Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

SSMTT LINE ME 99 MEXRI TO RIVER

geoponos

Recommended Posts

Party Poker No Limit Hold'em Tournament - t/t600.00 Blinds - 8 players - View hand 1233401

DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: t29720.00 49.53 BBs

BB: t22347.00 37.24 BBs

UTG: t26205.00 43.67 BBs

UTG+1: t32185.00 53.64 BBs

Hero (MP1): t35270.00 58.78 BBs

MP2: t63781.00 106.30 BBs

CO: t18140.00 30.23 BBs

BTN: t4666.00 7.78 BBs

Pre Flop: (t600) Hero is MP1 with 9 :diamond: 9 :heart:

3 folds, Hero raises to t1200, MP2 calls t1200, 3 folds

Flop: (t3000) 3 :diamond: J :heart: 2 :club: (2 players)

Hero checks, MP2 bets t1740.00, Hero calls t1740

Turn: (t6480) 7 :heart: (2 players)

Hero checks, MP2 bets t3480.00, Hero calls t3480

River: (t13440) Q :diamond: (2 players)

Hero checks, MP2 bets t6960.00, Hero calls τ6960

ο αντίπαλος σε 74 χέρια παίζει 21/0 :shock: και σε cbet σε 6 χέρια έχει 100% fold .το φλοπ είναι dry και αρκετά καλό για το χέρι μας.είναι κακός ο τρόπος που προσπαθώ να κάνω pot control και ταυτόχρονα να πάρω value ?ειδικά απέναντι σε aggro που κάνουν raise το φλοπ γιατί...έτσι είναι ένας τρόπος να μη σε βγάλουν από το χέρι πιστεύω και ανάλογα το board στη συνέχεια,τα bets και την εικόνα που έχω σχηματίσει για τον αντίπαλο πράττω.εδώ βέβαια είναι passive αλλά είμαστε αρκετά deep .απαντήστε αν θέλετε για το χέρι αλλά και γενικότερα για παρόμοιες καταστάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν είναι άσχημο . το πρόβλημα είναι πως το χέρι σου είναι face up με τον τρόπο π παίχτηκε . επίσης εφόσον φαίνεται αρκετά passive δε νομίζω πως μπλοφάρει πολύ συχνά εκεί .

νομίζω πάντως πως προτιμώ σαν line χωρίς reads το bet / c-c /c-f

όπως παίχτηκε μάλλον foldarw river .

συμφωνώ σωτήρη απλά δοκιμάζοντας τις αντιδράσεις τους στα τουρνουά που παίζω έχω παρατηρήσει ότι σε τέτοιες hu καταστάσεις oop με μια overcard σε dry flop νιώθω πιο άνετα με το c /c γιατί όταν κάνουν check behind είμαι mprosta και αν ποντάρουν έχουν ένα καλό ποσοστό bluff .

Party Poker No Limit Hold'em Tournament - t/t600.00 Blinds - 8 players - View hand 1233401

DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: t29720.00 49.53 BBs

BB: t22347.00 37.24 BBs

UTG: t26205.00 43.67 BBs

UTG+1: t32185.00 53.64 BBs

Hero (MP1): t35270.00 58.78 BBs

MP2: t63781.00 106.30 BBs

CO: t18140.00 30.23 BBs

BTN: t4666.00 7.78 BBs

Pre Flop: (t600) Hero is MP1 with 9 :diamond: 9 :heart:

3 folds, Hero raises to t1200, MP2 calls t1200, 3 folds

Flop: (t3000) 3 :diamond: J :heart: 2 :club: (2 players)

Hero checks, MP2 bets t1740.00, Hero calls t1740

Turn: (t6480) 7 :heart: (2 players)

Hero checks, MP2 bets t3480.00, Hero calls t3480

River: (t13440) Q :diamond: (2 players)

Hero checks, MP2 bets t6960.00, Hero calls τ6960

ο αντίπαλος σε 74 χέρια παίζει 21/0 :shock: και σε cbet σε 6 χέρια έχει 100% fold .το φλοπ είναι dry και αρκετά καλό για το χέρι μας.είναι κακός ο τρόπος που προσπαθώ να κάνω pot control και ταυτόχρονα να πάρω value ?ειδικά απέναντι σε aggro που κάνουν raise το φλοπ γιατί...έτσι είναι ένας τρόπος να μη σε βγάλουν από το χέρι πιστεύω και ανάλογα το board στη συνέχεια,τα bets και την εικόνα που έχω σχηματίσει για τον αντίπαλο πράττω.εδώ βέβαια είναι passive αλλά είμαστε αρκετά deep .απαντήστε αν θέλετε για το χέρι αλλά και γενικότερα για παρόμοιες καταστάσεις.

cbet είναι καλύτερο μωρέ..

1) Thin value από Α highs και μικρότερα pair ,

2)ένα μικρούλι protection από overs .

3) Δεν είσαι face up ./ Είσαι πιο balanced .

4) κάνει πιο εύκολο το χέρι overall , άντε τώρα φτάσε σε showdown με check calls όντας στο πουθενά .

As played θα foldara ή στο turn ή στο river .

το check με πια λογική το κάνουμε?

όταν έχουμε showdown βαλυε,αν δεν κάνω λάθος αλλά θα σκάσει δεν θα σκάσει ένα overcard ? δεν είναι σαν να λέμε ότι οκ έηνο είμαι μπροστά το παρατάω το χέρι? και αφήνω την τράπουλα να κάνει παιχνίδι ,να βγει το overcard και να καταλήξω να κάνω το hero call .?

ρωτάω γιατί βλέπω ότι δεν είστε και αρνητικοί στο τσεκ και παραξενεύομαι. αμλλων κάτι δεν έχω μαθη για αυτόυ του ίδους το move .

βασικά εγώ εκτός θέσης κάνω check για pot control γτ δε θέλω να πάω σε μεγάλο pot με σχετικά αδύναμο χέρι .

και 2ον π έχει σχέση και με το πρώτο έτσι βάζεις κάποιες μπλόφες στο range τ σε περίπτωση π θελήσει να πάρει το ποτ βλέποντας αδυναμία από μέρους μας .

αλλά και πάλι όχι σαν βασική στρατηγική μου απλώς γ να κάνω λίγο mix up .

@sotirisdad δεν ειναι καλο το check στο flop γιατι πολυ απλα μπαινεις σε προβληματα στην συνεχεια του χεριου οπως και εγινε τωρα.

Αυτο που λες οτι πολλες φορες βαζουν μπλοφες στο χερι τους δεν ειναι σωστο γιατι ακομα και αν βαλουν τοτε σε πιθανο 2-3 barrel πρεπει να κανεις call στα τυφλα.

bet flop,αν φας call τοτε μπορεις να κανεις check turn σε safe card ειτε για να παρεις value στο river ειτε για pot control.

Ο τροπός που επαιξες το συγκεκριμενο χερι ειναι απλα κακος γιατι κανεις call σε 3 πονταρισματα χωρις να εχει ιδεα για το τι μπορει να εχει ο αντιπαλος.

@φουστούκι έxω ποστ από πάνω π λέω ακριβώς το ίδιο ρε συ . δε μίλησα γ τη συγεκριμένη πρειπτωση αλλά ποτέ θα κάνω εγώ κάτι τέτοιο .

και υπάρχουν περιπτώσεις π αξίζει το ρίσκο γτ ξέρεις ότι αν του δώσεις σκοινί θα κρεμαστεί .

επίσης δε νομίζω ότι στα low stakes θα με βάλει κανείς ποτέ σε τέτοιο τεστ με 3 barells με μπλόφα .

να ς δώσω παράδειγμα raise από HJ με Κ7ς call ο btn κ ανοίγει K52r εδώ κάποιες φορές tha κάνω check κάποιες bet δε βρίσκω κάτι λάθος.

και ο λόγος π αναφέρεις ότι είσαι στα τυφλά δε με πείθει πολύ γτ έτσι κ αλλιώς εκτός θέσης πάντα στα τυφλά είσαι .

δλδ άμα κανείς βετ κ κάνει call ξέρεις ότι έχει τον J .?όχι γτ έχει παρά πολλά φλοατς σε τέτοιο board οπότε είσαι στο ίδιο σημείο αφού στο turn θα κάνει σίγουρα bet .

@φουστούκι έxω ποστ από πάνω π λέω ακριβώς το ίδιο ρε συ . δε μίλησα γ τη συγεκριμένη πρειπτωση αλλά ποτέ θα κάνω εγώ κάτι τέτοιο .

και υπάρχουν περιπτώσεις π αξίζει το ρίσκο γτ ξέρεις ότι αν του δώσεις σκοινί θα κρεμαστεί .

επίσης δε νομίζω ότι στα low stakes θα με βάλει κανείς ποτέ σε τέτοιο τεστ με 3 barells με μπλόφα .

να ς δώσω παράδειγμα raise από HJ με Κ7ς call ο btn κ ανοίγει K52r εδώ κάποιες φορές tha κάνω check κάποιες bet δε βρίσκω κάτι λάθος.

και ο λόγος π αναφέρεις ότι είσαι στα τυφλά δε με πείθει πολύ γτ έτσι κ αλλιώς εκτός θέσης πάντα στα τυφλά είσαι .

δλδ άμα κανείς βετ κ κάνει call ξέρεις ότι έχει τον J .?όχι γτ έχει παρά πολλά φλοατς σε τέτοιο board οπότε είσαι στο ίδιο σημείο αφού στο turn θα κάνει σίγουρα bet .

Ε τοτε γιατι κανεις check-call all streets αφου κανεις δεν θα σ κανει 3barrel bluff?

Το Κ7 παράδειγμα δεν μοιάζει και πολύ με τα 99 . και ναι στο πχ που δίνεις με το Κ7 με αυτά τα position ,δεν είναι κακό το check .

Δηλαδή δεν δίνεις και σχοινί στον άλλο όταν checkareis 99 σε J23 έλεος .

Δεν είναι ότι έχει το J . και επίσης δεν θα κάνει 100% bet στο turn . Γιατί πολλές φορές θα πάει να κουβαλήσει διάφορα σε showdown .Επίσης ακόμα και αν κάνει βετ στο turn (το οποίο μπορεί να callareis from times to times ) δεν είναι πάλι 100% ότι θα βαρέσει το river .

Επίσης υπάρχουν φορές που είναι καλό να βαρέσουμε εμείς το turn πάλι :o

γτ θα μου κάνει 1barrel άντε 2 το πολύ κάτι π δε θα έκανε αν έκανα cbet .

επίσης ίσως μπορέσω να πάρω value σε later streets .(pps Ahigh δε μπορώ να περιμωνω παραπάνω από 2 streets of value )

κ τέλος παρερμηνεύεις νομίζω τα λεγόμενα μ .

γράφω στο 1ο ποστ όπως παίχτηκε i fold river .δλδ δεν κάνω call το 3ο barrel γτ σπάνια είναι μπλόφα .

δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό π σκέφτομαι αλλά δεν αυτό αναιρέθηκα κάπου .

@harima ρε παιδιά γτ μπερδεύεστε έγραψα πότε θα πάω σε c /c επειδή ρώτησε ο καλά αζάρ δεν είπα ότι θα το έκανα εδώ .αφού έχω γράψει τη θα έκανα εδώ πιο πάνω .

θα κάνει 100% bet με τα floats τ εννοούσα αφού γ αυτό κάνει float .

να τονίσω ότι όπως είπα και στην αρχή δεν κάνω ούτε εγώ check κανονικά .απλά το δοκιμάζω τώρα τελευταία και ειδικά απέναντι σε επιθετικούς αντιπάλους.εδώ βέβαια μόνο επιθετικός δεν einai :lol: .διαφωνώ μόνο λίγο στο ότι πάμε στα τυφλά.θεωρώ ότι μπορουμε ικανοποιητικά να κρίνουμε αν είμαστε δυνατοί ανάλογα το board και τα bets του αντιπάλου.στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μου άρεσε το ότι κάνει bet και στην Q και μετά από σκέψη έκανα call και είχε KT .βέβαια είναι αλήθεια ότι ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση και αρκετές φορές εχω κάνει call και χάνω.σίγουρα σε μεγαλύτερα stakes θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλω άκρη με αυτό το line

εφαρμόσα το check move (η αλλιώς ΣΏΤΟΣ'ς move jk )

αλπίζω να το έκανα σωστά.

έτσι για σφαιρική εξέταση του check

Hand History for Game 3491670099 (IPoker)

Tourney Hand NL Texas Hold'em - Wednesday, March 16, 09:44:41 ET 2011

Table Prague 565268761 (Real Money)

Seat 8 is the button

Seat 1: macthenife ( $1400.00 )

Seat 2: bebygum ( $750.00 )

Seat 4: sloomb ( $1570.00 )

Seat 5: DrumerFace1 ( $2810.00 )

Seat 6: ghtf1 ( $1200.00 )

Seat 7: bluezoot ( $1450.00 )

Seat 8: boydozzz ( $1130.00 )

Seat 9: NeoklisAp ( $2490.00 )

Seat 10: osyrm ( $2200.00 )

NeoklisAp posts small blind $20.00 .

osyrm posts big blind $40.00 .

Dealing down cards

Dealt to NeoklisAp

Qd.pngQc.png

macthenife calls $40.00

bebygum calls $40.00

sloomb folds

DrumerFace1 calls $40.00

ghtf1 folds

bluezoot calls $40.00

boydozzz folds

NeoklisAp raises $300.00

osyrm folds

macthenife calls $280.00

bebygum folds

DrumerFace1 folds

bluezoot folds

FLOP:

7h.pngKc.pngJd.png

NeoklisAp bets $360.00

macthenife calls $360.00

TURN:

2h.png

NeoklisAp checks

macthenife bets $720.00

NeoklisAp calls $720.00

RIVER:

2s.png

NeoklisAp wins $2960.00 from main pot

macthenife shows

As.pngJh.png

cbet και σίγουρα second barrel ,c /f river , το flop είναι dry , το turn είναι blank ,παρά πολλά floats και φυσικά τα tt 88 77 66, check river αν δεν τα παρατήσει και reevaluate ...