streetAcer Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Η παρτίδα παίχτηκε χτες σε live home game BB1-2.Στο τραπέζι καθόμαστε 10. Είμαι UTG+1 και ακούω ΠΟΤ από το Button και call από 4 παίκτες μαζί με εμένα. Κρατάω 9hJh5d6d...1) board: Ad-7d-8c...check to the button κι εκείνος ποντάρει 30 σε ποτ περίπου 80...και to SB ανακοινώνει re-pot..και κάνουμε πάσο οι υπόλοιποι..ακολουθεί ο button. Without any other info για τους παίκτες είναι σωστό το πάσο στο flop? Είναι σωστό το call pre όταν παρότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το παιχνίδι, ξέρω ότι παίζω με παίκτες που θα πλήρωναν 20αρικα και 50αρικα σε board TJQK γιατί κρατάν τον Α(!!!)??turn : Ts...και μπαίνουν all-in με showdown σαν best hands B: Ah7cSB:Td7s...και κανένα flush draw or straight draw!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 fold this shit pre Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 ακόμα και σε τέτοιο τραπέζι fold pre?what should be our range then? μιας και σχεδόν πάντα υπάρχουν 5-7 limpers και στο pot raise υπάρχουν 3-4 callers... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 FOLD PREFLOPFOLD PREFLOPFOLD PREFLOPΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ OUT OF POSITION σε 9-αρι με TRASH hand ακόμα και αν είναι ψάρια.HAVE PATIENCE και περίμενε τη θέση σου.ΤΕΛΕΙΑ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 ok...i guessif you are looking for trouble...trouble finds you... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts