneis mia pausi apo to poker na mpeis sto http://www.pokerbooks.gr/ k na pareis epigodos ta super system 1 k 2...afou den akous ta paidia pou kathode k postaroun me mono skopo na se voithisoun akou toulaxiston ton doyle brunson...(ektos k an einai ka autos pikroxolos k kakoithis)