orfeasorfeas Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 mathew ace έγραψε:Olo to Post eprepe na kaneis Highlight. Diavase to kala.Ασφαλώς και το διάβασα αγαπητέ μου. Στην απάντησή μου έκανα απλά οικονομία χώρου. Αλλά εγώ ζήτησα γνώμη για το χέρι και δεν είπες τίποτα δικό σου επ΄αυτού. Παράθεση
9antreas9 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 iJustRiveredYou έγραψε:orfea απ'οτι βλεπω χωρις βεβαια να ξερω πολλα ειναι οτι παιζεις με ενα τροπο που με κανει να πιστευω οτι θελεις να παιξεις το καθε hand με τον πιο "περιεργο" και "εντυπωσιακο" τροπο που γινεται. Τι θελω να πω? παιζεις για να κανεις μεγαλα call μεγαλα reads και γενικα με ενα τροπο τον οποιο λιγοι στον κοσμο μπορουν να παιξουν και να εχουν κερδος μακροπροθεσμα. Πρεπει να κανεις ενα βημα καθε φορα, μεθε καλα ABC poker εφαρμοσε το με επιτυχια στα lower stakes, μαθε να κανεις adjust σε διαφορους τυπους παιχτων(πχ aggressive 3bettors) μαθε να εχεις σωστα reads και μετα πηδα στο 200NL. Εισαι τυχερος που εχεις ενα bankroll μεγαλο γιατι μπορεις να μαθεις ποκερ χωρις να ρισκαρεις πολλα. Πεσε στα χαμηλα μαθε να παιζεις σωστα/βαρετα/οχι εντυπωσιακα αλλα επικερδη τα hands και μετα ανεβα stakes και προσπαθησε να βαλεις καποια τετοια play που ποσταρεις στο παιχνιδι σου.Και εγω επαιζα ετσι στα micro, εχω ποσταρει και hands με Α high call σε all in και αλλα τετοια, αν πιασει νιωθεις σαν ο νεος phil ειναι αληθεια αλλα μακροχρονια παιζοντας ετσι θα εχει τεραστια επιπτωση στο winrate(?) σου αν δεν ξερεις πραγματικα γιατι το κανεις.Μαθε να παιζεις σωστα TAG, solid poker και μετα ανεβα stakes και πειραματισου με fancy plays αυτη ειναι η συμβουλη μου δεν εχω να πω κατι αλλο..Good Luckthis.Το ότι ποστάρεις και κάθεσαι και ασχολείσαι δείχνει ότι θέλεις να δουλέψεις στο παιχνίδι σου.Αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια ότι δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να παίζεις σε αυτά τα stakes. Εκτός αν έχεις άπειρα λεφτά για πέταμα και το κάνεις απλά για την πλάκα σου.Για το hand είπα την γνώμη μου πιο πάνω. Παράθεση
jingo8 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 orfea o antipalos sou to epexe kalytera to hand apo sena parolo pou to exase. sou edeixe oti eixe overpair me to raise tou, opos kai tha tyxainei na "exoune" dynatoi antipaloi se alles paromoies periptoseis, KAI THA XANEIS TA LEFTA SOU. gi afto kalytera na allaxeis tropo skepsis. to lathos tou antipalou sou itane pos ekane call sto all in sou me overcards, gi afto to logo o xaraktirismos tou psariou tairiazei kai se afton. sygnomi file alla poloi tha thelane na briskontai se trapezi me esas tous dyo,alla ayti einai i alitheia Παράθεση
stayros1987 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατι απαντάτε ειρωνικά..?Ο φίλος ορφέας έχει δίκαιο..τα ψάρια είναι στα μεσαια stakes.. Παράθεση
orfeasorfeas Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2011 9antreas9 έγραψε:Το ότι ποστάρεις και κάθεσαι και ασχολείσαι δείχνει ότι θέλεις να δουλέψεις στο παιχνίδι σου.Αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια ότι δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να παίζεις σε αυτά τα stakes. Εκτός αν έχεις άπειρα λεφτά για πέταμα και το κάνεις απλά για την πλάκα σου.Για το hand είπα την γνώμη μου πιο πάνω.Αγαπητέ μου Αντρέα, πράγματι ασχολούμαι και βγάζω ζουμί (με δυσκολία είναι η αλήθεια) από μερικές απαντήσεις. Ζητώ να κρίνετε τα χέρια και όχι εμένα, για τον απλό λόγο ότι έχετε δει ένα μικρό μέρος παιχνιδιού μου (στο 2-5% των χεριών που συμμετέχω παίζω έτσι). Για να με καταλάβεις καλύτερα θα σου πω ότι έχω πάντα 20% και κάτω, συμμετοχή στα χέρια. Άρα στο σύνολο των χεριών, οι εξαιρετικές περιπτώσεις δεν ξεπερνούν το μισό τοις εκατό και πολύ είπα! Από αυτά που παίζω ελάχιστα είναι με αυτόν τον τρόπο που δημοσιεύω. Ίσως γι αυτό είμαι κερδισμένος! Γιατί όλοι νομίζετε ότι είμαι χαμένος; Παράθεση
orfeasorfeas Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 jingo8 έγραψε:orfea o antipalos sou to epexe kalytera to hand apo sena parolo pou to exase. sou edeixe oti eixe overpair me to raise tou, opos kai tha tyxainei na "exoune" dynatoi antipaloi se alles paromoies periptoseis, KAI THA XANEIS TA LEFTA SOU. gi afto kalytera na allaxeis tropo skepsis. to lathos tou antipalou sou itane pos ekane call sto all in sou me overcards, gi afto to logo o xaraktirismos tou psariou tairiazei kai se afton. sygnomi file alla poloi tha thelane na briskontai se trapezi me esas tous dyo,alla ayti einai i alitheiaΦίλε Τζίνγκο η απάντησή μου στον Αντρεά ισχύει και για σένα. Παράθεση
noble Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 orfeasorfeas έγραψε:εΊσως γι αυτό είμαι κερδισμένος! Γιατί όλοι νομίζετε ότι είμαι χαμένος;file orfea dwse tote to screen name pou paizeis online na mas voulwseis olous kai na stamatisoume na se 8ewroume xameno.. Παράθεση
KENTAS Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 noble έγραψε:orfeasorfeas έγραψε:εΊσως γι αυτό είμαι κερδισμένος! Γιατί όλοι νομίζετε ότι είμαι χαμένος;[/quote:1ts0qffs]ORFEA ase tis mplofes gia tous filous sou tis sinagridesAn eisai esi kerdismenos,forao tora touli kai xorevo olokliri tin limni ton kiknon me tous parapotamous mazi se opoio meros thes... Παράθεση
orfeasorfeas Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Κέντα φίλε μου, δεν θέλω να φορέσεις κανένα τούλι, ούτε να χορέψεις. Δεν με ενδιαφέρει να προσπαθήσω περισσότερο να σε πείσω σ΄αυτά που λέω. Την γνώμη σου για κάποια χέρια ζητάω, αν έχεις την καλοσύνη... Παράθεση
orfeasorfeas Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 noble έγραψε:file orfea dwse tote to screen name pou paizeis online na mas voulwseis olous kai na stamatisoume na se 8ewroume xameno..Αγαπητέ μου φίλε δεν έχει σημασία το ποιός είμαι, ούτε νομίζω σας αφορά. Κάποια χέρια μου εκθέτω για σχολιασμό. Παράθεση
Recommended Posts