Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

NL50 hu comments?

foustouki

Recommended Posts

PokerStars Game #56506382202: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 ) - 2011/01/25 0:01:31 EET 2011/01/24 17:01:31 ET

Table 'T #831632182' 2-max Seat #2 is the button

Seat 1: ikuotsuof ($50 in chips)

Seat 2: liber ($49.70 in chips)

liber: posts small blind $0.25

ikuotsuof: posts big blind $0.50

HOLE CARDS

Dealt to ikuotsuof

8c.pngTc.png

liber: raises $1 to $1.50

ikuotsuof: raises $3 to $4.50

liber: calls $3

FLOP:

Td.pngTs.png7d.png

ikuotsuof: bets $5.10

liber: calls $5.10

TURN:

Td.pngTs.png7d.png3d.png

ikuotsuof: bets $11.20

liber: calls $11.20

RIVER:

Td.pngTs.png7d.png3d.pngKd.png

ikuotsuof: bets $29.20 and is all-in

liber: folds

Uncalled bet ($29.20) returned to ikuotsuof

ikuotsuof collected $41.10 from pot

ikuotsuof: doesn't show hand

SUMMARY:

Total pot $41.60 | Rake $0.50

Board:

Td.pngTs.png7d.png3d.pngKd.png

Seat 1: ikuotsuof (big blind) collected ($41.10)

Seat 2: liber (button) (small blind) folded on the River

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pretty thin vbet , just c/f riv

an to kaneis gia na diokseis mikra d apo pp h 7xXd / 89xd /9jxd dn einai kali idea imo gt gia na exei callarei me auto to range turn mallon dn einai kai polu kalos pextis kai tha patisei call me auta most of the time

Για μενα?Ξενερωσες τοσο που πεσε κι αλλο καρο που τα βαλες απο μπροστα κι οτι γινει χωρις σκεψη..το πιο σωστο..με τριπλετα να σου βγανει τοσα καρω χαμου...

@solipsistis καμια με καμια σχεση για αυτο που λες χωρις σκεψη.Πιστεψε με τα εβαλα με πολυ σκεψη.

Σκεψου λιγο πιο ειναι το range μου εμενα στα ματια του αντιπαλου με τα απο 3bet pre bet bet και shove river και με τι κανει call ο αντιπαλος.

Δεν ειναι τοσο απλα οσο τα λες τα πραγματα.

Κοιταξε οι στακες ειναι λιγο πιο deep απο παιδικη πισινα με κομμενο νερο κανα μηνα,η κινηση σου δεν ειπα οτι ειναι λαθος απλα ειναι αναγκαστικη..με τσεκ αναγκαζεις τον αλλο να τα βαλει μεσα με οτιδηποτε κ γενικα call τρως σχεδον παντα απο φυλλα που σε μακαρουν.Αν ηταν πιο βαθιες οι στακες ισως κ μεγαλυτερο στεικ θα υπηρχε ενα συναισθημα παραπανω στην κινηση σου αυτη.Οπως σου πα με μισο καρο θα σε σναπαρε για πολλους λογους οπως:Χρωμα εχω να το πεταξω?Εχασα πριν ασσοδηγο τριαρια θα πεταξω χρωμα δηλαδης?Πειναω κολ κ παω για πατσα...Κ αλλοι πολλοι.Οτι εγινε εγινε η ζωη παει μπροστα..

Γιατι μου πληγωνεσαι τωρα μια κουβεντα ζεστη ειπαμε..και σε τελικες ευθειες παντα ανελυσες καποιο δικο σκεπτικο για το πως το παιξες?Τωρα τι θες να πω?Οτι δεν ειχες καποιο σκεπτικο κ να σε θιξω?Επειδη πληγωθηκα εγω τωρα...

BYE

aizack13 έγραψε:

pretty thin vbet , just c/f riv

an to kaneis gia na diokseis mikra d apo pp h 7xXd / 89xd /9jxd dn einai kali idea imo gt gia na exei callarei me auto to range turn mallon dn einai kai polu kalos pextis kai tha patisei call me auta most of the time

de nomizw pws vbettarei tbh

ektos apo ayto poy leei o aizack, exeis poly showdown value giati se ayta ta stakes einai poly spanio to na gyrnan made hands se mplofes kai poly syxna tha kanei check beh ta 7x 'h 88 or sth xwris d.

Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα.

3betαρω pre ψηλοστανταρ ειναι αρχη του hu και παντα μπαινω aggressive ειδικα vs losing player που θα κανει πολλα λαθη 3bet pots.

flop ---> cbet 100% δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε

turn --->εδω κανω bet 80-85% και το υπολοιπο % κανω c-shove.Εχω βαλει πολυ μεσα στο παιχνιδι μου το c-shove turn σε 3bet pots γιατι εχω δει "χαζα" call απο αντιπαλους. Εδω συγκεκριμενα με c-shove μπορεις ευκολα να με βαλει σε draw και να κανει call light.

river --> εδω ειναι τωρα το ολο θεμα.

Αν δουμε λιγο τα ranges

->το δικο μου μετα απο το ολο line που εχω παρει ειναι ΑΑ,QQ με χρωμα , φουλ και air.Αν ειχα suited connectors flush η ακομα και JJ με flush μαλλον θα εκανε check-call και οχι shove.

->το range του αντιπαλου ειναι κυριως medium pp 88-99 ,better T , καποιος straight draw πχ 98 με flush.Αν ειχε flush θα shovare turn λογικα.

Οποτε τωρα στο river

1)Αν κανω check υπαρχει περιπτωση να shovarei as bluff και δεν μπορω να callarw.Επισης μπορει να shovarei για value και μπορει να τσεκαρει behind ειτε φυλλα που κερδιζω (pairs κλπ) ειτε φυλλα που χανω (καλυτερο Τ)

2)Αν κανω all in οπως και εκανα με τι μπορει να κανει call?Tο ολο θεμα ειναι αν μπορει να παει πασο middle pairs με χρωμα στο river.Προσωπικα πιστευα-πιστευω οτι δεν μπορει να κανει ευκολα call με 88 και χρωμα ας πουμε.

Με τον aizack που μιλησα πιστευει οτι δεν foldarei ποτε εκει χρωμα αν ειναι κακος και εχει callαρει turn με 88-99+χρωμα ας πουμε.

Για να μην κουρασω απλα πιστευω οτι foldarei πολλα χερια που με κερδιζουν στο river και υπαρχει και μια ελααααχιστη περιπτωση να callarei με worse.

Για αυτο εκανα και το all in.

Ειναι καπου λαθος η ολη σκεψη μου?

*Απλα πρεπει να εχω history vs opponent εκει για να σκεφτω ολα τα παραπανω και να μην κανω levelling τον εαυτο μου εκει vs κακου παιχτη στο nl50.Επισης πρεπει να δω ranges κλπ να δω $ και να δω αν ειναι η οχι +ev εκει εφοσον ομως εχω history με τον αντιπαλο.