Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Χέρι Πόκερ 35 **

an paw paso ta 7aria me 9bb na mou kopoun ta heria kai 68 antipaloi na milane meta apo mena kai 2000$ parapanw na plirwnei h epomen thesi.

kala re paidia, me to blind na plisiazei kai me range fylwn terastio pou ehei o utg pame paso ta 77 gia to icm??

pragmatika den xerw an tha ehw thn eykairia na kerdisw tetoio tour se periptwsh pou ta foldarw.

opote pame na diekdikisoume prwtia h pame gia nanakia.

kai ayrio mera einai loool

Δημοσίευση

se 3 gurous tha eheis apokleistei apo ta blinds. ta 77 einai mesa sto 10% twn kaluterwn fullwn

Den einai oti kalutero na riskareis olokliro tourney me all inn pre flop kratwntas 77 alla to call logo stack kai blinds einai sxedon upoxrewtiko edw

call me varia kardia kai as hasoume. den mas egguatai kaneis pws tha vroume kaluteri efkairia sta epomena liga hands pou tha anagkastoume na paixoume ta resta mas.

exallou kai o UTG einai apelpismenos kai mporei na krataei apo 22-aa any ax any kx eite suited conectors opote kerdizoume polla apo afta.

Twra an pesoume se kalutera fulla twn paixtwn pou akolouthoun kathos den einai kalo to possition mas afto einai alli istoria alla me 77 kai molis 3 me 4 M (8 me 9 bblind) den nomizw na ehoume tin poluteleia gia paso

Δημοσίευση

2 senaria vgazei to mualo mou emena . i exei a9 off opote tha einai coinflip, i exei 66 kai tha ton ftiaksei me 6 sto flop kai tha xasw an kanw call. opote foldarw kai exw alli mia gyra sto table na vrw to all in mou. min ksexname pws enan paixti me short stack ton vlepoun sigoura sto all in tou 2 paixtes, opote mazi meta blinds kai 10k na meinoune tha ginoun 33k kai kati. ayth einai h gnwmh mou fold twra.

Δημοσίευση

kalivoskilo έγραψε:

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Χέρι Πόκερ 35 **

an paw paso ta 7aria me 9bb na mou kopoun ta heria kai 68 antipaloi na milane meta apo mena kai 2000$ parapanw na plirwnei h epomen thesi.

kala re paidia, me to blind na plisiazei kai me range fylwn terastio pou ehei o utg pame paso ta 77 gia to icm??

pragmatika den xerw an tha ehw thn eykairia na kerdisw tetoio tour se periptwsh pou ta foldarw.

opote pame na diekdikisoume prwtia h pame gia nanakia.

kai ayrio mera einai loool

eixa thn entyposh oti paizeis symfona me to m kai oxi sumfona me ta blinds mou fainetai periergos o tropos pou pou prosegizeis to xeri me toso xalarothta ..se pliroforo oti uparxei rythmish sto table ninja pou boreis na bgaleis ta blinds.topothetoume aplos giati eixa thn entyposh oti allios paizeis kai prosegizeis to kathe hand..opos kai na exei se merikes peripotoseis einai parra pollh eukolo na petakseis 9 blinds kai me 77 apo cutt off.

eteron ekateron sir kalivoslilo.... :silly:

icm = is not a reason to win a tourney but is a reason to loose all your chips..