baskont Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Όσοι θα πάνε Σκόπια το Σαββατοκύριακό και έχουν λάβει μέρος στο GOPC θα ήθελα να μου το πουν, για να έχω μαζί μου τις κασετίνες που δικαιούνται.Επειδή δεν μπορώ φυσικά να περάσω τα σύνορα με τόσες κασετίνες, η παράδοση θα γίνει στην επιστροφή, στη Θεσσαλονίκη και θα πιούμε και ένα καφεδάκι, όσοι θέλουν. Το ραντεβού της παράδοσης θα κανονιστεί στα Σκόπια.Τώρα, όσοι είναι από Αθήνα και δεν θα έρθουν Σκόπια, ας μου στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα για να κανονίσουμε εδώ τη συνάντηση. Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη να κάνουν το ίδιο με τον Poliscas. Και όσοι από Αλεξανδρούπολη, στον Themis.Για τις άλλες πόλεις (και χώρες) πρέπει να έρθουμε σε συνεννόηση. Με ταχυδρομείο δε λέει να τις στείλουμε θα χαθούν... Οπότε όταν κάποιος βρεθεί σε μια από τις πόλεις που είπαμε, ή "παίζει" να συναντηθούμε σε κάποιο τουρνουά, ας ειδοποιήσει, για να παραλάει το δώρο του.Και οποιαδήποτε άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη.Για όσους δεν έλαβαν μέρος στο GOPC, να πω ότι γενέθλια πλησιάζουν, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες να μπορέσουμε να κάνουμε και σε όλους αν γίνεται, αυτή τη πολύ μικρή (μπροστά στην προσφορά όλων των μελών) χειρονομία ευγνωμοσύνης... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Ego tha eimai paron, opote...theomas:Ac:9c Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 baskont έγραψε:η παράδοση θα γίνει στην επιστροφή, στη Θεσσαλονίκη και θα πιούμε και ένα καφεδάκι, όσοι θέλουν. Αν κανονίσετε καφεδάκι, γραψτε την ώρα και στο forum για να σας γνωρίσουμε και εμείς που δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Κ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΕΒΩ BILLY... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 siga min emenes ap e3w arrwstaki!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 i am a sick bastard... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2007 Κ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ ΣΤΑ CASH & STA TOURNOUA...ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Meles Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 θα ανεβω και εγω γευγελη για το τουρνουα του σαββατου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 stefanos78 έγραψε:Κ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ ΣΤΑ CASH & STA TOURNOUA...ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ!!!egw den eimai takis na mplofarw tous filous mou me 3 4!!!!!!!!!! :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
olga Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 vergitsis έγραψε:stefanos78 έγραψε:Κ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ ΣΤΑ CASH & STA TOURNOUA...ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ!!!egw den eimai takis na mplofarw tous filous mou me 3 4!!!!!!!!!! :laugh:[/quote:1bvyd4q5]me 34....oxi me A10 nai....kai sto telos kanei xroma:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Ρε Ολγα εγώ για εσένα το έκανα γιατί είχες πει πριν από μερικά χέρια ότι ήθελες να πας για ύπνο,εκτός και αν το είπες για να μπερδεψεις τον αντιπαλο του Οδυσσεα και να δει τα ρεστα του και το straight που ειχε κανει ο οδυσσεας από το φλοπ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
olga Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 To katalava re;)oxi...hmoun poly kourasmenh...kai pragmath hfela na figw....gia avth th blofa sto river ixera oti soy hrfe kati (se prodosan ta matia soy) gia to straight ...apo thn arxh den ixera ti exei...alla otan eipa 'valta ola'o Odysseas moy edixe ta xartia toy... sorry Niko(an de kanw lafos):blush: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Σοβαρα καταλαβες κατι απο τα ματια μου???????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
IamTK Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Kati exei pathei me ta matia sou.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
olga Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 xarikes....kai amesos prospafises na to kripseis;)epidi sto live akoma eimai ena fish(mono mia fora teliosa 2h...1os o Odysseas:P )xanw poly grigora....kai parakoloyfw to toyrnoya apo ekso:( ...vlepw mono to flop kai toys paiktes ...kai etsi emafa na katalavw pote toys erxete to nuts.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 ωστε ετσι...οχι τιποτα αλλα τωρα που ανεβαινω σε 2 μερουλες να ξερω και τα ελαττωματα μου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2007 vergitsis έγραψε:Σοβαρα καταλαβες κατι απο τα ματια μου???????? Η λύση είναι απλή..Ίσως όχι τόσο επαγγελματική, αλλά σίγουρα εξαλείφει προβλήματα τέτοιας φύσεως...Δεν θα σηκώνεις ποτέ τις κάρτες σου, απλά θα σκύβεις, θα τις ψιλαφίζεις, θα τις μυρίζεις αν χρειαστεί και όταν έχεις καλό προαίσθημα, θα πηγαίνεις all in preflop, έχοντας τα μάτια οπωσδήποτε κλειστά αν σε καλέσει κανείς... Κάνεις δεν βλέπει τα μάτια σου και αφού δεν έχεις δει και εσύ τις κάρτες σου δεν χρωματίζεται συναισθηματικά το προσωπό σου...Δεν ξέρω αν θα κερδίσεις, αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα λύνεται εξ ορισμού..Έννοείται πως θέλω ποσοστά από τα κέρδη αν δουλέψει το σύστημα.. :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts