Cynergy Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Παιδιά καλημέρα.Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ και θέλω να ρωτήσω το εξής :Ακούγεται ότι ο ΟΠΑΠ θα κατασκευάσει δικό του site για στοίχημα κλπ. Μήπως γνωρίζετε αν θα έχει και on-line poker ; ευχαριστώ Παράθεση
TheDonkey Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Δεν πιστεύω ότι θα φτιάξη site γιατί πολύ απλά έχει 5500 πρακτορεία, οπότε είναι λίγο δύσκολο να τα παρακάμψει όλα αυτά, όχι πως δεν θέλει γιατί θα γλίτωνε τα ποσοστά που τούς δίνει.Σχετικά με το πόκερ δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα για αυτό Παράθεση
Cynergy Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Το ότι θα φτιάξει site γίνεται όλο και πιο σίγουρο. Παράθεση
Dominique Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2011 Απ'ότι ξέρω, site του οπαπ υπάρχει, αλλά δεν έχει online gaming. Όσο για το πόκερ, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Όπως λέει και ο donkey, δεν γίνεται να παρακάμψει 5500 πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα... Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2011 Απ'ότι ξέρω, site του οπαπ υπάρχει, αλλά δεν έχει online gaming. Όσο για το πόκερ, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Όπως λέει και ο donkey, δεν γίνεται να παρακάμψει 5500 πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα...άμα θέλει μια χαρά μπορεί . οι ιδιοκτήτες τον πρακτορείων άλλωστε θα επομιστούν το βάρος . . . ο οπαπ μόνο να κερδίσει έχει , και μια και θα αποχωρήσει τέλειος το κράτος από τον οπαπ δε βλέπω λόγο να μην γίνει μια τέτοια επιχειρηματική κίνηση Παράθεση
Cynergy Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2011 Προς τα εκεί κατευθύνεται η κατάσταση...τα πρακτορεία θα έχουν οθόνες με σύνδεση On Line για το πάμε στοίχημα κλπ. δεν θα κλείσουν όλα προς Θεού. Θα κερδίσει όμως χιλιάδες νέους παίχτες κυρίως από Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.... Παράθεση
Recommended Posts