Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

η κόκκινη γραμμή είναι το Expected value . Τα κέρδη που έπρεπε να έχεις . Επειδή το έχω ψάξει αρκετά μπορώ, και συγκεκριμένα για 6 max , να σου πο ότι οι δύο γραμμεω συνέχεια συναντιούνται, ξαναχορίζονται κτλ . Το δείγμα τον 90 SNGs είναι ελάχιστο. θέλεις το λιγότερο 1000. Βασικά θέλεις 3,4 χιλιάδες για να είναι ακριβές . σε πάει άσχημα το φύλλο από ότι βλέπω , αλλά με περισσότερα sngs στρώνει. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι το παίξιμο σου είναι breakeven προς losing . Ανέβασε περισσότερες λεπτομέρειες για τα stakes που παίζεις , ποσά τραπέζια ταυτόχρονα , εταιρία κτλ

Δημοσίευση

έχω 4000 κοντά.απλά απομόνωσα αυτά τα 100 γιατί τέτοια διακιμανση δεν έχει ξανατύχει.όλα τα αλλ ιν τα έχω χάσει.. θα δώσω και αλλά στοιχεία αργότερα με hh .

αν θες τσέκαρε με στο sharkscope

sir Achil full tilt .

Δημοσίευση

έχω 4000 κοντά.απλά απομόνωσα αυτά τα 100 γιατί τέτοια διακιμανση δεν έχει ξανατύχει.όλα τα αλλ ιν τα έχω χάσει.. θα δώσω και αλλά στοιχεία αργότερα με hh .

αν θες τσέκαρε με στο sharkscope

αδερφε μετρας

εχεις το πιο εντεχνο τιλτ που εχω δει

ντεμεκ δεν ξερω τις κοκκινες γραμμες και .... :lol:

Δημοσίευση

τσέκαρα τα στοιχεία σου . ενώ είσαι πολύ καλός παίχτης η κόκκινη γραμμή είναι ευθεία και καθοδική , πράγμα παράξενο . πολύ πιθανό να οφείλεται στο ότι χάνεις allin σχετικά νωρίς και όχι στο bubble η στο HU , οπότε και το expected value είναι μικρότερο . Ίσος και να είναι απλά κανα δύο κακές μέρες που δεν έπαιξες το Α game η έκατσες σε τραπέζια με περισσότερους regs από ότι συνήθως . η απλά ανέβηκες stakes .Τώρα όσον αφορά την πράσινη γραμμή μου έχει τύχει και εμένα αυτό. κράτησε 100 sngs περίπου και στα επόμενα ανέβηκε κατακόρυφα μέχρι που συνάντησε την κόκκινη γραμμή , που είναι και το φυσιολογικό , είχα ποστάρει μάλιστα τότε και εγώ σε αυτό το forum .

κατά τη γνώμη μου πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο η κόκκινη γραμμή και όχι η πράσινη. αυτή θα επανέλθει . Μάλλον ήταν ένας συνδυασμός κακής τύχης και ενός από τους άλλους παράγοντες που ανέφερα και έχασες τόσα πολλά .

τη παίζει με τους αντιπάλους στην full tilt ? στην σταρς από τα 13$ και πάνω τα sngs είναι γεμάτα regs και θέλει table selection για να κερδίζεις σταθερά. επειδή με κούρασε αυτό εμένα το έχω ρίξει στα sngs 16 και 45 ατόμων τον τελαυταίο μήνα.

Δημοσίευση

παίζω συνήθως 6 τραπέζια.

παλιά έπαιζα 30$ νορμάλ και σε αυτά μπήκα στο leaderboard

τώρα το γύρισα στα turbo γιατί το κέρδος με το rakeback είναι πολύ μεγαλυτερο στο ίδιο χρονικό διάστημα.(θέλω να μαζέψω 460.000 ftp ώστε να τα κάνω 2000 cash ) δεν είναι ότι άλλαξα κάτι απλά έχασα όλα τα σημαντικά all in

αν βρω χρόνο θα ποστάρω και το hand history από αυτό το διαβολικό τριήμερο.