betonme Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Prin liges meres kerdisa paketo 5.000$ gia to APT Manila pou tha ginei sto telos tou mina.to buyin tou tour einai 2.500+200$ k thelw na rwtisw an exei paei pote kaneis Manila eite gia APT eite gia touristikous logous gia na paroume kamia geniki idea gia tn perioxi klp klp.. Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Google is your friend. Παράθεση
zam Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 kai ws gnwston to google einai pio panw kai apo to internet... Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2011 Φιλε μου ελπιζω να βρεθει καποιος που να εχει παει και να σου πει 5 πραγματακια. Ευτυχως που ειναι και κατι τυπακια απο τα χωρια που μας μαθαινουν την χρηση του google. Δεν τολμαει να ρωτησει καποιος κατι και καποια διανοια θα πεταχτει να του πει google it!!! Παράθεση
arkoudos Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Η αλήθεια είναι πως το google θα σε βοηθήσει πολύ...Εγώ έχω πάει στο Cebu, είναι επαρχία στις Φιλιππίνες (νησί) αλλά αρκετά ανεπτυγμένο λόγω του λιμανιού...Δυστυχώς είχα πάει για δουλειά και δεν μπόρεσα να δω πολλά... πάντως ανάπτυξη και χαμογελαστοί άνθρωποι υπάρχουν...Καλή επιτυχία εύχομαι, καλά να περάσεις και (κυρίως) καλά κέρδη! Παράθεση
Recommended Posts