bisbiki78 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 ο μονος λογος που ποσταρα το συγγεκριμενο αρθρο(λαθος μου δε χρειαζοταν να το κανω)ηταν επειδη ο συγγεκριμενος χωρισ να του δωσω καμια αφορμη ποσταρε παλιοτερα βριζοντασ με και το ξανακανε παλι χωρισ να του γραψω τιποτε.ειλικρινα δε με ενδιαφερει διολου αν ειναι καλυτεροσ παιχτησ απο εμενα...απλςσ δε μπορουσα να καταλαβω γιατι με εβριζε συνεχεια ακομα και τωρα...δεν εχω προσωπικα με κανεναν ουτε προκειται να εχω ακιμ ουτε προκειται να ασχοληθω ποτε ξανα με το crf(ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ)crf μπορεις να γραφεις οτι θελεις ΠΟΚΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ και να βριζεισ οσο θελεις (για το ποκερ παντα)...δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι σου ποτε πλεον..
Akkilas_ Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 bisbikis mas tiltareis kai meta mas les telos???crf eisai XXXXModerator: Προειδοποίηση για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Αν επαναληφθεί θα αποβληθείς από το φόρουμ.
vanos89 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Akkilas_ έγραψε:bisbikis mas tiltareis kai meta mas les telos???crf eisai ΧΧΧΧPOIOC EICAI ECY RE KAKOMOIRI ME OLI TIN ENNOIA?PANTOU XWNECAI KAI GRAFEIC MONO KAI MONO GIA NA COU APANTICEI O CRF GIA NA PAREIC LIGI AKCIA! KOMPLEKCIKOC EICAI ECY KAI O ALLOC O MOD POU DN DEXECTAI OTI CTO POKER O CRF EINAI KALLITEROC ME DIAFORA APO ECAC KAI PROCPA8EITAI NA VREITE PLAGIOUC-ALLOUC TROPOUC (POU DEN EDIAFEROUN TOUC ANAGNWCTEC TOU FORUM GT PCAXNOUN MONO POKERIKA 8EMATA) GIA NA MEIWCETE TON ANTHRWPO. NTROPI CAC KAI MONO. ALLA CE VLEPW KCENERWCEC POU TO ALLO PAIDI EDWCE ENA TELOC, PCOFAGEC GIA AIMA CAN TOUC GIPEC CTIN AGRIA DICI
Johnny22 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 aizack13 έγραψε:to thema einai oti apla DEN MAS NOIAZEI.yep ti nayta pou kanete
Recommended Posts