miolnir28 Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2011 Παιδια τον τελευταιο καιρο δεν μπορω με τιποτα να μπω στο pokerland με τον firefox. Μου βγαζει αδυναμια συδεσης η κατι τετοιο. Μπαινω μονο με chrome. Αντιμετωπιζει αλλος αυτο το προβλημα? Τι συμβαινει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
didos69 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Μπαίνω καθημερινά με Firefox και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Μήπως κάποιο συγκεκριμένο add-on δημιουργεί πρόβλημα;Χρησιμοποιείτε τον 3 ή τον 4; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Babyjane Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 καλησπέρα, εχω τον firefox 3.6.13 και δεν ειχα κι εγω ποτέ πρόβλημα, εκτος από καποιες λιγες φορες που ο σερβερ ηταν κάπως busy και πάλι δεν ηταν θέμα firefox. Μαλλον καποιο add-on ή καποια ρυθμιση που εχεις στον browser θα φταίει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
osfp7john Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Καλημέρα και εγώ έχω firefox 3.6.13 και μπαίνω κανονικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα..απλά μερικές φορές όπως έγγραψε και ο φίλος απο πάνω είναι busy ο server και χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Γενικά το σάιτ 9 στις 10 σέρνεται και με mozzila kai me chrome.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostasD Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 και στην opera σερνεται αδικαιολογητα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
name Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Παρα μα παρα πολλες φορες ειναι αδυνατη η προσβαση στο σιτε.Πιο ευκολα μπαινω στο 2+2 παρα εδω.Ειναι θεμα σερβερ, βασης δεδομενων και πιθανον διασυνδεσης του με το διαδικτυο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Πράγματι έχουμε παρατηρήσει κι εμείς ότι το site «κολλάει» τελευταία, κι αυτό λόγω της αυξημένης κίνησης.Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που θα μεταφέρουμε αύριο το φόρουμ σε άλλη πλατφόρμα η οποία είναι φτιαγμένη να δέχεται μεγαλύτερη επιβάρυνση.Λίγο υπομονή και κατανόηση και το πρόβλημα θα λυθεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts