ksanthos3 Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 αν ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγη 300$.να στειλω poker.gr και να μου στειλει ειτε tilt ειτε stars.pm me η ας το αναφερει εδω.ty all Παράθεση
puntix Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 και πως θα γινει αυτο ρε φιλε , θα εστελνες εσυ λεφτα πρωτος η μηπως περιμενεις να σου στιλει ο αλλος δε νομιζω να δεχτει κανεις παντως Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 και πως θα γινει αυτο ρε φιλε , θα εστελνες εσυ λεφτα πρωτος η μηπως περιμενεις να σου στιλει ο αλλος δε νομιζω να δεχτει κανεις παντωςKlassikos ellinas anideos pou nomizei pos kserei ta panta. Profanos uparxoun tropoi. Opos diafora site sto internet pou kanonizoun tetoies antallages Παράθεση
puntix Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 να μιλας ποιο ομορφα ρε φιλε δε σε ειπαμε και καμπουρη.. χαλάρωσε επισης πες και τον τροπο η καποιο site που κανονιζει τετοια κολπα Παράθεση
ksanthos3 Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαρτίου, 2011 και πως θα γινει αυτο ρε φιλε , θα εστελνες εσυ λεφτα πρωτος η μηπως περιμενεις να σου στιλει ο αλλος δε νομιζω να δεχτει κανεις παντωςναι φιλαρακι στελνω και εγω πρωτος σε καποιο ατομο που ειναι γνωστο στην κοινοτητα.δεν ειμαι νεος στο ποκερ ωστε να χρειαζεται να κλεψω καποιον 300$.τεσπα λυσεις υπαρχουν Παράθεση
Recommended Posts