Antreastar Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΛΛΕΡ ΤΟΜΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Ναι, η απολυσή μου είναι γεγονός!!Δεν μου είπανε τον λόγο... Οι πρώην συνάδελφοί μου, λένε ότι με απέλυσαν επειδή "δυσφήμιζα το καζίνο Λουτρακίου" Τα έχω χαμένα... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 λυπαμαι πραγματικα φιλε μου.αλλα περισσοτερο μενω με ανοιχτο το στομα για τον λογο της απολυσης σου..ειναι δυσκολο σε τετοιες εποχες να βρισκεσαι σε τετοια θεση.σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεις δουλεια το συντομοτερο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Κανονικα πρεπει να σε στηριξουμε οργανωμενα ολοι εδω μεσα...μποικοταζ για καποιο χρονικό διαστημα! Εγω πάντως ειμαι μεσα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Η ειρωνεία της τύχης είναι, ότι την ημέρα της απόλυσής μου είχα γυρίσει από την Βιέννη όπου συμμετείχα στο GPT φορώντας το πουκάμισο του καζίνο Λουτρακίου κάνοντάς τους δωρεάν διαφήμιση!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OX1982 Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2011 Κ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zizou Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2011 πάρνηθα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι για καλό.... Σήμερα μετακόμισα Αθήνα και θα παίζω καθημερινά στην Πάρνηθα, όπου έχω κάνει καλή αρχή!!Με ενόχλησε όμως η απόλυση, κυρίως για τον τρόπο... Όσοι με έχετε γνωρίσει στα live tournaments θα αντιληφθήκατε ότι μόνο δυσφήμιση δεν έχω κάνει για το καζίνο Λουτρακίου!!! Το αντίθετο μάλιστα.... έκανα διαφήμιση και ευτυχώς έχω και εσάς που μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μέσω αυτού του post!Ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις στην "νέα" σταδιοδρομία σου αδερφέ μου. Τρέξε εμπρός και μην ξανακοιτάξεις πίσω... Σε αγαπώ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ[youtube:1gf4o99i]ra12L1Bl0Z4[/youtube:1gf4o99i] Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grioula Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Στηρίζω τον Τόμας και επειδή ξέρω πόσο σοβαρά έπαιρνε τη δουλειά του είμαι πολύ περίεργος να μάθω τους λόγους της απόλυσης του.Καλή δύναμη Τόμας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Είναι απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει ... καλή τύχη Τόμας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Εάν δεν σου λένε τον λόγο που σε απολύσανε .. Μπορείς να πας δικαστικά και θα στο πούνε θέλουνε δεν θέλουνε.. π.s: Κρίμα πάντως τους έκανες και διαφήμιση τζάμπα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 ναι ρε. δεν υπάρχει δεν μαθαίνεις το λόγο .δεν υπάρχει σωμάτιο? τη σκατά γίνεται?σοβαρά τώρα. αυτό που λες δεν παίζει. μιλά με το σωμάτιο ς. αν έχει γίνει παρατυπία μπόρις να τους τραβήξεις στα δικαστήρια..ΥΓ. μακάρι μια μέρα να γίνεις μιλλιοναιρε και να πας εκεί και να στα γλιφουνε......! για αυτό όμως έχουμε τα σωμάτια..... αλλά όταν τα λέμε ήμαστε γραφικοί.. τεσπα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
m_pantal Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 ρε τόμας όλοι οι μασωνοι έτσι λιτουργούν , όσοι αγαπάμε τον τόμας ας δειλώσουμε αποχή για ένα μήνα από το λουτράκι.φίλε μην στεναχωριεσε έχεις καλύτερο μέλλον εκτός λουτρακίου καλή τύχη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές και την συμπαράστασή σας!!Μόνο εσείς που με έχετε ζήσει από κοντά και έχουμε μοιραστεί την αγάπη μας για το πόκερ, μπορείτε να με καταλάβετε....Σας ευχαριστώ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mickie310 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Κανένα νέο Τόμας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifestos1984 Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 αποχή ! όλοι μας από σήμερα κιόλας! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts