foustouki Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 NL100εμεις 300$opponent 460$pre: εμεις raise 3$ villian 3bets συνολο 12$ ,we call 9$flop(24$): villian bets 13$ , we call 13$turn(50$) villian check , we bet 23$ , villian raises to 103$ (!)Τι κανει represent εδω ο αντιπαλος με αυτο το action και αυτο το sizing? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 edit : Ο αντιπαλος δεν εχει δειξει τιποτα tricky η οτιδηποτε μονο σε ενα ποτ shovare 100bb σε 3bet 10bb με 55. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 33,jj or akhh, aqhh nothing else... ta deftera combos pio polu an einai kalos reg kai pezei 100nl-200nl bebea tinw sta deftrea giati to podarisma sou einai too week gia hu... opote theorei oti exei polu fe... pados aki autos kanei mikro cbet... pou den kserw an tha ekane toso mikro cbet me akhh se 3beted pot... mallon megaliterot ha ekane... ta cbet tou pada htan toso mikra? mipos allazei cbet sizing? giati den borw na fadastw se hu toso mikra cbets... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Ενας reg εστω πανω του μετριου δε παει να παρει max value με JJ απ το turn. AA,KK,QQ, ή total air imo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Δειτε το μεγεθος του raise του στο turn.Με ποια φυλλα κανει τοσο μεγαλο raise και γιατι?Αν εχει super strong hand ειτε θα κανει call και ξανα check το us στο river ειτε check raise turn αλλα smaller. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Gia na paizate kai na ftasate toso deep, prepei na exeis perissotero info gia to 3bet % kai 3bet range toy. Genika prepei na dwseis reads poly perissotera apo to oti den exeis dei kati tricky ektos toy 55 4bet shove, ektos an mphkan 7bi panw sto trapezi sta prwta 10 hands Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 @woundy Ο αντιπαλος ειχε ηδη 500-600$ στο τραπεζι οταν μπηκαμε με 100$.Τα stack εγιναν ετσι οταν 3betαραμε ΚΚ 10$ και shovaρε 100$ snap και double up αρα 200$ ε και μετα λιγες κερδισμενες παρτιδες ετσι τα stack φτασανε σε αυτο το σημειο.Δεν υπαρχει history δηλαδη για να σ δωσω περισσοτερα στοιχεια.Μονο οτι ο αντιπαλος ειναι κερδισμενος reg στο nl100-nl200 σε 60Κ συνολικα νομιζω αλλα χωρις τρομερο winrate εχει χασει πολλα λεφτα σε 6max tables.Back to hand..Ειμαι λαθος να πιστευω οτι στο turn δεν κανει represent τιποτα αλλα μονο air?JJ-77-33 δεν εχει ποτε λογω μεγεθος του raise,δεν εχει λογικη.Για ποιο λογω να μην με αφησει μεσα με full house και να με πεταξει με αυτο το τεραστιο raise?Αν εχει χτυπησει τοσο αγρια το board δεν μενουν και πολλα να εχω εγω για να πληρωσω.ΑΑ,ΚΚ,QQ,JJ παλι πιο πιθανο να betαρει turn και αν δεν κανει bet τοτε παλι δεν κανει τοσο μεγαλο c-r.AKs παλι με το raise που κανει μπορει πολυ ευκολα να φαει shove και να γινει monster pot χωρις λογο.Υπαρχει value hand λοιπον που το κανει αυτο?Εμεις με τι φυλλα μπορουμε να συνεχισουμε και με ποιον τροπο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 O Hero ειμαι εγω. Ο φουστουκις railare Ο Villain καθοταν με 550$ οποτε παρολο που φαινεται λες και παιζουμε δυο μερες , το ματς τρεχει κανα 20-30 λεπτο.Να δωσω τα reads που εχω.Εχει 3bet γυρω στο 15% αρκετα μεγαλο θεωρω. Ειναι reg και ειναι κερδισμενος σε μεγαλο sample μεχρι και το 200ΝL αλλα δε φαινεται να ειναι και κανας δαιμονας.Το πιθανοτερο να με κανει perceive σαν weak fish και μαλλον εχει και δικιο.Εγω καθησα στο τραπεζι του και εχω παρα πολυ λιγα session σε 100NL. (απλα γουσταρα gambol ειδα και τα 550$ και ψηθηκα)Aπο οτι showdown εχω φτασει βλεπω οτι κανει απειρα thin value τις περισσοτερες φορες σωστα με 2-3 φορες εχει γινει valueowned μονος του.Δεν εχει κανει το παραμικρο fancy play με τα καλα του χερια. Τα line του ειναι hyper stadar και παιζει fast τα καλα του χερια.Εχω κανει αρκετα defend στα 3bet του και λογω deep καταστασης και λογω φυλλων. Στα 3bet pots δεν εχω κανει κανενα float τα περισσοτερα τα foldara στο φλοπ λογω τοταλ miss ενω μια δυο φορες πηγα με second pair σε showdown. Μια που raisara το φλοπ και πηγαμε σε showdown σε 3bet εδειξα full house (στο φλοπ ειχα top two σε wet board)Κοινως δε θεωρω οτι με εχει ικανο να φλοαταρω. Επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι αντιλαμβανεται ποτε valuebettarei και ποτε blofarei δεν παταει σε καμια περιπτωση κουμπακια.Αυτα και σιγουρα αλλα που μου ξεφευγουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 sas ksefeugei kati simadiko... an o adipalos exei monster jj/33 den borei na kanei river shove pote me line bet/bet/bet giati einai polu deep... ara ena c/r sto turn afinei room gia pot sixe river shove... episis to akhh exei point giati baras adinama ara thorei oti exei FE plus polla outs an ginei shove (oxi oti to zitaei profanos se auti ti periptosi) poloi hu regs pezoun fdraw me overcards me riase sto turn giati dixnei super strong.to air pezei arketa gia tous logous pout o akhh einai kalo play, FE+ diko sous mall betta aa/kk den tha thela shove river opote tha pigenan se line bet/bet/bet me 1/2 pot bets gia kapos pot control (adi gia 3/4-pot bets pou pas gia shove)@maurogata gia to logo pou eipa panw to jj paei gia max value se turn gia na exei pot size river shove... allios den bori na balei 300bbs mesa... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 harima έγραψε:Εχει 3bet γυρω στο 15% αρκετα μεγαλο θεωρω.more like std pros low ektos an anoigeis polu liga btns Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2011 Ναι hpanigma αλλα δεν μπορει να παρει και call στο turn..Ειναι πολυ μεγαλο το raise του.Με full θα μας αφησει να δουμε και το river.Οσο για το AKs δεν νομιζω να το παιζει ετσι συχνα.Καλυτερα bet να μας κανει να foldaρουμε pp κλπ.Οσο για τα bet δεν ειναι πολυ μικροτερα απο τα κανονικα.Δεν γινεται να βαρας σε 3bet pot ποσα κοντα στο pot γινεται commited αυτοματα και δεν μπορεις να ξεφυγεις στο hand αν εχει πεσει σε setup και ειδικα εδω που ειναι 300bb deep δεν ειναι καλο να γινεται καποιος commited ευκολα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2011 aizack13 έγραψε:harima έγραψε:Εχει 3bet γυρω στο 15% αρκετα μεγαλο θεωρω.more like std pros low ektos an anoigeis polu liga btns[/quote:25r2bohy]Εχχχ Ι dont has a hud τον αριθμο τον ειπα απο αυτο που χε στο PTR , μαλλον δεν τον ενοιωσα καλα... αλλα η αληθεια ειναι οτι με 3betare σα διαολος , ανοιγα close to 90-95% τα btn. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts