Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Δημιούργησα Club Pokerland.gr στo Ηome Games

baskont

Recommended Posts

38 παίκτες στο club μέχρι στιγμής. Απόψε γίνονται τα πρώτα 3 τουρνουά (από τα 9) του πρωταθλήματος. Αν δείτε τα προηγούμενα post, υπάρχει το πρόγραμμα (buy in , starting stack κλπ) και θυμίζω ότι ο νικητής του πρωταθλήματος θα κερδίσει ticket €660 για το Greek Series.

Παρακαλώ οι παίκτες να κάνουν registration στα τουρνουά από νωρίς, δεν θα υπάρχει late registration, μην περιμένετε τελευταία στιγμή. Θα είμαι online και εδώ και στο facebook κατά τις 9 το βράδυ για συνεννοήσεις κλπ.

Είμαι στο αεροδρόμιο της Βιέννης τώρα και "παίζει" πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να ακυρωθεί η πτήση, λόγω ομίχλης. Στείλτε PM αν θέλετε κάποια διευκρίνηση κλπ.

Safesteps, το σύστημα βαθμολογίας δεν καθορίζεται ακριβως από το Home Games. Γράφει στις FAQ το εξής: Points are earned based on order of finish and number of players in the tournament.

Δηλαδή μάλλον θα χρησιμοποιούν το σύστημα βαθμολόγησης των Tournament Leaderboards (ΤLB) του Pokerstars.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 119
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα, το αεροπλάνο πέταξε κανονικά, είμαι σπίτι και διαθέσιμος για ερωτήσεις και πληροφορίες.

nostopper, ναι, σε έκανα accept και τώρα μπορείς να δεις τα τουρνουά του club μας, το οποίο λέγεται τελικά Pokerland Greece.

ID: 65183, ivitation code: nodonksplease

41 μέλη μέχρι στιγμής, 21:45 αρχίζει το πρώτο τουρνουά (7 registered). 22:00 το δεύτερο, 22:15 το τρίτο της βραδυάς.

Μόλις συμπληρώθηκαν 50 μέλη στο Club "POKERLAND GREECE".

Έχω τον kasspav σε λίστα αναμονής, παρακαλώ όποιος αποφάσισε τελικά ότι δεν θα παίξει στο πρωταθληματάκι, να το γράψει εδώ, ώστε να μπορέσει να παίξει κάποιος άλλος στη θέση του.

Ευχαριστώ.

Όσοι θέλουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα και δεν είναι μέλη, ας κάνουν αίτηση να μπουν στο club, όταν πάει παρά 20 θα βγάλω από το club παίκτες που δεν έχουν κάνει register στο τουρνουά για να προσθέσω άλλους που είναι στη λίστα αναμονής.

Θα είμαι online και εδώ και στο facebook, http://el-gr.facebook.com/people/Vasile ... 0055843934 και στο 6981 427004.

Mετά από κλήρωση έβγαλα από το club τον omg&3lol, φίλε αν θέλεις να παίξεις πες μου (τηλέφωνο, PM, FB) να σε βάλω πάλι, και να βγάλω κάποιον άλλο.

Thx

Exw na dilwsw oti o mavrogatos allws mavrogata mazi me ton idioktiti tou club baskont allws "pio nit pethaineis" yponomevoun tin katapliktiki simmetoxi mou kai theloun na xasw sta diafora tournoua kai afto to katafernoun gkantemiazontas me.

πρός τον μαυρόγατα

επειδή είδα οτι παρεξηγήθηκες που σε έβρισα που με έβγαλες έξω απο τίς πληρωμές με τα εννιάρια σου απέναντι στίς ντάμες μου

απλα το έκανα στα πλαίσια του παιχνιδιού

όπως σου είπα και στο τσατ που είπες ότι δεν έχω θέση στήν κοινότητα συμπεριφερόμενος έτσι

δές το σαν να σε λέει μ***α ένας φίλος σου

τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα

αν του δίνεις άλλη διάσταση σόρρυ

vamvoux έγραψε:

πρός τον μαυρόγατα

επειδή είδα οτι παρεξηγήθηκες που σε έβρισα που με έβγαλες έξω απο τίς πληρωμές με τα εννιάρια σου απέναντι στίς ντάμες μου

απλα το έκανα στα πλαίσια του παιχνιδιού

όπως σου είπα και στο τσατ που είπες ότι δεν έχω θέση στήν κοινότητα συμπεριφερόμενος έτσι

δές το σαν να σε λέει μαλάκα ένας φίλος σου

τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα

αν του δίνεις άλλη διάσταση σόρρυ

Δεν εδωσα καμια ''αλλη διασταση''. Με ενοχλησε εκεινη τη στιγμη ο τροπος σου για ενα χερι που συμβαινει παρα πολυ συχνα τουλαχιστον για οσους παιζουν αρκετα mtt's καθημερινα. Αυτο απο μονο του καθιστα τετοιες συμπεριφορες απαραδεκτες, ιδιαιτερα δε, σε μια κλειστη λιγκα μεταξυ γνωστων-φιλων.

Με τις εξηγησεις σου ειναι ηδη ληξαν το θεμα.

mathew ace έγραψε:

Opws itan anamenomeno o megalos theos tou online kai live poker Mathew ace iperisxise kai sta 3 tours me apotelesma na einai prwtos stin katataksi...vreite ton 2 kyrioi...Safesteps?...xa0xax0ax0ax0a0xa0x0axa

Εγώ ξέρω ότι πήρα $222 και εσύ $210,6, τα άλλα θα τα δούμε ως την Τετάρτη το βράδυ! B) (0,06 πόντους ROFL)

HPanigma έγραψε:

sto leaderboard den metraei to ITM... alla to final table... to opio einai ligo periergo...

True... Υποθέτω στο TLB μετράνε πάντα το FT τουλάχιστον, αλλά αυτό επισκιάζεται στη συντριπτική πλειοψηφία από το ITM που είναι σχεδόν πάντα περισσότερο...

safesteps έγραψε:

mathew ace έγραψε:
Opws itan anamenomeno o megalos theos tou online kai live poker Mathew ace iperisxise kai sta 3 tours me apotelesma na einai prwtos stin katataksi...vreite ton 2 kyrioi...Safesteps?...xa0xax0ax0ax0a0xa0x0axa

Εγώ ξέρω ότι πήρα $222 και εσύ $210,6, τα άλλα θα τα δούμε ως την Τετάρτη το βράδυ! B) (0,06 πόντους ROFL)[/quote:39ihcnic]

megalh boykia fae megalh koubenta mhn les...... :P

Έβγαλε και ο τρίτος γλώσσα, κατάλαβες τι έκανες Αντρέα; Άνοιξες τον ασκό του Αιόλου! Όχι τίποτα άλλο έχει πάρει και τα περισσότερα λεφτά απ' όλους μας!

O tritos midaminos, kai akatergastos pektis, en onomati, nostoper parakalw efoson perasei stis prwtes 2 theseis na vgalei glwssa. Pros to paron mono o mikros tapeinos "Asfali Vimata" pektis dikaioutai na mou apefthinei ton logo.

LOL LOL

PS: Mavrogatos FTW.

PS2: Pairnontas mia frasi pou xrisimopoiei o bits10( enas akoma tapeinos akolouthos mou) :Exw na pw Pros pekti "asfali vimata" --> Pio nit pethaineis. :P

PS3: Epic i fasi me tous AA.

X-Box: Way better.