Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Recommended Posts

Δεν βλεπω ξανα στην ζωη μου ελληνικο ματς ποδοσφαιρου.

Οχι οτι εμεις οι Παναθηναικοι δεν εχουμε κανει τετοια πραγματα,οχι γιατι ο Ολυμπιακος φετος εχει τα χαλιναρια κλπ οπως περσι τα ειχαμε εμεις,οχι για αυτους τους λογους.

Αλλα για αυτους τους μαλακες του σχολιαστες που τους πληρωνω εγω και ολοι εμεις για να πουν στο γκολ "offside" του κατσουρανη οτι "δεν φαινεται καλα η ευθεια,δεν μπορουμε να δουμε".Τι να δειτε βρε μλκες σχολιαστες αφου ειναι 2 παιχτες του ολυμπιακου πανω στην γραμμη της εστιας τι να την κανεις την καμερα που να δειχνει την ευθεια του κατσουρ?

Και στο γκολ Τζιμπουρ ουτε καν να αναφερουν την υποψια offside.Που και οι 2 ειναι offside αλλα εστω να πουνε οτι υπαρχει υποψια offside.

Υπαρχουν και πολλες αλλες φασεις που απλα δεν βλεπουν το προφανες και σχολιαζουν οπως να ναι και ειναι γελοιο.

Δεν με ενοχλει που εχασε η ομαδα μου,ουτε με ενοχλει οτι ο Ολυμπιακος φετος εχει παιξει και καλυτερα και ειχε τα χαλιναρια της διαιτησιας οπου χρειαστηκε βοηθεια.Περσι εγω,φετος αυτος δεν εχω προβλημα.Αλλα μου την δινει οτι μας θεωρουν βλακες και ηλιθιους αυτα τα μουνι@ οι σχολιαστες που πληρωνονται απο εμας.Ντροπη τους και ντροπη της νετ.

Δεν θελω να συνεχιστει το thread με αντιπαραθεσεις μεταξυ βαζελων και γαυρων απλα με τιλταραν απειρα οι σχολιαστες που γνωριζουν τοσο καλα απο ποδοσφαιρο και ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites