Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Δημιούργησα Club Pokerland.gr στo Ηome Games

baskont

Recommended Posts

Εξετάζοντας την εφαρμογή Home Games στο Pokerstars, και αφού έπαθα πλάκα με το τι έχουν κάνει οι άνθρωποι, δημιούργησα κι εγώ ένα club, με το όνομα Pokerland.gr. Το όνομα είναι ακόμη στη διαδικασία έγκρισης από το Pokerstars και θα εμφανιζεται κανονικά σε 5 ημέρες.

Το Home Games είναι ένα εργαλείο που ουσιαστικά σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις (σε μικρογραφία) δικό σου poker room! Να φτιάχνεις τουρνουά με το buy in και το structure που επιθυμείς εσύ και τα μέλη του club σου. Μάλιστα μπορείς να τα δημιουργήσεις πανεύκολα, με λίγες μόνο κινήσεις! Εκπληκτικό!

Για την κοινότητα μας και γι' αυτό το site, η δημιουργία ενός τέτοιου club και η οργάνωση events, πρωταθλημάτων κλπ, είναι θα έλεγα ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Το site του Pokerland όμως, είναι μια τεράστια παρέα και προς το παρόν στο club που δημιούργησα δεν μπορούν να χωρέσουν παρά μόνο 50 μέλη, αφού υπάρχει ανώτατο όριο στον αριθμό μελών από το Pokerstars.

Μέχρι λοιπόν να αυξηθεί αυτό το όριο μελών για να χωρέσουν όλοι όσοι το επιθυμούν, το club "Pokerland.gr" θα έχει περισσότερο τον δικό μου χαρακτήρα, ύφος και προτιμήσεις, στην διοργάνωση των events. Αυτό μέχρι να καταφέρουμε να γίνει δυνατή η εγγραφή περισσοτέρων από 50 μελών και να υπάρχουν εκδηλώσεις και τουρνουά που θα απευθύνονται σε όλους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 119
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προς το παρόν λοιπόν, και επειδή "στη βράση κολλάει το σίδερο" (lol) προσκαλώ όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος στο club του Pokerland.gr και να λάβει μέρος σε ένα πρωταθληματάκι που ετοίμασα. Σας δίνω τις λεπτομέρειες:

Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, έστησα συνολικά 9 τουρνουά, τρία κάθε βράδυ, με ένα τέταρτο διαφορά στην ώρα έναρξης. Δηλαδή:

Δευτέρα 17 Ιαν, στις 21:45, στις 22:00 και στις 22:15, με buy in 20+2 (starting stack 3.000, 15λεπτα levels).

Τρίτη το ίδιο και Τετάρτη το ίδιο, σύνολο 9 τουρνουά, τρία κάθε βράδυ. Έκανα τρία για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ το ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ πια, ενώ το mutlitabling μεταξύ φίλων θα έχει και περισσότερο γούστο.

Το buy in δεν είναι και μικρό, αλλά είπαμε, προς το παρόν αυτή η προσπάθεια απευθύνεται σε παίκτες με κάπως μεγαλύτερο bankroll, που θα ανεβάσουν και την ποιοτητα του τουρνουά, ώστε να μαθαίνουμε και κάτι και να περνάμε και καλύτερα.

Το structure είναι ό,τι πρέπει και σε συνδυασμό με το multitabling και τις συνεχόμενες μέρες, πιστεύω πως θα γίνει πολύ καλό πρωτάθλημα.

Στον νικητή του πρωταθλήματος (έχει ενσωματωμένο leaderboard ή ίδια η εφαρμογή) θα δώσω ως έπαθλο ένα ticket €660 για το Deepstack Event του Greek Series of Poker, που ως γνωστόν θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Εφ' όσον μεταξύ μας είμαστε και δεν θέλω να ξεκινήσω με τυπικότητες κλπ, το ticket των €660 θα είναι και μεταβιβάσιμο και εξαργυρώσιμο.

Όσοι λοιπόν θέλετε να μπείτε στο club του Pokerland.gr, και να συμμετάσχετε σε ένα πρωτάθλημα γρήγορο (3 μέρες θα κρατήσει), με καλή ποιότητα (και λόγω structure και λόγω ποιότητας παικτών, πιστεύω :) ) και added έπαθλο (το 660άρι), στείλτε μου το ενδιαφέρον σας να σας κάνω add στο club του Pοκerland.gr, μέσω του Home Games του Pokerstars.

Το club έχει ΙD #65183 και το invitation code είναι nodonksplease :laugh: για... ευνόητους λόγους!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

Βασίλης Κοντογιάννης

Υ.Γ: Παρακαλώ, επειδή είναι μόλις 50 τα μέλη που μπορούμε να έχουμε, να στείλουν αίτηση μόνο όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, και όχι να παίξουν σε ένα τουρνουά και μόνο. Thx

Δεν θεωρώ κανένα φτωχομπινέ φίλε Havalencia, ούτε θέλω να αφήσω απ' έξω όσους έχουν κάπως μικρότερο bankroll. Όμως ήδη υπάρχουν πρωταθλήματα για μικρότερα bankrolls στο Pokerstars, λείπει ένα για κάπως πιο μεγάλα stakes.

Αν μπορέσουμε ποτέ να έχουμε αριθμό μελών πάνω από το όριο των 50, θα κάνουμε πολλά πρωταθλήματα μικρά και μεγάλα. Από $5 μέχρι και $500!

γειά σου βασίλη

έκανα αίτηση για το club

επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα μπορώ να λάβω μέρος σε όλα τα τουρνουά παρόλο που θέλω αν έχεις επιβεβαιωμένους 50 ενδιαφερόμενους που θα τα παίξουν όλα μήν με αποδεχτείς

αν δεν συμπληρωθεί η πενηντάδα θα ήθελα να παίξω

μια διευκρίνηση

το εισητήριο είναι έξτρα απο σένα ή βγαίνει απο το prize pool ?

γειά

κώστας

to blind structure eiani super argo (deep)... mipos na to diorthosoume ligo auto? lol

dld exeis balei to structure gia to 3k chips 10 lepta blinds tou stars pou exei apira lvls (dld meta to 15/30 exei 20/40 kai meta to 25/50 30/60, 40/80 ktlp...) pou bazei apira lvls... alla se auto to structure exeis balei 15lepta blinds!

dld thes 1 wra kai 30 lepta gia na ftaseis to sturting stuck na einai 30bbs (an to sigrineis akoma kai me structure apo ta pio deep tourney on line DEN eiani toso deep)!!! pio deep petheneis nomizw :P

pls alakse to auto giati tha pezoume 8 wres 30 atoma tour...

P.S episis mono to 1o tour exei ta polla lvls me 10 lepta blinds

ωραίο χορταστικό πόκερ ανάμεσα σε άτομα που θα γνωριστούν καλά μετα απο λίγο οπότε θα παίζουν και το 72o

πιστεύω θα έχει πολύ πλάκα

ψηφίζω τήν δομή

ώς έχει

όντως όμως το πρώτο το έχεις δεκάλεπτα και τα άλλα δεκαπεντάλεπτα

Εκανα join Βασιλη περιμενω accept.

Εχω και εγω την τεταρτη τα 3 πρωτα "εορταστικα" τουρνουα για το δικο μου club στις 22.00.

Ελπιζω να μπορουν οσοι ειναι και στα 2 club να κανουν 6 tabling για την τεταρτη. :) :)

εκανα και εγω join (omg&3lol)

η συμμετοχη του παραπανω donk που δεν διαβασε καλα τον κωδικο με προιδεαζει για ιστορικες μαχες :P

Ακύρωσα τα τουρνουά και στήνω άλλα, μπράβο ρε HP που το είδες. Όταν φτιάχνεις τουρνουά δεν μπορείς να δεις από πριν το structure, μόνο στακ και ρολόι ρυθμίζεις. Anyway, θα το μάθουμε σιγά σιγά.

Αυτά που είχα φτιάξει δεν τα έπαιζε ούτε ο Παπαδόπουλος στη φυλακή (για να δανειστούμε μια 80's έκφραση από το τάβλι) :laugh:

Πάμε λοιπόν για καινούριο πρόγραμμα:

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 21:45, 22:00 και 22:15: $20+2 Freezeout, 3.000 μάρκες, 10λεπτα.

Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 το ίδιο πρόγραμμα.

Έχω κάνει accept όλους, 25 άτομα έχουν γραφτεί. Επαναλαμβάνω, παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή στο club όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε πολλά από τα τουρνουά του πρωταθλήματος και όχι σε 1-2. Για να υπάρχει συναγωνισμός και κάποια καλά prize pools.

Μέχρι στιγμής οι παίκτες είναι:

ΑctionFreak

ael1979

angelkar

antreas_z

asyrmatista

baskont

el corazon26

f4n4t1k

HPAnigma

hulk2s3s

ikuotsuof

k.vamvoukas

kosturos

kwste82

Marios2k9

mayrogata

omg&3lol

Ornates

Pavlos1980

Safesteps

sfika

souramaliki

stevenpal83

vania123

zerojim21

Προς hulk: Γιατί δήλωσες συμμετοχή φίλε; Το πρωτάθλημα δεν έχει κλήρωση! :laugh: :laugh:

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο hulk έχει κερδίσει ένα Greek Series και δυο κληρώσεις στο Apollonia.

Προς Safesteps: Πολύ χάρηκα όταν σε είδα στο club, φίλε! 8άρια και κάτω, ξέρεις εσύ... :laugh:

Γενικά να ξέρετε ότι table talk, χαβαλές και κόντρες στο chat ενθαρρύνονται στο πρωτάθλημα!

baskont έγραψε:

Προς Safesteps: Πολύ χάρηκα όταν σε είδα στο club, φίλε! 8άρια και κάτω, ξέρεις εσύ... :laugh:

Θα σου πιω το αίμα με καλαμάκι...

BTW, το leaderboard πως θα λειτουργήσει; (rules, point system etc)