foustouki Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Στην αρχικη σελιδα του pokerland δεν μου εμφανιζονται τα threads του forum κλπ.Εγινε καποια αλλαγη η εχω εγω το προβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Καποιος mod? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Καλημέρα, τώρα το επανέφερα.Τελικά δεν προλάβαμε να κάνουμε την μεταφορά του φόρουμ χθες. Θα γίνει σήμερα το βράδυ (για αυτόν τον λόγο είχε εξαφανιστεί το μοντουλάκι με τα πρόσφατα θέματα από την πρώτη σελίδα). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts