atak Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Sorry λαθος 10% rake (7% στο κρατος και 3% στην εταιρια) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Οχι ρε c atak μου χαλασες την σκεψη τωρα με το λαθος.θα τανε ωραια να τρωγαμε τα κερδη μαζι με τον Παγκαλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rizla84 Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 atak έγραψε:Καλημερα σε ολους.Εγω μενω στην ιταλια και εδω και δυομιση χρονια ολα τα poker room ειναι .it.Εκτος απο το full tilt ολα τα αλλα.Το rake ειναι 20% (17% στο κρατος και 3% στην εταιρια)αλλα στα κερδη δεν υπαρχει φορος.Δεν υπαρχουν cash games για την ωρα (λεγεται οτι ετοιμαζονται)και το μεγαλυτερο τουρνουα ειναι 100 €.Στις μεγαλυτερες εταιριες παιζουν στις ωρες αιχμης (βραδυ) γυρω στα 10000 ατομα.Ελπιζω να βοηθησα αν εχεται καμμια ερωτηση ευχαριστως να απαντησω.kala dn uparxoun cash games ine dunaton?pwpw an ginei o nomos edw se .gr ti g...same.dn 8 xoume antipalous n paixoume an skefteis oti i italia gemizei 10000 edw clain 8 maste.8 pame g metakomisi i t paratame ola. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Xristos1 Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Η full tilt ειπες παιζει κανονικα χωρις περιορισμους? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
atak Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 H full tilt δεν παιζει!Μονο οσοι εχουν το λογισμικο απο πριν την απαγορευση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sir Achil Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 νομιζω με αλλαγη ip οι ιταλοι παιζουν κανονικα!!!δεν ειμαι σιγουρος ομως(για full tilt panta) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2011 atak έγραψε:H full tilt δεν παιζει!Μονο οσοι εχουν το λογισμικο απο πριν την απαγορευση. kai to logismiko apo prin na eixan pali tha iparxei problima afou i full tilt toulaxiston 2 fores to mina kanei ananeoseis sto logismiko tis opoies logika den tha mporoun na tis katebasoun Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
amethyst Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 hi paideslogika oses etairies den tha mpoune sthn ellhnika agoraden tha mplokaroune ta ellhnika account (an isxusoun ta metra kai gia to poker to opoio den to gnwrizei kaneis akomh).apo ekei k pera pisteyw pws tha yparxei problhma me pistwtikes alla yparxoune tosoi tropoi gia na metafereis xrhmata pou osoiasxolountai sobara me to poker tha broune tropo na to kanounopws allwste kanoun kai oi amerikanoi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koubaros13 Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Γεια ρε παιδια.απο ποτε ακριβως θα ισχυσει αυτο ή εχει αρχισει και ισχυει ηδη?Εγω παιζω full tilt και εχω prepaid visa της κυπρου.θα αντιμετωπισω προβλημα δηλαδη?πωωωω τωρα που αρχισα κι εγω να παιζω βρηκαν να το κανουν..το φελεκι μου :dry: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts