Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μερικές φορές ένα τεσσαράκι είναι αρκετό… Εσείς θα το παίζατε διαφορετικά και, αν ναι, πώς;

PokerStars Hold'em Χωρίς Όριο ($1/$2 USD) Θέση #6 είναι το button

Θέση 1: ($100 σε μάρκες)

Θέση 2: ($30.85 σε μάρκες)

Θέση 3: ($24.25 σε μάρκες)

Θέση 4: ($62.65 σε μάρκες)

Θέση 5: ($37 σε μάρκες)

Θέση 6: ($191.70 σε μάρκες)

Θέση 7: ($41 σε μάρκες)

Θέση 9: ($104 σε μάρκες)

Θ7: βάζει το small blind $1

Θ9: βάζει το big blind $2

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε στον Θ9 (εμένα)[4c Ac]

Θ1: πάει πάσο

Θ2: πάει πάσο

Θ3: πάει πάσο

Θ4: πάει πάσο

Θ5: πάει πάσο

Θ6: πάει πάσο

Θ7: κάνει ρελάνς $2 to $4

Θ9: calls $2

*** FLOP *** [2d 4d 5h]

Θ7: πάει ντούκου

Θ9: ποντάρει $6

Θ7: κάνει ρελάνς $12.50 to $18.50

Θ9: κάνει ρελάνς $81.50 to $100 και είναι all-in

Θ7: calls $18.50 και είναι all-in

Το uncalled ποντάρισμα ($63) επιστράφηκε στον θ9

*** TURN *** [2d 4d 5h] [Qc]

*** RIVER *** [2d 4d 5h Qc] [Jd]

*** SHOW DOWN ***

Θ7: δείχνει [As Kc] (Υψηλότερο Φύλλο Άσσος)

Θ9: δείχνει [4c Ac] (ζευγάρι Τεσσάρια)

Θ9 μάζεψε $79 από pot

Δημοσίευση

Αν σου γύριζε pp > 4 εκεί τι θα έκανες; Ποστ με το πόσο άσχημο bad beat έφαγες;

Ρεσιτάλ overplay είναι το hand. Αυτός το ΑΚ του και εσύ το middle pair σου.

Ο τύπος έχει 20ΒΒ και πιάνει ΑΚ. Θέλει σώνει και καλά να τα σπρώξει και να έχει να λέει μετά ότι έχασε με ΑΚ και ότι τον έστησε η stars.

Δεν μπορείς να έχεις καλά reads εδώ. Απλά ελπίζεις ότι είσαι μπροστά και τα σπρώχνεις και για αυτό εν μέρει φαίνεται λογικό το play σου.

Κατά τα άλλα διαφωνώ με όλο το παίξιμο πλην του call preflop. Από εκεί και μετά θα προσπαθούσα να το πάω φτηνά. check behind στο flop και ίσως ένα raise σε bet του μετά από blank turn αν πίστευα ότι αυτό θα μου εξασφάλιζε check του στο river.

Απάντησα και σε άλλο hand που πόσταρες και διαφώνησα με την γραμμή που ακολούθησες. Ελπίζω να κατανοείς ότι δεν είναι κάτι προσωπικό.

Δημοσίευση

ορφεα, και ο πιο noob παιχτης του κοσμου , που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ασχοληθει λιγο πιο σοβαρα μετο ποκερ και ψιλοασχολειται δεν θα το επαιζε ετσι...

στο λεω σοβαρα . ετσι παιζεται το set και η κεντα. οχι το επαφη στο 4...

νομιζω οτι πρεπει να διαβασεις λιγο ..η να δεις κανενα βιντεακι...

κριμα ειναι τοσςα λεφτα χαμενα....πραγματικα..

και κατιαλλο. λες δεν θες ειρωνικα σχολια....

στην πρωτη γραμμη γραφεις "μερικες φορες και το τεσσαρακι ειναι αρκετο" "εσεις θα το παιζατε διαφορετικα?" .

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω....

Δημοσίευση

OFI-SNAKES έγραψε:

ορφεα μπορεις να μου πεις ειλικρινα ποσα χανεις το μηνα?και σε πμ αν θες

Εμένα στειλε μου σε ΠΜ το ονομα σου στην σταρς και θα το βρω εγω ποσα χάνεις

ΥΣ. Τα stakes που παιζεις ειναι low οχι medium

Δημοσίευση

Kala_Azar έγραψε:

ορφεα, και ο πιο noob παιχτης του κοσμου , που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ασχοληθει λιγο πιο σοβαρα μετο ποκερ και ψιλοασχολειται δεν θα το επαιζε ετσι...

στο λεω σοβαρα . ετσι παιζεται το set και η κεντα. οχι το επαφη στο 4...

νομιζω οτι πρεπει να διαβασεις λιγο ..η να δεις κανενα βιντεακι...

κριμα ειναι τοσςα λεφτα χαμενα....πραγματικα..

και κατιαλλο. λες δεν θες ειρωνικα σχολια....

στην πρωτη γραμμη γραφεις "μερικες φορες και το τεσσαρακι ειναι αρκετο" "εσεις θα το παιζατε διαφορετικα?" .

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω....

Αν κατάλαβα καλά, το πέρασες για ειρωνεία, αλλά δεν είναι έτσι. Πράγματι ζητώ γνώμες για άλλο, εναλλακτικό ή καλύτερο, παίξιμο.

Δημοσίευση

9antreas9 έγραψε:

Απάντησα και σε άλλο hand που πόσταρες και διαφώνησα με την γραμμή που ακολούθησες. Ελπίζω να κατανοείς ότι δεν είναι κάτι προσωπικό.

Τίποτα προσωπικό με κανέναν, ακόμα και με τους είρωνες και τους εξυπνάκηδες του φόρουμ. Οι παρατηρήσεις μου εξαντλούνται στο πλαίσιο του φόρουμ και τίποτα παραπέρα.

Δημοσίευση

lalimenos έγραψε:

OFI-SNAKES έγραψε:
ορφεα μπορεις να μου πεις ειλικρινα ποσα χανεις το μηνα?και σε πμ αν θες

ΥΣ. Τα stakes που παιζεις ειναι low οχι medium[/quote:yrhcnydj]

Ε low δεν το λες το 200NL, στο FT πχ το εχει στα medium αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι οτι παιζει πολυ υψηλοτερα stakes απο το επιπεδο του και δεν το εχει καταλαβει ακομα δε θελει να το καταλαβει η εχει απειρο bankroll δεν ξερω..

Φιλικα παντως orfea πεσε κατα πολυ stakes και μαθε το παιχνιδι, αν εχεις πολλα λεφτα και δε σε νοιαζει απλα διασκεδαζεις παω πασο συνεχισε..

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι παιζει πολυ υψηλοτερα stakes απο το επιπεδο του και δεν το εχει καταλαβει ακομα δε θελει να το καταλαβει η εχει απειρο bankroll δεν ξερω..

Φιλικα παντως orfea πεσε κατα πολυ stakes και μαθε το παιχνιδι, αν εχεις πολλα λεφτα και δε σε νοιαζει απλα διασκεδαζεις παω πασο συνεχισε..

Ευχαριστώ, θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου.

Δημοσίευση

Αλλο ενα χερι που δεν καταλαβαινω γιατι το ποσταρεις.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι σου απανταω...lol

FOLD PREFLOP Απλα

Αν δινεις το πουλι σου οπως δινεις το all in σου θα ησουν ο Julius Alexandratus

χωρις πλακα γιατι χαριζεις το all in σου απ'την στιγμη που νικας μονο μπλοφα?

Ειναι αυτο που λεμε ''τον βαζω σε ΑΚ''????

Δημοσίευση

orfea απ'οτι βλεπω χωρις βεβαια να ξερω πολλα ειναι οτι παιζεις με ενα τροπο που με κανει να πιστευω οτι θελεις να παιξεις το καθε hand με τον πιο "περιεργο" και "εντυπωσιακο" τροπο που γινεται. Τι θελω να πω? παιζεις για να κανεις μεγαλα call μεγαλα reads και γενικα με ενα τροπο τον οποιο λιγοι στον κοσμο μπορουν να παιξουν και να εχουν κερδος μακροπροθεσμα.

Πρεπει να κανεις ενα βημα καθε φορα, μεθε καλα ABC poker εφαρμοσε το με επιτυχια στα lower stakes, μαθε να κανεις adjust σε διαφορους τυπους παιχτων(πχ aggressive 3bettors) μαθε να εχεις σωστα reads και μετα πηδα στο 200NL. Εισαι τυχερος που εχεις ενα bankroll μεγαλο γιατι μπορεις να μαθεις ποκερ χωρις να ρισκαρεις πολλα. Πεσε στα χαμηλα μαθε να παιζεις σωστα/βαρετα/οχι εντυπωσιακα αλλα επικερδη τα hands και μετα ανεβα stakes και προσπαθησε να βαλεις καποια τετοια play που ποσταρεις στο παιχνιδι σου.

Και εγω επαιζα ετσι στα micro, εχω ποσταρει και hands με Α high call σε all in και αλλα τετοια, αν πιασει νιωθεις σαν ο νεος phil ειναι αληθεια αλλα μακροχρονια παιζοντας ετσι θα εχει τεραστια επιπτωση στο winrate(?) σου αν δεν ξερεις πραγματικα γιατι το κανεις.

Μαθε να παιζεις σωστα TAG, solid poker και μετα ανεβα stakes και πειραματισου με fancy plays αυτη ειναι η συμβουλη μου δεν εχω να πω κατι αλλο..

Good Luck

Δημοσίευση

xaxaxaxaxaax

αυτο που διαβασε ο ορφεας απο τον ijustriveredyou ηταν κατι σε :

μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα

μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμ

good luck

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

orfea απ'οτι βλεπω μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα παιζεις με ενα τροπο μπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλα "περιεργο" και "εντυπωσιακο" μπλαμπλαμπλα μπλαμπλα παιζεις για να κανεις μεγαλα call μεγαλα readsμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα εχουν κερδος μακροπροθεσμα.

μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα Εισαι τυχερος που εχεις ενα bankroll μεγαλο μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα .μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μετα ανεβα stakes μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα

Και εγω επαιζα ετσι στα micro, εχω ποσταρει και hands με Α high call σε all in και αλλα τετοια, μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλα εχει τεραστια επιπτωση στο winrate(?) σου αν μπλα ξερεις πραγματικα γιατι το κανεις.

μπλαμπλα παιζεις σωστα TAG, solid poker μπλαμπλαμπλαμπλα πειραματισου με fancy plays αυτη ειναι η συμβουλη μου δεν εχω να πω κατι αλλο..

Good Luck

Επισης πιθανο ειναι να το διαβασε και καπως ετσι

Δημοσίευση

harima έγραψε:

iJustRiveredYou έγραψε:
orfea απ'οτι βλεπω μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα παιζεις με ενα τροπο μπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλα "περιεργο" και "εντυπωσιακο" μπλαμπλαμπλα μπλαμπλα παιζεις για να κανεις μεγαλα call μεγαλα readsμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα εχουν κερδος μακροπροθεσμα.

μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα Εισαι τυχερος που εχεις ενα bankroll μεγαλο μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα .μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μετα ανεβα stakes μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα

Και εγω επαιζα ετσι στα micro, εχω ποσταρει και hands με Α high call σε all in και αλλα τετοια, μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλα εχει τεραστια επιπτωση στο winrate(?) σου αν μπλα ξερεις πραγματικα γιατι το κανεις.

μπλαμπλα παιζεις σωστα TAG, solid poker μπλαμπλαμπλαμπλα πειραματισου με fancy plays αυτη ειναι η συμβουλη μου δεν εχω να πω κατι αλλο..

Good Luck

Επισης πιθανο ειναι να το διαβασε και καπως ετσι[/quote:2y0perw7]

χαχαχαχαχα δεν υπάρχει το edit.. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

harima έγραψε:
iJustRiveredYou έγραψε:

Good Luck

Επισης πιθανο ειναι να το διαβασε και καπως ετσι[/quote:ld4u7tn5]

χαχαχαχαχα δεν υπάρχει το edit.. :laugh: :laugh:[/quote:ld4u7tn5]

οχι τιποτα αλλο αλλα στο real life δουλευω ως moder :laugh: :laugh: :laugh: (solid bragg) :P

Δημοσίευση

Παιδιά μ' όλο τον σεβασμό αλλά έχει καταντήσει κουραστική όλη αυτή η διαδικασία..

Να ποστάρει δλδ ο orfeas hands, οι περισσότεροι ν' απαντάνε -δικαιολογημένα ή μη δεν το εξετάζω- με ειρωνείες και ανά τακτά διαστήματα ο orfeas ν' απαντάει λέγοντας ''δεν δίνω καμιά σημασία στα ειρωνικά ή εξυπνακίστικα σχόλια κτλ κτλ''.

Οπότε δύο οι λύσεις κατά την γνώμη μου.. είτε όσοι θεωρούν κατωτέρου επιπέδου τα hands του orfea να μην τα σχολιάζουν..

ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο orfeas να προσπερνάει τα σχόλια αυτά όπως συνεχώς επαναλαμβάνει και να μην απαντάει συνέχεια με το 'δεν δεχομαι εξυπνάκηδες και είρωνες' κτλ... καθώς έχει γίνει κατανοητός.

Υ.γ. για να προλάβω και την κάπως πικρόχολη απάντηση... 'λύση θα 'ταν να μην ξαναποστάρει ο orfeas hand' είναι δικαίωμα του καθενός στο φόρουμ να ποστάρει κάποιο hand.

Προσωπική μου γνώμη μου φυσικά.