labKK Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Γενικώς όλα τα αντικείμενα στα poker rooms έχουν ανεβασμένες τιμές και οι πόντοι που πρέπει να ξοδέψεις για να αγοράσεις κάτι είναι παραπάνω από αυτό που αξίζει το αντικείμενο.Επειδή όμως είμαστε και κολλημένοι με το αντικείμενο, όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε.Σίγουρα θα υπάρχουν πολλα άτομα εδώ μέσα που έχουν πάρει κάτι και ανοίγω αυτό το thread για να μάθω τι πήρατε,από πιο poker room και το πιο βασικό, αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από το προιον για τους πόντους που ξοδέψατε μήπως το πάρουμε και εμείς οι υπόλοιποι.Εγω πρωσωπικά έχω πάρει από το Full Tilt1) Ένα Τ-shirt Μάπα ποιοτητα (fruitoftheloom) με μια στάμπα της πλάκας.Δεν το συνιστώ σε κανένα.Όπως και όλη την κατηγορία T-shirts από το store.2)Μια τσάντα την οποία την χρησιμοποιώ για το laptop.Αν θυμάμαι καλά λέγεται urban case.Μάπα και αυτή.3)Ένα ασημένιο(?) μπρελόκ με το σήμα του Full Tilt.Μαπα και αυτό.Πολύ απλό.Το περίμενα κάπως καλύτερο. Γενικά από το Full Tilt store μάλλον δεν ξαναπαίρνω τίποτα.Ότι και να πήρα δεν μου φάνηκε πως άξιζε.Απο το Pokerstars store έχω πάρει το "white windbreaker".Super.Καλή ποιότητα, ότι πρέπει για το γυμναστήριο.Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ έιναι ότι δεν γράφει πουθενά την λέξη poker πάνω.Εχει μόνο το κοκκινο σήμα της pokerstars μπροστά και πίσω.Οι κοινοί θνητοί όταν το βλέπουν, βλέπουν ένα φυσιολογικό μπουφανάκι,μόνο οι ποκερόφατσες μπορούν να αναγνωρίσουν το σήμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts