Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

τελικά στο κόσμο του πόκερ πραγματικα μερικοι δε την παλευουν καθολου όμως ,σήμερα ενώ επαιζα καποια τραπέζια 9σρια εςεν-τζι κλικαρω αυτων τον τύπο http://www.officialpokerrankings.com/po ... A.html?t=8 βλεπω σε μια φάση παιζει 2 τραπεζια των 5.50 και ενα 300αρι $ στο ομάχα στο οποιο ηταν δευτερο στακ (οι τελευταιοι 4 , οι 3 ιτμ ) και είχε βγει σιιτινγκ αουτ το παλικαρι μέχρι και τα τελευταία 100 τσιπς του! παρολαυτα την ιδια ωρα στα δυο 5+0.25 επαιζε κανονικά :lol: φυσικα για την ιστορια βγηκε 4 ρτος και πηρε το 3 το μακρυτερο .... δεν ξαναπαίζω ποκερ την κυριακή πάει τέλειωσε! :lol:

Δημοσίευση

File polla mporoun na doun ta matia mas, eidika on line. Gia paradeigma mporei na parei enas 6 fores kk enantiwn aa mesa se 48 wres kai tis 2 se 15 lepta enantiwn idiou antipalou..

opws kai kapoioi supernova me 1ekatomurio bank roll paizoun kai kana $2rebuy gia plaka...

Apla sumvainei. SYMPTWSEIS...

6 fores kk vs aa se 2 meres tes 2 enantiwn idiou antipalou idio tournament kai 2 alla se 2 tournament 1 hesi prin ta lefta.

PRE-FLOP

spiranto calls 400, Valkama raises to 800, froussos folds, robbinghood_ folds, mpookis raises to 1,470 and is all-in, Shanni69 calls 290 and is all-in, steveskarl3 folds, spiranto folds, Valkama calls 1,470.

FLOP [board cards: 8C,6S,JH ]

TURN [board cards: 8C,6S,JH,5H ]

RIVER [board cards: 8C,6S,JH,5H,AS ]

SHOWDOWN

mpookis shows [ KD,KH ]

Shanni69 shows [ 3S,4D ]

Valkama shows [ AC,AD ]

Valkama wins 1,730, Valkama wins 2,580.

kai 2 se 15 idio tourney kk vs aa enantiwn idioy antipalou

PRE-FLOP

steveskarl3 folds, Valkama raises to 240, froussos folds, mpookis raises to 540, Shanni69 folds, Valkama raises to 840, mpookis raises to 3,175 and is all-in, Valkama calls 3,175.

FLOP [board cards: 6H,QC,8C ]

TURN [board cards: 6H,QC,8C,7H ]

RIVER [board cards: 6H,QC,8C,7H,QD ]

SHOWDOWN

mpookis shows [ KS,KC ]

Valkama shows [ AS,AC ]

Valkama wins 6,470.

ενώ λίγο αργότερα πήρα εγώ αα vs κκ

PRE-FLOP

takis-king calls 500, the k mc folds, Rosered1 folds, spyrosa1234 calls 500, magnhtas folds, cristina11 v folds, PANI1311 folds, mpookis raises to 1,500, gloryway folds, sandino777 raises to 5,320 and is all-in, takis-king folds, spyrosa1234 folds, mpookis calls 3,724 and is all-in.

FLOP [board cards: 4H,QS,3H ]

TURN [board cards: 4H,QS,3H,9D ]

RIVER [board cards: 4H,QS,3H,9D,TH ]

SHOWDOWN

sandino777 shows [ KH,KD ]

mpookis shows [ AD,AH ]

mpookis wins 9,198.

όμως 5 λεπτά αργότερα ξανά στο τελικό τραπέζι πάλι με κκ μου κόπηκε η χαρά. φαίνεται δεν είναι η μέρα των κκ

PRE-FLOP

gloryway folds, takis-king folds, the k mc folds, Rosered1 folds, spyrosa1234 folds, PANI1311 calls 600, mpookis raises to 1,500, PANI1311 raises to 2,400, mpookis raises to 8,300 and is all-in, PANI1311 calls 8,300.

FLOP [board cards: 9D,3D,8S ]

TURN [board cards: 9D,3D,8S,AH ]

RIVER [board cards: 9D,3D,8S,AH,QH ]

SHOWDOWN

mpookis shows [ KS,KC ]

PANI1311 shows [ JD,AC ]

PANI1311 wins 17,020.

ενώ 2 λεπτά αργότερα ο τυχερός πανί1311 έσπασε και τους ΑΑ ..άμα θέλει η πόρνη να τους το δώσει...για την τύχη λέω...........

PRE-FLOP

PANI1311 calls 800, gloryway folds, takis-king folds, the k mc folds, Rosered1 calls 800, spyrosa1234 raises to 7,511 and is all-in, PANI1311 calls 7,511, Rosered1 folds.

FLOP [board cards: 4H,7H,KC ]

TURN [board cards: 4H,7H,KC,6D ]

RIVER [board cards: 4H,7H,KC,6D,5S ]

SHOWDOWN

spyrosa1234 shows [ AS,AD ]

PANI1311 shows [ 4S,4C ]

PANI1311 wins 16,302.

Δημοσίευση

ΈΒΓΑΛΑ ΜΌΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΆΚΙΑ ΜΟΥ!!! είδαν στην πόκερ σταρς πως είναι οδυνηρό και το να πιάνεις κκ vs αα σε κρίσιμα χέρια και είπαν να το μιμηθούν τα τελευταία συνεχόμενα συμπτωματικά χαντς της on game .αυτό ήταν εκτός του προγράματος τους αφού συνηθίζουν να μου δίνουν ακ vs αχ και 97% γυρνάει ο κικκερ του αντιπάλου--κκ qq jj εναντίων αχ και 90% γυρνάει α και αα εναντίων σετ και σετ εναντίων runner runner ...δεν είχαν σκέφει να μου δίνουν κκ εναντίων αα να μην παραπονιέμαι κιόλας......τώρα τους το έδειξα και αυτό...και φυσικά επέλεξαν να γίνει σε μεγάλο ποτ 82000 μη επιτρέποντας μου να πάω final table

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε στο MYspearGUN [Kc Ks]

optieboer: πάει πάσο

Po4TalboH: κάνει ρελάνς 2660 to 4660

pulgask8: πάει πάσο

evstraliss: πάει πάσο

MYspearGUN: κάνει ρελάνς 5154 to 9814

croywhale: πάει πάσο

maudie16: πάει πάσο

reggae29: πάει πάσο

heavydiedie: πάει πάσο

Po4TalboH: κάνει ρελάνς 29166 to 38980 και είναι all-in

MYspearGUN: calls 29166

*** FLOP *** [5c As 7h]

*** TURN *** [5c As 7h] [9s]

*** RIVER *** [5c As 7h 9s] [6h]

*** SHOW DOWN ***

Po4TalboH: δείχνει [Ac Ad] (Τριάδα, Άσσους)

MYspearGUN: δείχνει [Kc Ks] (ζευγάρι Ρηγάδες)

Po4TalboH μάζεψε 83210 από pot

λίγο αργότερα βρήκα 70% πλεονέκτημα πάλι...αλλά μοιράσα το ποτ ο τυχερός....ειλικρινά νιώθω τυχερός στην σταρς όταν μοιράζω και δεν χάνω αλλ ινν με 70% πλεονέκτημα.

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε στο MYspearGUN [9s As]

croywhale: πάει πάσο

maudie16: πάει πάσο

pouletcurry: πάει πάσο

kurgadon: κάνει ρελάνς 6000 to 9000

optieboer: πάει πάσο

evstraliss: πάει πάσο

MYspearGUN: κάνει ρελάνς 28268 to 37268 και είναι all-in

kurgadon: calls 28268

*** FLOP *** [Td 7d Qs]

*** TURN *** [Td 7d Qs] [Th]

*** RIVER *** [Td 7d Qs Th] [7s]

*** SHOW DOWN ***

MYspearGUN: δείχνει [9s As] (δύο ζευγάρια, Δεκάρια και Εφτάρια)

kurgadon: δείχνει [3s Ac] (δύο ζευγάρια, Δεκάρια και Εφτάρια)

MYspearGUN μάζεψε 39331 από pot

kurgadon μάζεψε 39330 από pot

σιγά μην με αφήσουν να σηκώσω τουρναμεντ.......δεν τους αρκεί να με βλέπουν να χάνω.. φροντίζουν αυτό να γίνεται μετά από 10 ώρες ταλαιπωρίας πριν τα καλά λεφτά......Αλλά τα προκριματικά για το λουτράκι τελειώνουν..μαζί τελειώνουν και τα λίγα χρήματα που άφησα μέσα......και μετά άντε γεια.....Αν παίζω σταρς θα παίζω κάθε φορά από καινούργιο λογαριασμό συγκενων και φίλων....εξάλλου αποδίδει +21000 αυτή η ταχτική......αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω την αλητεία που μου κάνουν στο λογαριασμό μου γιατί τόλμησα να πω αλήθειες.....

και ο λόγος που ποστάρω αυτά τα λίγα τουρναμεντ που έπαιξα το 2011 είναι γιατί σε όλα μα όλα μου έπαιξε άσχημο παιγνίδι η σταρς.. και απλά θέλω έτσι να πείσω και τον πιο δύσπιστο δείχνοντας πως με παίζει σε όλα τα τουρ...αφού κάποιοι είπαν πως μπορεί να λέω ανακρίβειες για αυτά που έγιναν το 2009 μετά την κόντρα μου μαζί τους.. και πιστέψτε με..τώρα είναι πολύ καλή η ρέντα μου εδώ στους σταρς..με παίζει μεν 95% εναντίων αλλά το 2009 ήταν 99.9999% εναντίων όταν για 500+ χανδς ερχόταν τα ουτς των αντιπάλων ακόμα και αν είχαν 0.001% να κερδίσουν το καρέ μου με τέρν ρίβερ στρ φλας