olga Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 sto button einai o skiadas?an nai....mallon exei: Ad :Qx....h...:Qs :Qh ....h....over pair...kai esy mallon ekanes call psaroykla...h re raise allin....kai elpizw kerdises:P Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Eγώ λέω ότι κρατάει ΑQ (αλλά κανένα καρό) ή 66 και προσπάθησε να σε διώξει φοβούμενος τέταρτο καρό στο board. Kλασικά μπήκες all in (για τον ίδιο λόγο) και σε είδε. Σα να σε βλέπω, πρέπει να σηκώθηκες κι από το τραπέζι! ΝΗ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 olga έγραψε:sto button einai o skiadas?an nai....mallon exei: Ad :Qx....h...:Qs :Qh ....h....over pair...kai esy mallon ekanes call psaroykla...h re raise allin....kai elpizw kerdises:PΟλγα στο button ειναι ο Ανδρέας.Αυτός που έριξε το bad beat στον αντρα σου με ΑΑ και σου είπε ωρα για υπνο δεσποινίς. :)Και εχεις δίκιο δεν ειμαι utg αλλα ΒΒ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
olga Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 tote... mono o Feos xerei ti exei....esy kaneis reraise allin....avtos call erxetai tetarto karo....kai xaneis apo :4d :3h ....h :6s :5d .... lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2007 Όταν έχεις set στο flop και σε περίπτωση που δεν έχεις πέσει σε set over set έχεις το λιγότερο 35% πιθανότητες να πάρεις το ποτ. Εγώ όπως έχω ξαναπεί τέτοιο χέρι δεν το πετάω. Θα κυνηγήσω να πάρω ένα τεράστιο ποτ ή να το χάσω και να κάνω reload. Όπως έχει πει (σοφά) και στο παρελθόν ο Αλέξης ένα κακό fold στοιχίζει πιο πολλά από ένα κακό call. Εξάλλου να είσαστε βέβαιοι ότι θα κάνω και θα κάνετε χειρότερα all-in στην ποκερική σας καριέρα από ένα all-in me set στο flop.Το Call εδώ είναι άχρηστο. All-in λοιπόν.ΤΟ ότι βρήκατε τι έκανα με ανησυχεί ιδιαιτέρως. Lol :laugh: :laugh: Προτού πάρω την απόφαση γυρίζει και μου λέει.Ελα εχω δύο καρά πετατα να πάμε παρακάτω.Α ωραία του λεω εγώ Οπότε εαν σου κάνω all-in θα καλέσεις.. Εγω καρά πάντως δεν εχω και λέω αλήθεια.Για πάμε λοιπόν all-in, call μου λέει:Ελα του λέω για πες μας τώρα Ανδρέα τι έχεις?Κυνηγάω ζευγάρια μου λέει: και ανοίγει :5s :6s :woohoo: :woohoo: :woohoo: Το πιο ευκολο all-in της ζωής σου μου λέει κάποιος.Εεεεεε δεν νομίζω, ιδίως όταν άκουσα το call του ψιλοχέστηκα, αλλά μόλις είδα τα φύλλα του έσκασα στα γέλια. Y.Γ. Η Όλγα που παρακολουθούσε για ώρα το τραπέζι επεσε μέσα και στο χέρι που κρατούσε.Υ.Γ. ΟΧι Βασίλη δεν σηκώθηκα απο το τραπέζι πάντως γέλιο χοντρό έριξα.:laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts