TheDonkey Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Εάν κάνω μεταφορά των hands που είναι αποθηκευμένα στο Poker Tracker 3(φάκελο Processed) στο Holdem Manager (manual import) θα έχω κάποιο πρόβλημα με το ένα ή το άλλο πρόγραμμα ? Απλά θέλω να κατεβάσω το trial του Holdem Manager ώστε να συγκρίνωτα δύο προγράμματα έχοντας τα ίδια ακριβώς στοιχεία Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα.Αποτελέσματα θα δεις τα ίδια στα cash θεωρητικά.Εκεί που γίνεται μύλος είναι στα τουρνουά. Πάντως το ένα πρόγραμμα δεν εμποδίζει την λειτουργία του άλλου αρκεί να έχεις 2 διαφορτικές βάσεις ,μία για το κάθε πρόγραμμμα . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TheDonkey Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση!! labKK Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2011 Οντως τα τουρ μου εγιναν κολος! Χθες το εκανα αλλα με αλλο τροπο, που γραφει μεσα στο site tou HM. Από export database δηλαδη.Any ideas?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TheDonkey Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2011 Οντως τα τουρ μου εγιναν κολος! Χθες το εκανα αλλα με αλλο τροπο, που γραφει μεσα στο site tou HM. Από export database δηλαδη.Any ideas??Έκανα μεταφορά ακριβός όπως αναφέρω ποιο κάτωimport files από ΗΜ στοC:\Program Files (x86)\PokerTracker 3\Processedεπιλογή όλων των αρχείων και μετά άνοιγμα.Το auto import ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά εκτός από κάνα δυο λάθη.Αποτέλεσμα στα Tour με μία ματιά ανά μήνα (τούς τελευταίους 12-14) μόνο στην ROI (Δεν πρόλαβα να δω για άλλα στοιχεία) μία απόκλιση της τάξης του +/- 1% max μεταξύ των δύο προγραμμάτων. Για cash δεν είδα αν και πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο πάνω κάτω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts