John_Artega Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Καλησπέρα,Ψάχνω ένα software το οποίο θα μου δείχνει τα equilibrium solutions για push/fold καταστάσεις το οποίο να μπορώ να βλέπω την ώρα που παίζω το hand σε τραπέζι 9 ατόμων και κάτω . Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω να κάνω multitabling σε sng, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικές οι push/fold καταστάσεις και δεν γίνεται να κοιτάω συνεχώς τα εκτυπωμένα appendix του kill everyone, είναι εφικτό για τα 8-10 τραπέζια που ανοίγω τώρα αλλά για περισσότερα δεν προλαβαίνω. επίσης γνωρίζω για το holdemresources.com αλλά ούτε αυτό είναι βολικό, αυτό ακριβός είναι που ψάχνω αλλά θέλω να «διαβάζει» μόνο του τα stacks. Όποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Ποια είναι η διαφορά αυτού του προγράμματος που ζητάς με αυτά που κάνει ένα bot?Σχεδόν καμία, αλλά εσύ θα πατάς τα κουμπάκια οπως σου λέει το πρόγραμμα και το χέρι σου θα πάθει αγκύλωση από τα κλικ ενώ αυτός που τρέχει ένα bot δεν θα κάνει ούτε αυτό.Ι think you get the point...Ξέχνα το και μάθε τους πίνακες... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 kalhmera.me endiaferei kai emena auto pou les.kapoia programmata (den exo katalabei pos akribos douleuoun,kai ti diafora exei to ena apo to allo) einai auta edo http://www.pokerstrategy.com/software/an katalabeis steilekanena pm. kai elpizw na to koubentiasoume to 8ema,elpizo na boi8isa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 @labkkΔιαφωνώ κάθετα. Το Nash equilibrium δεν απαγορεύεται από καμία εταιρία (και δεν υπάρχει λόγος). Επίσης σκέψου ότι ο οποιοσδήποτε με ένα search στο Google μπορεί να αποκτήσει αυτή την γνώση, το ότι εγώ θέλω να το έχω «καρφιτσωμένο» στο τραπέζι μου την ώρα που παίζω το καθιστά παράνομο ή το ότι θέλω να διαβάζει τα stacks? Με την λογική αυτή και το HEM/PT3 είναι παράνομα! Και δεν βρίσκω και πολύ λογικό αυτό που λες γιατί «επιτρέπεται» να κοιτώ τα πινακάκια και δεν επιτρέπεται να τα έχω πάνω στο τραπέζι? Έτσι και αλλιώς αυτό που ζητώ είναι το πρόγραμμα να κάνει κάτι που μπορώ να κάνω και εγώ (λογική νομιμότητας του HEM). Δες το και αλλιώς, αν «εσύ» δεν ξέρεις να υπολογίζεις τα pot odds και εγώ έχω ένα πρόγραμμα που μου τα υπολογίζει το πρόγραμμα είναι παράνομο? Όλα αυτά είναι common knowledge για όλους τους παίχτες και γι αυτό δεν θεωρούνται παράνομα.@kala_AzarΘα τα «μελετήσω» και θα επικοινωνήσω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 epidi mallon apagoreuetai na ta trexeis otan paizeis to proto 8a se bolepsi giati einai excel.1) http://forumserver.twoplustwo.com/23/small-stakes-mtt/updated-pushbot-spreadsheet-1000-post-thank-you-824728/2)http://www.pokerspreadsheets.com/ 3) http://forumserver.twoplustwo.com/36/stt-strategy/icm-101-calling-shoves-1k-post-227022/kai auto pou einai leei real time nash equilibium ????http://pokerhound.net/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 @j_artegaΜάλλον you didn't get the point.Αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα είναι σίγουρα παράνομο.Το να θυμάσαι κάποιους πίνακες απέξω είναι προφανός μια είδους ικανότητα.Κάποιοι παίκτες τους φέρνουν στο μυαλό όταν παίζουν και μπορούν να τους εφαρμόζουν στην πράξη όταν παίζουν ,άλλοι σε 1 τραπέζι ,αλλοι σε 2 ,άλλοι σε 10, άλλοι σε 50 κτλ ανάλογα με την ικανότητα του καθενός.Προφανώς αν όλοι είχαμε αυτό το πρόγραμμα θα ανοίγαμε καμιά 50-αριά τραπέζια sng και θα γίνόμασταν όλοι κάτι σαν το simako.Για δοκίμασε να παίξεις 50 τραπέζια με το βιβλίο ανοικτό όπως λες.Ολα τα softaware που παίρνουν τις αποφάσεις για σένα είναι παράνομα γιατι σου δίνουν μη δίκαιο πλεονέκτημα απέναντι σε αυτούς που δεν το έχουν και προσπερνούν το στοιχείο της ικανότητας.Τα PT και ΗΜ δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία γιατι σου δίνουν πληροφορίες όπως λες αλλά εσύ πρέπει να πάρεις την απόφαση για push ή fold ανάλογα με την δική σου ικανότητα να αναλύεις πληροφορίες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά κουρασμένος για να συνεχίσω να διαφωνώ μαζί σου. Όταν και αν βρω κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά θα ποστάρω το mail-απάντηση της pokerstars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts