Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Αναλυση Γραφηματος

Recommended Posts

Παρακατω ποστάρω το γραφημα μου που επαιξα στην ongame 40000 hands.Ολοκληρο το κατεβασμα που βλεπετε πως μου εκανε εγινε με τα 2 κορυφαια ζευγαρια ΑΑ ΚΚ εννοω γινομουν συνεχως stack off .Το λαθος μου βεβαια ηταν οτι τα παντρευομουν και επαιζα ρεστα πολυ συχνα και ως γνωστον εχανα.Τα stakes που επαιζα ηταν 0,15-0,30.Θα ηθελα αν γινεται να το σχολιασουν ατομα τα οποια γνωριζουν το επιπεδο των παικτων στην ongame.Θεωρω αδικο να βγαζεις λεφτα απο αλλα φυλλα και οταν παινεις ΑΑ ΚΚ να χανεις ολο το buy in σου.Ως γνωστον στην ongame οταν κανεις raise χ3 θα σε δουν τις περισσοτερες φορες 2 ατομα.Τί γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις και σε τετοιου ειδους αντιπαλους υπαρχει καποια στρατηγικη η απλα πετας πολλες φορες αυτα τα ζευγαρια?Τέλος θεωρείτε αυτο το γραφημα winning η loosing παιχτη?Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φίλε μου δλδ θες να μου πεις ότι ΑΑ,ΚΚ είναι μειών στα winning hands σου?εμένα οι ΑΑ μου χουν δώσει το περισσότερα winnings κ μετά οι KK με τεράστια διάφορα απολα τα αλλά χέρια.αν όντως είναι αρνητικό μάλλον τα κανείς overplay κ κανείς call όταν σου κάνουν raise σε very drawy boards όπως 789r ,10sJs8c κτλ πάντα πάσο γιατ στην καλύτερη είσαι σε flip η πολύ πίσω εκτός κ αν είδες το villain να κάνει overplay top pairs μόνο τότε κάνε call κ reevaluate turn ,επίσης το στάνταρ play που κάνουν είναι c/c flop c/r turn συνήθως είναι πολύ δυνατό χέρι όταν ακολουθούν αυτό το line δώσε respect στον opp μην tiltareis κ πέτα το .. Επίσης κάνε raise 4x από early η κ μεγαλύτερα raise αν έχεις μεγάλα fishes που είναι πολλά στα 30nl . μην κανείς πάντα 3bet μαυτα τα χέρια εναντίων κάποιου regular για να αφήσεις το fish να μπει μέσα ποιο πιθανό είναι να κάνει αυτό το λάθος παρά ο regular .ξεκίνησες καλά αλλά πρέπει να έπεσε η ψυχολογία σου στη πορεία κ να κάνες κάποια bad plays .πιστεύω ότι απτή στιγμή που κατάφερες να το κανείς μια μπορείς να το ξανακάνεις αν και πιστεύω ότι είναι μικρό δείγμα για ασφαλη συμπεράσματα νομίζω πρέπει να φτάσεις τουλάχιστον τα 100κ+ hands για να καταλβεις που βαδίζεις ελπίζω να βοήθησα

keep trying !!!!!!!!!!!!

Φιλε rizzla ειναι ακριβως οπως το ειπες οι ΑΑ ειναι στην καταταξη 5οι ακομη και με το AQoff εχω περισσοτερα κερδη.Δεν μου φενεται λογικο κατι τετοιο γι αυτο και ειπα να ζητησω την γνωμη σας.Δεν τα πεταγα σχεδον ποτε και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε,ισως ειμουν επηρεασμενος απο τα sng και τα τουρνουα και δεν ειχα συνηθησει να παιζω cash.Οσον αφορα το tilt ναι εχεις δικιο υπηρχε και σε μεγαλο βαθμο οταν για παραδειγμα γινομουν stack off σε ενα τραπεζι και στο καπακι στο αλλο παλι με ΑΑ εχανα ξανα.Παρακατω ποσταρω και τον πινακα με τα winning hands.Οποιος αλλος εχει να προσθεσει κατι και να συμμετεχει στην συζητηση θα με ευχαριστουσε ιδιαιτερα.

Η εξηγηση ειναι προφανης. Οι ασσοι σου εχουν κερδισει 84% των φορων που παιχτηκαν. Αρκετα φυσιολογικο. το 16% που χανεισ τουσ πληρωνεις υπερβολικα πολυ. βασικα το 16% αυτο δειχνει οτι οποτε σεταρε ο αντιπαλος τον πληρωσες.

Οποτε εχεις ΑΑ δεν χρειαζεται να χανεις οσα χρηματα εχεις μπροστα σου.

Δεν μιλαω εννοειται για preflop αλλα για super duper scary flops 7-8-9 κλπ.

Eκει δεν πρεπει να σκεφτεσαι εχω ΑΑ θα τα βαλω κλπ αλλα να κανεις καποια ευκολα fold με ΑΑ αναλογα το action.Οι ΑΑ ειναι απλα ενα ζευγαρι.

Οσο για αυτο που ειπες για mtt+sit and go κλπ εκει εισαι με πολυ λιγοτερα blinds και ειναι δυσκολοτερο να τους πεταξεις αλλα στο cash δεν γινεται να βαζεις 100+bb με ΑΑ every time ανεξαρτητα απο boards κλπ.

Δεν καταλαβαινω γιατι εστιαζεται σε αυτα τα δυο χερια.Δεν νομιζω να φταινε αυτα για το γραφημα σου.Χωρισε σε δυο μερη τα γραφηματα(ανοδικο-καθοδικο) και δειξε showdown και non showdown winnings .Καθως και vpip ,pfr ,κλπ για να βγουν συμπερασματα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Φιλε kokosmo εστιαζομαι ειδικα σε αυτα τα δυο φυλλα γιατι αν σου δειξω τα buy in ολοκληρα που ειναι χαμενα θα καταλαβεις.Ορισμενα χανοντουσαν και με middle pair στο river.Απλα πιστευω πως και στην αρχη γινοταν αυτο απλα στο τελος εγινε πιο εντονα και εχασα οσο περισσοτερα γινοταν.Στο γραφημα φενεται καθαρα πως γινομουν stak off πολυ συχνα.Θα προσπαθησω να κανω αυτο που λες με το γραφημα να το κοψω δηλαδη και θα το ποσταρω.

kasspav τι εννοεις ιδιο cash γραφημα εχουμε εβαζες με AA και ΚΚ ολα σου τα λεφτα επανω σαν κι εμενα? :) :) Αν θελεις ποσταρησε το κι εσυ εδω να το συζητησουμε και να βρουμε που εχουν γινει τα λαθη.

Μαλλον δεν το εγραψα σωστα.Χωριστα ηθελα τα vpip και pfr κλπ. Να δω αν εχουν αλλαξει αυτα.Χανεις πολλα στα χερια που δεν φτανουν σε shodown και σε αυτα που φτανουν απο τη μεση του γραφηματος και μετα δεν κερδιζεις πολλα.Σιγουρα δεν φταινε τα ΑΑ.ΚΚ μονο γιαυτο,αυτο θελω να πω. Οπως και να εβαζες τα ποσα που κερδιζεις χανεις απο καθε θεση θα βοηθαγε πολυ την συζητηση.

Ένα άρθρο που είχα ποστάρει και στο blog μου που αναφέρεται στο 6max variance με απλά μαθηματικά και παραδείγματα.

http://www.nsdpoker.com/2011/03/nlhe_6m_pros/

Νομίζω είναι must γνώσεις για οποίoν ασχολείται με το 6max nlhe.