streetAcer Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2011 Ναι Αντώνη μαζί σου...ενα ΕΡΤ είναι όντως κάτι μεγάλο..φέρνεις κοντά στους 1000 διαφορετικούς ανθρώπους να παίξουν για μια βδομάδα...αυτό πέρα από τα κέρδη του καζίνο σημαίνει γεμάτα ξενοδοχεία, καφέ, χώρους εστίασης, διασκέδασης κ.ά. Με λίγα λόγια σημαίνει εκτός από ποκερ και τουρισμό....γιατί οι περισσότεροι παίκτες θα είναι ξένοι...φυσικά και κάτι τέτοιο είναι διαφήμιση για το 'άθλημα'...αυτό που γίνεται τώρα δεν είναι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Εγω δεν βλέπω τα πράγματα έτσι. Δεν με ενδιαφέρουν τα κέρδη του καζίνο κ.λ.π. δεν εχω μετοχές στο Λουτράκι. Αυτό που ξέρω εγω κ βλέπω είναι οτι μεγάλες διοργανώσεις βοηθούν στην ανάπτυξη του πόκερ που είναι απαραίτητη κ για τους παίκτες κ για τα καζίνο. Τώρα εαν κάποιες απο αυτές τις διοργανώσεις κάποιο καζίνο αποτύχει να της οργανώσει σωστά δεν αποτελεί δυσφήμηση για το πόκερ αλλα για το καζίνο. Κ συνεχίζω να έχω αντιρρήσεις στα υπόλοιπα που λες περι buy-ins κ.λ.π.... οχι οτι έχεις άδικο σε αυτά που λες αλλα τα βλέπεις λίγο μονόπλευρα ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Σε καταλαβαίνω όπως το λες...όσο για τις αντιρρήσεις σου πάλι ναι, μονόπλευρα το βλέπω...γιατί από αυτή την πλευρά είμαι του παίκτη...Γιατί για να στο πω πιο απλά, το να πάω στη Βιέννη για το GPT μου βγαίνει 30% (τουλάχιστον) φτηνότερα για ένα τουρ με πολύ μεγαλύτερο guarantee...και για να πάω στο Απολλόνια για το GSOP θέλω λιγότερα από τα μισά! Ξέρω ότι δεν είναι λογική αυτή...θα μπορούσα να ζητάω και ept main event με 200+20...αλλά μιλάμε για ένα τουρ που θα έχει μόνο Έλληνες...εκεί το πάω ότι είναι τραβηγμένο το Buy-in...αν ήταν τουρ που θα είχε και ξένους τότε πάσο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Εγώ πάλι ήθελα να ρωτήσω τον Άκη και μέσω αυτού ίσως να καταλάβαινα και τους άλλους που είναι εκεί πιο κοντά; Είναι τόσο 'σημαντική' η συμμετοχή σε αυτό το τουρ που θα το πλήρωνες; Για ποιο λόγο να ρισκάρεις ένα χιλιάρικο σε ένα τουρ που μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο ένα 8-2ο όταν μπορείς να παίξεις 4 buy-in cash με αυτά τα λεφτά στον ίδιο χώρο με τους κακούς παίκτες και μόνο(χωρίς τους υπόλοιπους καλούς στο ίδιο τραπέζι);Με την ερωτηση σου ειναι σαν να προκαταβαλλεις οτι θα παω οπως και να εχει εκεινο το 3ημερο και ειναι καλυτερα για εμενα να παιξω cash και οχι τουρνουα.Εγω θα παω λογω του τουρνουα,και ισως παιξω και cash με την ευκαιρια.Eνα τουρνουα με 1000ε buy in με Ελληνες εχει πολυ value,οπότε προσωπικο θεωρώ οτι αξίζει το ''ρισκο'',αλλα φυσικα είναι στην προσωπική ευχέρια του καθενός το αν θέλει να διαθέσει αυτο το ποσό.Απο εκει και πέρα ειμαι σίγουρος οτι εφόσον με τον καιρο προστεθούν και άλλα τραπέζια ή έστω βγουν οι διατάξεις για τουρνουά σε συνεδριακούς χώρους θα υπάρχουν τουρνουά για όλα τα βαλάντια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
streetAcer Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Άκη κι εγώ αυτή πίστευα ότι είναι η απάντηση...και πόσο σπουδαία είναι αυτή η πρόταση..."βγουν οι διατάξεις για τουρνουά σε συνεδριακούς χώρους"απλά πίστευα και πιστεύω ότι για να αλλάξεις τις συμπεριφορές ή ακόμα και τα ίδια τα άτομα ο μοναδικός τρόπος είναι η αποχή από τις εκδηλώσεις τους όταν αυτές είναι τόσο 'πρόχειρες'. Αλλιώς σε όλα τα άλλα μαζί σας... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gefre Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 Παρεπιμπτόντος θα υπάρχουν μικρότερα events με μικρότερα buy ins του στυλ του EPT και συγκεκριμένα νομίζω ότι λέγονται eureka poker tour και τα διοργανώνει η pokerstars . όσο αφορά για τα μικρότερα event στο καζίνο λουτρακίου ένα έχω να πω: Α) πήρα και εγώ τηλέφωνο στο καζίνο και έγινε ακριβώς το εξής : την πρώτη φορά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν και μου είπαν να ξανακαλέσω σε έναν άλλο αριθμό. την δεύτερη φορά μου απάντησε ένας κύριος ευγενικότατα και μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι εγγραφές. την τρίτη και τελευταία φορά που πήρα πήρα την ίδια απάντηση ακριβώς που πήρε και ο άκης δηλαδή ότι πρέπει να πάω από εκεί. Κατά γενική ομολογία και η προσωπική μου άποψη λίαν απαράδεκτο και παντελώς μηδέν οργάνωση από μια τόσο μεγάλη εταιρεία που λέγεται καζίνο λουτρακίου. εγώ στο σπίτι μου διοργανώνω πιο καλά τουρνουά.Τεσπα ελπίζω να υπάρξει μια ενημέρωση τουλάχιστον από την pokerstars ώστε να δούμε τελικά τη θα γίνει γιατί είναι παρά πολλά τα άτομα που θέλουν να λάβουν μέρος στα side event . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Βασικά μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό ΤΏΡΑ άρχισε να φαίνεται το live poker στην Ελλάδα οποτε ρε παιδιά μην βιάζεστε .. Και πιο πολλά τραπέζια θα βάλουνε+πάρνηθα και θα διοργανώσουνε τουρνουά πάρνηθα απλά θέλει λίγο χρόνο .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
exofrenon Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 .....εγώ έχω μία απορία ,πριν αποφασίσουνε να φτιάξουν poker rooms και να διοργανώσουν tournament κλπ γιατί δεν στείλανε κανέναν από τους μανατζαρέους τους σε 2-3 ευρωπαϊκές πόλεις να ξεστραβωθούνε (το gevgeli δίπλα είναι ).Είναι δυνατόν τόσο΄΄ υψηλού προφίλ΄΄ tournament ,με χορηγό τη πιο δημοφιλή πλατφόρμα pokerstars να , με 1000€ buy in να μην έχει εγγυημένο έπαθλο (τα παιδιά που κάνουν το gpt με 500 € στη Βιέννη και έχει εγγυημένο έπαθλο ….. πως το κάνουν ? τόσο μάγκες είναι ?) ……και είναι δυνατόν ένα… ‘’τόσο υψηλού προφίλ tournament’’.. . να μη μπορούν οι παίχτες να πληρώσουν τη συμμετοχή τους με ένα τραπεζικό έμβασμα , πιστωτική κάρτα ,η paypal κλπ.??? και να πρέπει να κάνουν τόσα κλμ να γραφτούνε και άλλα τόσα για να παίξουν το tournament ... και αυτοί που μένουν εκτός Αθηνών κλπ τι θα κάνουν ? με λιγα λόγια μάγκες τα κάνανε σ...τα .Ας ελπίζουμε όλοι να μαθουν απο τις λαλακίες τους και στο επόμενο tournement απλά να εφαρμοστούν τα αυτονόητα ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Konstantinos30 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 +1 προς όλους (σχεδόν)απαράδεκτοι!και το καζίνο Λουτρακίου αλλά και η PokerStars ...αλλάξαν και ώρα έναρξης του Side event 3 και ούτε οι ίδιοι δε το γνώριζαν.Πραγματικά τραγελαφικό!Μου θύμισε επίσκεψη μου στο ΙΚΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts