mathew ace Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 LOL "andrea mou" klaiw.. Nai re ennoeitai. PS: Tha ertheis GSOP?. Milisa me Tsirwni kai tha pame. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Δεν ξερω Ανδρεα εχω full προγραμμα με εξεταστικη κλπ και δεν γουσταρω να ανεβω και να το καρφωσω προς το τελος της day1 για να παω σπιτι μου η να ειμαι huge stack για την συνεχεια.Μπορει να ανεβω ομως για χαβαλε καμια μερα θα το κανονισουμε μπας και παμε μαζι.Απο αυριο παρε κανενα τηλ να βρεθουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 ok ok Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αν υπάρξει θέση ...liondaniάμα φέρω 5 πιπινάκια θα μου κρατήσεις first table ΠΙΣΤΑ? :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 @liondari δυστυχως δεν υπαρχει κενη θεση προς το παρον θα σε ενημερωσω μολις και αν αδιασει καποια (μαλλον 6 καλυτερα) με pm. thanks για το ενδιαφερον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
scout316 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 episi gia sklirous pektes only 6max 25/50 cents 250bb deep.club id:76197 pass :greekrofoi sta home games tou ps Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Την Τεταρτη 19/01 θα γινουν τα πρωτα εορταστικα τουρνουα του club.Ολα τα τουρνουα ξεκινανε 22.00Τουρνουα :Welcome! (1) = 20$ freezout 5.000 starting stack 10min blindsWelcome! (2) = 5$ rebuy 2.000 starting stack 10min blindsWelcome! (3) = 10$+2.5 bounty 3.000 starting stack 10min blindsΟπως ξερετε η pokerstars προσφερει πολλα promotion για τα home games.Εχει αναρτηθει ειδηση τις προηγουμενες μερες για το 100Κ freeroll με δωρα ταξιδια και home games με pokerstars pro για τον club manager (εμενα) και 7 ατομα απο το club.Αν 1/1000000 τυχει και κερδισω καποιο freeroll τουρνουα η καποιο απο τα weekly τουρνουα που θα υπαρξουν με βραβεια για μενα και για καποια μελη του club θα ειναι πολυ δυσκολη η επιλογη μου.Eτσι μεσα απο αυτα τα 3 εορταστικα τουρνουα θελω να βγει και η ομαδα που θα εκπροσωπει το club σε οποιοδηποτε promotion υπαρχει αλλα και σε οποιοδηποτε promotion προκυψει μελλοντικα. (Θα υπαρξουν πολλααα)Ετσι σκεφτηκα οι 2 πρωτοι απο καθενα απο τα 3 τουρνουα να αποτελεσουν την Ship it Baby Club Team που θα παιρνει μερος σε τυχον promotion.Αρα 6 μελη θα προκυψουν απο αυτα τα 3 τουρνουα και θα μπορω να επιλεξω και ενα μελος εγω.Σας περιμενω την τεταρτη 22.00 η ωρα στα πρωτα εορταστικα τουρνουα για να κερδισετε τα βραβεια των τουρνουα αλλα και την συμμετοχη σας την ομαδα των 8 ατομων που θα εκπροσωπουν το club σε οποιοδηποτε promotion προκυψει.*Αυτα τα 3 τουρνουα δεν θα μετρησουν στο club leaderboards.Θα βγει εβδομαδιαιο προγραμμα τουρνουα που θα μετρανε στο leaderboards και θα υπαρξουν και βραβεια για τους νικητες.Αναλυτικα θα ανακοινωσω τι θα γινει μετα απο την τεταρτη.Οποιος εχει απορια η οποιαδηποτε διαφωνια η σκεψη ας μου τα κανει γνωστο.Σας περιμενω ολους για χαβαλε,διασκεδαση αλλα και ανταγωνισμο με πολυ δραση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Σημερα Δευτερα απο τις 21.00 η ωρα προτεινω να μαζευτουμε οσοι μπορουμε για cash games.Θα υπαρχουν 3 τραπεζια, NL10 NL25 NL50 ολα deepstack/ante.Στην πορεια της βραδιας αν υπαρχει ενδιαφερον θα κλεισω ενα NLH και θα το κανω PLO.Λοιπον οσοι το βραδακι εχουν ορεξη για παιχνιδακι τους περιμενω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Η λιστα με τα μελη του club ειναι η εξης :ikuotsuofalienhackharima111HPanigmamathew acekasspavpsfsinw0undyPetPeevePKRSnoble-grF|b|Ce3kounamoutashulk~2s3ssk8tavouJohn_ArtegaKOMITSASProudlolplay8686masterTEOpanosxviinobleman_gromg&3lolOrnates3betyaAAA on flopAlch_RoyBALAFASSSbrochet89Bullets_GRConfuius_grtzounThe KatanaGRtakearisk90SOUSAMXmatzouXLefterissinkosturoskaLtsaridaJingo 8Havalenciagparapisdjalexleeasyrmatistaapithanosmodragonsplzd2cuspiros_EDvon_draculnikiliogambler88850 members λοιπον.Γινεται μελη και εδω http://pokerland.gr/koinotita/poker/clu ... -baby.html για ευκολοτερη συνεννοηση.Tα λεμε στα τραπεζια!Good Luck! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Στο pokerclub το HEM μου δεν κανει import τα files από τα cashgames, αρα δεν λειτουργει το HUD. Έχει κανεις το ίδιο προβλημα?? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κανω? Στα sng λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2011 Νομιζω γενικα στα home games δεν λειτουργει το HUD.θα το ψαξω και θα σ πω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 emas pou den mporesame na mpoume giati argisame toulahiston mporoume na sas vlepoume? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Χμμ νομιζω οτι δεν μπορειτε να δειτε γιατι ακομα και στο search δεν φαινεται καποιος που παιζει στα home games.Λογικα συντομα η pokerstars θα αυξησει τον αριθμο των μελων,ελπιζω τουλαχιστον, οποτε τοτε θα γινουμε πολυ περισσοτεροι.Εχω και κατι αλλο στο μυαλο μου βεβαια αλλα θα το αναφερω αν τελικα πραγματοποιηθει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nomidello Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Ekana aitisi gia tin lesxi gia ta cash games,an thes prosthese me an ginei paixnidi simera! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 @nomidello sry αλλα το club ειναι γεματο..Μολις η pokerstars επιτρεψει παραπανω ατομα θα σε εχω υποψη μου.Aυτην την στιγμη τρεχουν 2 τραπεζια cash οσοι εχετε ορεξη... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nomidello Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 OK file! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Την Τεταρτη 19/01 θα γινουν τα πρωτα εορταστικα τουρνουα του club.Ολα τα τουρνουα ξεκινανε 22.00Τουρνουα :Welcome! (1) = 20$ freezout 5.000 starting stack 10min blindsWelcome! (2) = 5$ rebuy 2.000 starting stack 10min blindsWelcome! (3) = 10$+2.5 bounty 3.000 starting stack 10min blindsΟπως ξερετε η pokerstars προσφερει πολλα promotion για τα home games.Εχει αναρτηθει ειδηση τις προηγουμενες μερες για το 100Κ freeroll με δωρα ταξιδια και home games με pokerstars pro για τον club manager (εμενα) και 7 ατομα απο το club.Αν 1/1000000 τυχει και κερδισω καποιο freeroll τουρνουα η καποιο απο τα weekly τουρνουα που θα υπαρξουν με βραβεια για μενα και για καποια μελη του club θα ειναι πολυ δυσκολη η επιλογη μου.Eτσι μεσα απο αυτα τα 3 εορταστικα τουρνουα θελω να βγει και η ομαδα που θα εκπροσωπει το club σε οποιοδηποτε promotion υπαρχει αλλα και σε οποιοδηποτε promotion προκυψει μελλοντικα. (Θα υπαρξουν πολλααα)Ετσι σκεφτηκα οι 2 πρωτοι απο καθενα απο τα 3 τουρνουα να αποτελεσουν την Ship it Baby Club Team που θα παιρνει μερος σε τυχον promotion.Αρα 6 μελη θα προκυψουν απο αυτα τα 3 τουρνουα και θα μπορω να επιλεξω και ενα μελος εγω.Σας περιμενω την τεταρτη 22.00 η ωρα στα πρωτα εορταστικα τουρνουα για να κερδισετε τα βραβεια των τουρνουα αλλα και την συμμετοχη σας την ομαδα των 8 ατομων που θα εκπροσωπουν το club σε οποιοδηποτε promotion προκυψει.*Αυτα τα 3 τουρνουα δεν θα μετρησουν στο club leaderboards.Θα βγει εβδομαδιαιο προγραμμα τουρνουα που θα μετρανε στο leaderboards και θα υπαρξουν και βραβεια για τους νικητες.Αναλυτικα θα ανακοινωσω τι θα γινει μετα απο την τεταρτη.Οποιος εχει απορια η οποιαδηποτε διαφωνια η σκεψη ας μου τα κανει γνωστο.Σας περιμενω ολους για χαβαλε,διασκεδαση αλλα και ανταγωνισμο με πολυ δραση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2011 Ενα μελος απο το club αποχωρησε καθως για τον επομενα μηνα λογω υποχρεωσεων δεν θα ηταν ενεργο.Οποτε υπαρχει μια θεση κενη οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα pm οσο γρηγοροτερα γινεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2011 Πήρα απάντιση από το support του HEM για το θέμα με τα homegames:Hi, We're looking into adding support for Multi-Enty MTTs on FTPand Home Games on PokerStarsLook out for it in one of the next HM updates. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2011 Εφτασε λοιπον η μερα που θα πραγματοποιηθουν τα 3 πρωτα τουρνουα του club.Τα ξεκινανε στις 22.00 και τα 3 και ειναι τα εξης :Welcome! (1) = 20$ freezout 5.000 starting stack 10min blindsWelcome! (2) = 5$ rebuy 2.000 starting stack 10min blindsWelcome! (3) = 10$+2.5 bounty 3.000 starting stack 10min blindsΥπενθυμιζω οτι οι 2 πρωτοι απο καθε τουρνουα θα αποτελεσουν την Ship it Baby Club Team που θα εκπροσωπει το club σε οποιοδηποτε promotion προκυψει.Σας περιμενω ολους λοιπον το βραδυ να γνωριστουμε καλυτερα,να διασκεδασουμε αλλα και να κοντραριστουμε στα τραπεζια.*Σημερα το βραδυ θα βγαλω και το εβδομαδιαιο προγραμμα τουρνουα με 5 τουρνουα καθε μερα.**bits10 περιμενω να κανεις join εχω κρατησει την τελευταια θεση για σενα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Σε 35' αρχιζουν τα 3 εορταστικα τουρνουα του club.Ελπιζω να παιξουν οσο το δυνατον περισσοτεροι.Σας περιμενω ολους στα τραπεζια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Εορταστικά είναι αλλά ούτε εγγυημένο έπαθλο βλέπω ούτε extra χρήμα στο prize pool!!! Αααααα κάτι δεν μας λέτε καλά κύριε pokerclub manager….. BTW καμιά γυναίκα έχουμε στο pokerclub η όλο ψ**ες είμαστε?? Αν δεν έχουμε εγώ ψηφίζω Kara Scott. Κύριε pokerclub manager κάνε καμία καλή μεταγραφή!! :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Γεια σε ολους.Πραγματοποιηθηκαν σημερα τα 3 πρωτα τουρνουα του club με αρκετη μπορω να πω επιτυχια καθως απο το απογευμα με ειχαν ενημερωσει ατομα οτι δεν θα μπορεσουν να συμμετεχουν λογω των 2 derby για το κυπελλο σημερα.Οποτε οκ ειμαι ευχαριστημενος απο την προσελευση.Εχουμε και λεμε.Tournament Welcome!(1) 20+2$ freezout με 17 συμμετοχες1ος Confucius_gr 2ος omg&3lol 3ος harima111Tournament Welcome!(2) 5+0.50$ rebuy με 22 συμμετοχες.1ος 3betya 2ος John_Artega 3os F|b|Ce34ος The KatanaGrTournament Welcome!(3) 10+2.50+1$ bounty με 23 συμμετοχες1oς asyrmatista2ος nikilio3ος proudlol4ος omg&3lolΟπως ειχα πει οι 2 πρωτοι απο καθε τουρνουα + εμενα + ενα ατομο της επιλογης μου θα αποτελεσουν την ομαδα που θα επωφεληθει απο οποιοδηποτε promotion προκυψει απο pokerstars αν καταφερω να κανω κατι καλο σε οποιοδηποτε freeroll για τους club managers η απο οποιοδηποτε μελλοντικο promotion της pokerstars.Ετσι την ομαδα αποτελουν1)Confucius_gr 2)omg&3lol 3)3betya 4)John_Artega5)asyrmatista6)nikilio+ τον ευατο μου και ακομα ενα ατομο που θα επιλεξω εγω.Θα ενημερωσω για τα promotion κλπ στην πορεια.Αυριο το πρωι θα βγαλω εδω στο forum το εβδομαδιαιο προγραμμα των τουρνουα καθως και τι θα ισχυει με τα leaderboards κλπ.Congrats all και thanks για την συμμετοχη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 sORRY Gia tin apousia mou. Eixa filoksenoumenous kai eprepe na vgoume nwris. Apologoumai stavro. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Ante arhige kanonise na kerdisoume kanena taksidaki lol.Congrats kai gg se ola ta paidia. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts