Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

1. Oύτε 1 δεν σχολιασε το επιχειρημα του baskont ότι ο crf88 ηταν αυτος ξεκινησε 1ος την online κοντρα και ο bisbiki περιμενε στωικα 2 χρόνια να του το ανταποδωσει!

2. Οι 2 κότες δεν τολμησαν ποτε να αντιμετωπισουν hu τον Καματακη και τον Βλασση.

3. Επειδη το poker ειναι αποκλειστικα παιχνιδι ικανοτητων και δεξιοτητων, υπενθυμιζω οτι ακομη και ο 6ψηφιος σε κερδη απο τουρνουα crf, δεν εχει υπερβει ακομη τα κερδη απο τουρνουα του Ανεστη Μετσα (εκτός βεβαια αν ο Μετσας συνεχιζει να παιζει). Για να μη μιλησουμε φέτος για τον Λοχαγό απο την Κατερίνη.

4. Όλοι το παιζουν υπερανω, αλλα κατα βαθος την βρισκουν με αυτο το post.

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

Είναι προφανές ότι ο crf με τον bisbiki έχουν προηγούμενα, από τότε που ο Χρήστος "ξεμπρόστιασε" τον Χάρη,για ένα play του, στο forum του Pokerunion. Δείτε εδώ:

http://www.pokerunion.gr/vb/showthread.php?t=5628

Πιο πριν, απ' όσο γνωρίζω, δεν υπήρχε κόντρα, από εκεί ξεκίνησαν όλα, και όπως φαίνεται η κόντρα συνεχίζεται.

Είναι επίσης προφανές ότι ο crf, κατά τη δική μου γνώμη, υπέπεσε σε ατόπημα, βρίζοντας στο chat. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κάθε ένα από εσάς, αν σας έβριζε κάποιος, θα λέγατε από μέσα σας "αααα, είναι καλός παίκτης, ας μην τσαντιστώ, ας μου βρίσει λίγο ακόμη τη μάνα, για να μάθω καλύτερο πόκερ;".

Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Χάρη, αν και δεν κρύβω ότι μου είναι αρκετά συμπαθής. Θέλω να πάρω το μέρος όμως του casual παίκτη, που δεν ξέρει καντάρια πόκερ, αλλά εν μέσω της δουλειάς του (ο Χάρης είναι νοσοκομειακός γιατρός και μπορεί να τραβήξει και 18ωρες εφημερίες) και τις φροντίδας των 2 νεογέννητων παιδιών του, βρίσκει διασκέδαση παίζοντας ένα τουρνουά πόκερ.

Πρέπει λοιπόν αυτός ο casual παίκτης, να δέχεται χωρίς αντίδραση βρισιές, επειδή ο αντίπαλος του είναι παικταράς;

Άποψη μου, όχι. Δεν συμφωνώ ούτε με το "ξεμπρόστιασμα" που έκανε ο Χάρης, αλλά στη θέση του, ίσως το κάνατε και πολλοί άλλοι από εσάς.

Auto edo akrivos, bravo vasili . Den ksero tin kontra pou exoune metaksi tous kai provlima tous, alla den simeni an o enas apo tous 2 ine kaliteros sto poker i pro prepi o allos na anexete vrisies sto chat . Ego pistevo oti to pedi pou ekane to post ithele na apantisi stis vrisies to chat me auto ton tropo .. den ksero an ine sosto auto pou kani postarontas tis vrisies alla opos parethese to link o vasilis gia to ena post tou crf etsi kai autos tora apantise . I gnomi mou einai oti athropoi imaste lathoi kanoume apla kapiou pou einai i doulia tou to poker tha to ixe diagrapsi auto edo kai kairo .

GL

Δημοσίευση

Genika pokerika eimaste astoios laos!

Parousiazoun ton crf san pro kai vazoun ta pedakia na tou kanoun erwthseis kai aftos na dinei symvoules!!eleos!!

Den thelw na ginomai kakos alla dinetai lathos katefthinseis sta nea pedia na asxolounte kai na prospathoun na mathoun apo lathos atoma!!

Exw akousei apeires fores gia crf m3lancholy kai akoma perimenw na akousw 3 onomata sygekrimena pou aksizoun ta megista alla pou!!

Kathiste loipon kai parakolouthiste m3lancholy kai crf kai tha mathete polla!!

Δημοσίευση

Akkilas_ έγραψε:

posa yperoptis mporei na eisai re crf???

ena tournoua einai olh sou i istoria kai afto-apokaleisai poiotikos pokerika????

krima na kavalate to kalami toso efkola!!!!

να το ρωτησω τελευταια φορα χωρις καν να με αφορα.

με ποιο δικαιωμα επιτρεπεται τον ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ και τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ του crf και του bisbiki απο "οπαδους"-"φιλους" του καθενος.

πραγματικα δεν το καταλαβαινω...

ενας μοντ να μου πει γτ επιτρεπει τονξεφτιλισμο. δεν το καταλαβαινω. σορυ που ειμαι τοσο ηλιθιος.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...