posonap Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 εγώ εδώ και 5-10 μέρες δεν μπορώ να καταθέσω από την ALPHA βανκ με κάρτα electron visa ούτε σε neteller, ούτε σε pkr. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο ? Πάντως κανονικά πλήρωσα άλλες υπηρεσίες εκτός gambling. Φαντάστηκα ότι μπήκε σε λειτουργία ο νόμος (πριν δω το άρθρο σας). ps.μοδς αυτή η αλλαγή με τα γρεεκλιση ειναι τραγική.... οι grinders γίνονται γρινδερς, (λολ), και ειναι πρόβλημα διότι δεν μπορείς να βάλεις αγγλική λέξη και μετά κόμμα ή τελεία εκτός κ αν έχεις άπειρο χρόνο για ένα μήνυμα. Αλλάξτε το σας παρακαλώ... έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . έχω κάρτα θω αλφα βανκ και στην προσπαυεια μου να κάνω μεταφορά στο μονευβοοκερ με βλοκκάρει γιατί είναι λέει από στοιχηματικό σιτε ... υπάρχει καμία λύση σε αυτό ?? η παίζουμε τσάμπα ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Οσον αφορα την alpha bank είναι γεγονός πως οι καταθέσεις σε πασης φυσεως στοιχηματικο site ή σελιδας σχετικής με το τζόγο, με visa electron είναι αδύνατη. Παρολαυτα, απο οσο ξερω, δεν υπαρχει παρομοιο "προβλημα" με καρτες αλλων τραπεζων. Αν καποιος ξερει κατι διαφορετικο ας με διορθωσει ΥΓ Προς nikos32 : φιλε μου, μπορεις οταν γραφεις μια λεξη στα αγγλικα, αντι να πατας το space για να αφησεις κενό διάστημα, να πατησεις shift + space . Έτσι η λέξη σου δεν αλλαζει στα ελληνικα Είναι μέχρι να το συνηθίσεις.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Υπάρχει παραθυράκι και στο θέμα του moneybookers. Φορτώνεις τα λεφτά σε moneybookers λογαριασμό με υποσημείωση "non-gambling purpose". Τα στέλνεις σε moneybookers φίλου σου, συγγενή σου, κ.τ.λ και αυτός τα κάνει κανονικά κατάθεση στο poker room. Από εκεί στα στέλνει στον ποκερικό λογαριασμό σου. Easyyy.Το μόνο μειονέκτημα... χρεώνεσαι γύρω στο 1 - 1,5 ευρώ για την αποστολή σε moneybookers λογαριασμό.Καλό; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Καλησπερα,για να μην ανοιγω νεο θεμα.Θελω να βγαλω την καρτα της moneybookers αλλα δεν εχω λογαριασμο κοινης ωφελειας στο ονομα μου.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?(πιστευω υπαρχουν κ αλλοι που μενουν με τους δικους τους κ την εχουν εκδωσει.)Επισης αν ηταν τοσο ευκολο το θεμα με τους προξυ οι αμερικανοι δε θα συνεχιζαν να παιζουν στα μεγαλα σίτες?Ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος αν δεν έχεις λογαριασμό τραπέζης για να το συνδέσεις. Νομίζω πως αρκετοί Αμερικανοί ήδη χρησιμοποιούν proxy, αν και μερικοί δεν θέλουν να το ρισκάρουν να τους πιάσουν. Όπως είδαμε το FBI έχει πρόσβαση όπου και όποτε θέλει, οπότε δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσουν ένα proxy server user. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 καλησπερα,ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.δε μιλαω για λογαριασμο τραπεζης,αλλα δεη ,ευδαπ που ζηταει μαζι με την ταυτοτητα,μαλλον για επιβεβαιωση στοιχειων.Δεν ειναι στο ονομα μου αυτα.Με λογαριασμο τραπεζης ειμαι ενταξει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Α ναι sorry δεν είδα καλά το post σου. Και πάλι όμως νομίζω δεν γίνεται. Ρώτα τους πάντως και πες τα πράγματα όπως έχουν, μήπως μπορείς να δώσεις συγγενικού σου προσώπου. Θα έχουν αντιμετωπίσει κι άλλες φορές ίδιες περιπτώσεις σίγουρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
posonap Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 ευχαριστώ πολύ παίδες υα δοκιμάσω να κάνω αντ τον λογαριασμό μου στην εθνική και είδωμεν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
thimios8663 Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2011 Καλησπερα!Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Ενω ειχα κανονικη δραστιριοτητα στη μονευμποοκερσ πριν καποιο καιρο,τωρα προσπαθω να κανω καποια αναληψη απο την ποκερσταρς και μου εχουν μπλοκαρει τη καρτα βγαζωντας μου αυτο το μνμ ""Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί για εξερχόμενες μεταφορές και πληρωμές μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, επομένως δε μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη συναλλαγή.Για να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό σας πρέπει να ανεβάσετε κεφάλαια στο λογαριασμό σας στην εταιρεία Moneybookers μέσω τραπεζικής μεταφοράς.""Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο?Τι πρεπει να κανω για να καταφερω να κανω αναληψη?Να πω πως εχω μεταφερει στη μονευμποοκερς ηδη τα χρηματα απο την σταρς και πλεον δεν μπορω να τα βγαλω απο κει.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 ξερει κανεις κατι γι αυτο ?Δειχνει σοβαρη εξελιξη παντως,μην πω τπτ χειροτερο...http://www.ant1online.gr/Economy/General/Pages/20115/e4edca35-7f6b-4e6e-ae3b-e51b15d95f93.aspx Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jeik28 Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 καλησπέρα έκανα μια ερώτηση στο ποκερσταρς πως μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας εφόσον με τα αυτά που λένε ότι νόμιμη εκτός αν κάνω λάθος δεν μου έχουν απάντηση εδώ και 2 εβδομάδες ξέρει κανείς ποιος ο τρόπος να τα πάρουμε χωρίς να ζημειωθουμε πολύ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pol Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Μια ερώτηση. Για να κανω τις συναλαγες μου μεσω μονευβοοκερ θα πρεπει να έχω πιστωτικη ή καποια τετοια καρτα που να με δεσμεβει? Δεν μπορω με μια απλή χρεωστικη καρτα της πειρεως πχ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Όχι, μπορείς και με χρεωστική από οποιαδήποτε τράπεζα, αρκεί αυτή να είναι visa ή mastercard. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pol Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Ναι αλλα αυτες οι χρεωστικες ειναι σαν μια απλή χρεωστικη μιας τραπεζας ή εχει καποιο παγιο-οικονομικη επιβαρυνση ή κατι τέτοιο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Ναι είναι κανονικές χρεωστικές. Αν έχεις μία, ψάξε και κάπου θα βρεις το logo της visa ή της mastercard. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pol Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pol Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 εκανα φορτωση κεφαλαιου με μονευβοοκερς πως ξερω οτι ηταν επιτυχεις η συναλαγη. (Η σελιδα τους δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικη).ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kmagsal Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 υπαρχει κανενας που να κανει αναληψη με απο το ποκερσταρσ π.χ οχι μεσω ηλεκτρονικου πορτοφολιου αλλα απευθειασ με καταθεση στην τραπεζα και κατα ποσο ειναι ασφαλες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifestos1984 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 έχω κάνει παραπολες φορές είναι σιγορο κ ασφαλές απλά κάνει 3-5 εργάσιμες ! εμένα δεν μου έχουν δημιουργήσει ποτέ θέμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kmagsal Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 ωραια ευχαριστω φιλε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostantinos007 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 σύμφωνα με το νόμο αυτο περί απαγόρευσης στις τράπεζες , μπορούμε ακόμα να κάνουμε κατάθεσης ανάληψης μέσω prepaid τράπεζας κύπρου? η απαγορεύτηκε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts