Meles Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2007 Ειχε ανακηνωθει στο site οτι οι παικτες που συμμετειχαν στο GOPC2 θα επαιρναν ενα δωρο απο το site(βαλιτσα με μαρκες κλπ) και νομιζω οτι αναφεροταν οτι θα ανακηνωθει στο φορουμ εαν θα κανονιζοταν καποια συναντηση για αυτο.Τι εγινε με αυτην την ιστορια?? θα μπορουσε να με διαφωτισει κανεις διοτι ετυχε να εχω λαβει στο συγκεκριμενο τουρνουα μερος και τωρα που πλεισιαζουν τα χριστουγγεννα ολο και καποιο prive παιχνιδι θα στηθει και το δωρακι αυτο θα φανει πολυ χρησιμο ;) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2007 Καλημέρα. Νομίζω μένεις στη Θεσσαλονίκη, έπομένως θα σου στείλει ο poliscas ένα προσωπικό μήνυμα μέσα στην ημέρα, για να συναντηθείτε και να παραλάvεις το δώρο σου.Όσοι είναι από Αθήνα ας επικοινωνήσουν μαζί μου, οι κασετίνες έχουν έρθει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2007 Mele μου φαίνεται ότι μένεις Θεσσαλονίκη (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος). Σου έχω στείλ ΠΜ με το τηλέφωνό μου. Πάρε τηλ. για να συνεννοηθούμε πως θα σου δώσω το σετ.Εϊχαμε πει, όσοι είναι Αθήνα να στείλουν ένα ΠΜ στον baskont και όσοι είναι Θεσσ/νίκη σε μένα. Για τους παίκτες από τα υπόλοιπα μέρη, θα παραλάβουν το σετ είτε σε κάποια προσεχή συνάντηση, event κλπ είτε όταν έρθουν Θεσ/νικη ή Αθήνα, είτε αν ακόμη θέλουν να του τις στείλουμε με τα ΕΛΤΑ (όπως κάναμε στην περίπτωση του zmarkou). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouras Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2007 Geia sas paidia.Ego pou meno stin Kypro pos tha mporeso na paro to set? Egine kamia dieuthetisi gia ta alla paidia apo tin Kypro?Isos tha mporousate na steilete ta set gia tous Kyprious paiktes se enan apo emas, o opoios na analabei na ta dosei kai stous allous.Na ste kala paidia.Pote tha einai to epomeno GOPC? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2007 Φίλε tzouraαυτό ακριβώς θα γίνει. ΄Οσοι από τους συμμετέχοντες στο GOPC μένουν στην Κύπρο και θα ανέβουν στα Σκόπια για το GPT, θα παραλάβουν το δώρο τους εκεί. Αν εσύ δεν ανέβεις θα δώσουμε την κασετίνα σου σε κάποιον φίλο από την Κύπρο για να την παραλάβεις.Ίσως στρώσετε και κανένα heads up, γιατί είναι όμορφες οι μάρκες και δημιουργούν περιρασμούς! LOL. Nα θυμίσω, είναι προσφορά του Party Poker.Έχουν δωθεί ήδη αρκετές κασετίνες, αλλά υπάρχουν ακόμη μερικοί που δεν τις έχουν πάρει. Στείλτε ένα προσωπικο μήνυμα σε μένα (για τους Αθηναίους, ή κοντά στην Αθήνα) και στον poliscas (για τους Θεσσαλονικείς ή κοντά στη Θεσσαλονίκη) για να κανονίσουμε την παραλαβή.Tο επόμενο GOPC θα γίνει μέσα στον Δεκέμβρη στο Poker.gr και πιθανότατα εκτός των χρηματικών επάθλων, θα μοιράσει και δωρεάν θέσεις στους πρώτους για το Greek Poker Championship. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2007 baskont έγραψε:Έχουν δωθεί ήδη αρκετές κασετίνες, αλλά υπάρχουν ακόμη μερικοί που δεν τις έχουν πάρει. Στείλτε ένα προσωπικο μήνυμα σε μένα (για τους Αθηναίους, ή κοντά στην Αθήνα) και στον poliscas (για τους Θεσσαλονικείς ή κοντά στη Θεσσαλονίκη) για να κανονίσουμε την παραλαβή.Φίλε baskont να μου φυλάτε και τη δικιά μου, οι γιορτές ζυγώνουν και όλο και κάπου θα χρειαστεί!!Σε κάποιο από τα live τουρνουά ή όταν ανέβω Σαλόνικα θα συννενοηθώ με τον poliscas..Αφορμή έψαχνα βασικά να σου πω συγχαρητήρια για την πρόκριση στο GPT2 μέσω του satellite στο Asteria!! Μεγάλη νίκη.. Καλή επιτυχία και πάνω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts