vasilisg Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2011 Έπαιζα για 3 ώρες σε ένα tour deep stacks ξεκινήσαμε με 5k και μετά τις τρεις ώρες τα ειχα κανει 15k χωρις να μπω all in ουτε μια φορα.Τα blind ήταν σχετικά μικρά ακόμα.Ένας p&^%$^Σ ΓΙΟΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ goldstar κιόλας το παιδί μου κάνει raise 600(blinds 100/200)κάνω call με K J suited.FLOP K J 6.Κάνω check κάνει raise γύρω στα 1000.(λέω ας μην του κάνω ρε raise γιατι άμα έκανε μπλόφα θα τα πετούσε )TURN 6 (εκεί φοβήθηκα λίγο gt τον είχα ικανό να έχει 6 3 ).κάνω check κάνει all in.Μετά από αρκετή ώρα έκανα call(είχα ελάχιστα chips παραπάνω από αυτόν)και με ανακούφιση βλέπω A 2 .Μαγικό RIVER A.Μετά έκανα all in με K 6 suited.είχα flush draw στο flop αλλα το πέμπτο φίλο για χρώμα δεν ήρθε.Και δεν παραπονιέμαι γιατι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο bad beat που τρώω είναι.Ούτε τα 11$ που έχασα με νευρίασαν.Αυτό που με εκνεύρισε πολύ είναι ότι ενώ εγώ έπαιζα για 3 ώρες και έπαιζα οσο πιο προσεχτικά έχω παίξει πληρώθηκε(με τέτοια κωλοφαρδία πως να μην πληρωθεί?)αυτός ο p&*%^σ.Sorry και για τις βρισιές αλλα.... Παράθεση
Recommended Posts