Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Pokerstars Home Games Club

foustouki

Recommended Posts

Εψαξα λιγακι τι παιζει με το νεο promotion του pokerstars για τα home games.

Δημιουργησα ενα club με σκοπο το χαβαλε μεσα βεβαια απο τον ανταγωνισμο αυτων που θα γινουν μελη.

Σκοπευω να προγραμματιζω τουρνουα με μικρα κυριως buy in αλλα και μεγαλυτερα αν γινει συννενοηση μεταξυ των μελων αλλα και για cash games tables ειτε hu ειτε 6max-9max.

Μολις το ψαξω λιγο παραπανω θα δω πως ακριβως θα κανω το προγραμμα.

Μπορω για παραδειγμα μετα απο συννενοηση με τα μελη να κανω ενα leaderboard για παραδειγμα με Χ τουρνουα των Ψ$ και ο πρωτος να παιρνει και καποιο δωρο,εξτρα χρηματα η οτιδηποτε.

Ακομα μπορουν να γινουν καποια sessions/challenges για παραδειγμα Χ hands heads up σε χαμηλα stakes και να υπαρχει και side bet για τον νικητη κλπ.

Απο οτι γινεται/παιζεται θα υπαρχουν στατιστικα που θα φαινονται στο lobby του club οποτε θα εχει ενδιαφερον,χαβαλε,ιντριγκα κλπ.

Υπαρχουν πολλες σκεψεις κλπ και μπορουν πολλα να γινουν απλα πρεπει να το ψαξω λιγακι.

Οσοι ενδιαφερονται να γινουν μελη και να συζητησουμε τι μπορει να γινει και να συμμετεχουν στο ολο φιλικο club που θα δημιουργηθει ας το πουν εδω η ας στειλουν pm και θα απαντησω με τους κωδικους κλπ που πρεπει να γνωριζουν για να γινουν μελη στο club.

Ααα το ονομα του club : "Ship it Baby" που περιμενω επιβεβαιωση απο pokerstars για να αρχισει να ισχυει.

Οσοι λοιπον ενδιαφερονται ας το κανουν γνωστο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για οσους δεν το εχουν ψαξει καθολου να ενημερωσω οτι εχει τουρνουα hu/6max/9max , buy in απο 1$ και πανω και μπορω επισης να επιλεξω ανα ποσα λεπτα αλλαζουν τα blinds,το payout structure, το starting stack αλλα και το τι ειδους θα ειναι το τουρνουα rebuy-shootout-knockout κλπ.

Τα Cash games ξεκινανε απο 0.01-0.02 cents και παλι υπαρχει η δυνατοτητα για hu/6m/9m.

Υπαρχουν πολλες δυνατοτητες παντως για πολλα πραγματα μεσα απο το νεο promotion και ειδικα για πολλους που θελουν να παιξουν και να συνδιασουν διασκεδαση-χρηματα κλπ ειναι καλη φαση.

Οσοι λοιπον ενδιαφερονται η εχουν καποια ερωτηση κλπ τους περιμενω.

Εφτιαξα και μια ομαδα στο pokerland που θα μπορουμε να συζηταμε οποιαδηποτε ιδεα μας ερθει στο κεφαλι.

http://pokerland.gr/koinotita/poker/clu ... -baby.html

Τhanks mathew..

Εσυ εχεις φαει κιτρινη καρτα κανονικα αλλα τεσπα..Θα στα ψαλλω αλλη φορα..

YΓ Δες το ονομα του club.Εσενα θυμηθηκα..Ειμαι ο μονος που δεν καταφερες να το πεις ποτε αυτο το πραγμα.. hehe

:) :)

50 ατομα μπορει να εχει το club συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα.

Οποιος ενδιαφερεται ας το γραψει ειτε εδω,ειτε στην ομαδα που δημιουργησα στο forum ειτε ας στειλει pm.

6 μελη ως τωρα και ο αριθμος θα αυξηθει γρηγορα..

Μολις ανεβει λιγακι ο αριθμος κλπ θα κανω και τα πρωτα αναγνωριστικα-φιλικα παιχνιδια και οταν συμπληρωθει ο αριθμος των 50 θα αρχισει το κανονικο προγραμμα.

tzouv έγραψε:

Για τι buy-in μιλαμε foustouki?

tzoun τα buy in θα ειναι διαφορα.

cash games απο 0.01-0.02$ και τουρνουα απο 1$.

Μπορω να "πειραξω" blinds levels,starting stack,payout structure και οτιδηποτε θελησω.

18 ατομα εως τωρα + 5 reserved θεσεις..

Εχω παρει παρα πολλα μυνηματα απο ατομο που δεν γνωριζω ουτε προσωπικα ουτε απο το internet.

Δεν περιμενα να υπαρχει τοσο ενδιαφερον αλλα οι δυνατοτητες ειναι πολλες.

Περιμενω pm απο οσους ενδιαφερονται.

@kasspav,Samgreek οταν εχετε λιγο χρονο θελω να συζητησουμε λιγακι.

Θα τους απαντησω μολις εχω λιγο χρονο γιατι μιλαω με αρκετα ατομα ταυτοχρονα εδω και ωρα.

Το κωδικο πρεπει να στο δωσω εγω,να κανεις join και να σε κανω accept.

Απλα μου εχουν στειλει πολλα ατομα pm και τους πιανω εναν εναν.

Το προβλημα ειναι ενα.Οτι εχει οριο 50 ατομων ετσι λοιπον αν γεμισει μετα θα ανγκαστω να διαγραψω τα λιγοτερο active ατομα και να βαλω αλλα στην θεση τους.

Για αυτο τον λογο προσεχω ποιους κανω add μεχρι στιγμης για αυτο και δεν εχω απαντησει σε πολλους.

Θα γινουν ολα με μια σειρα.

Μολις συμπληρωσω τα ατομα θα διοργανωσω και τα πρωτα τουρνουα γνωριμιας κλπ και στην συνεχεια θα βγει προγραμμα με τουρνουα και θα συζητησουμε για το τι μπορει να οργανωθει οπως leaderboard με prizes κλπ.

Προς το παρον απλα οσοι ενδιαφερεστε επικοινωνηστε μαζι με οποιονδηποτε τροπο.

thanks για τον ενδιαφερον.

http://pokerland.gr/koinotita/poker/clu ... -baby.html

25 ατομα και 5 reserved..

Σε οσους δεν εχω απαντησει, δεν εγινε επιτηδες απλα σε καποια φαση σημερα μιλουσα με 4-5 ατομα ταυτοχρονα οποτε ξεχασα καποιους που δεν απαντησα.

Αν δεν εχω απαντησει εως αυριο ας ερθουν ξανα σε επαφη.

Οποιοσδηποτε αλλος θελει να συμμετεχει απλα επικοινωνει μαζι μου.

Επισης στο club θα υπαρχουν και moderators οποτε μολις μαζευτουν τα 50 ατομα (θα γινει σε 2-3 το πολυ μερες) θα δω ποιοι ενδιαφερονται αν και εχω ηδη καποιους στο μυαλο μου.

So υπομονη να γεμισει το club και να αρχισει η μουσικη..

31 ατομα και 5 reserved..

Θα γεμισει συντομα το club και μετα θα υπαρξει συζητηση για να δουμε προτιμησεις/ιδεες.

Γινεται μελη και εδω http://pokerland.gr/koinotita/poker/clu ... -baby.html για να μιλαμε και εκει για οτιδηποτε προκυπτει.

34 ατομα και 5 reserved..

Εδω και καποια ωρα παιζεται ενα τρελοοο τραπεζι NL10 με ante αλλα πιο πολυ για NL25 μοιαζει..

Περιμενω και αλλα μυνηματα απο ενδιαφερομενους.

Μεσα στο σαββατοκυριακο θα εχεις ολοκληρωθει το club.