Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!ανοίγω αυτό το τόπικ με σκοπό να ακούσω γνώμες/απόψεις για την ανωτέρω κατάσταση. Πάιζω σε τουρνουά στο ΦΥΛΛΤΙΛΤ (γυρνάνε σε ελληνικα!?) 10500 ή 23500 εγγυημένα. Φτάνω πολλές φορές στην φάση 2 τραπέζια δηλαδή 20 άτομα και δεν μπορώ να μπω στο τελικό τραπέζι και περιορίζομαι σε μικρότερα έπαθλα. Σε τέτοιες φάσεις όλοι οι παίκτες είναι σχετικά σε μάρκες κοντά αλλα τα αντεσ ροκανίζουν το στακ μου και όταν δεν έρχετε φύλλο.... τι στρατιγική ακολουθούμε ? θέλω απόωεις και γνώμες δίοτι φτάνω στην πηγη αλλά δεν πίνω νερό!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσίευση

κοίτα αφού παίζεις στην φυλλ τιλτ καλό υα ήταν να κανείς τα μαθήματα στην ακαδημία για τα mtt τουρνουά , θα μάθεις αρκετά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ς αυτή τη φάση του τουρνουά.επίσης μπορείς να διαβάσεις στρατηγική για νο λίμιτ τουρνουά χολδεμ. αν υες θα σου συστήσω κάποιο.εμένα παντός προσωπικά με βοήθησαν πολλή τα μαθήματα της full τιλτ περισσότερο κ από το βιβλίο. να κανείς και τα challenges .

Δημοσίευση

θα το δοκιμάσω. Στρατηγική για τουρνουα εννοείς κάποιο βιβλίο? Αν υπάρχει κάτι τετοι είναι καλοδεχούμενο. Γενικά δεν παίζω πολλά χέρια στα τουρνουα και είμαι λιγο loose . Χρησιμοποιώ και το toyrnament indicator

Δημοσίευση
θα το δοκιμάσω. Στρατηγική για τουρνουα εννοείς κάποιο βιβλίο? Αν υπάρχει κάτι τετοι είναι καλοδεχούμενο. Γενικά δεν παίζω πολλά χέρια στα τουρνουα και είμαι λιγο loose . Χρησιμοποιώ και το toyrnament indicator

τη εννοείς όταν λες : Γενικά δεν παίζω πολλά χέρια στα τουρνουα και είμαι λιγο loose . ??????????????????? την παλεύεις καθόλου ρε? πως γίνεται να μην παίζεις πολλά χέρια κια να είσαι και loose από πάνω ???????

Δημοσίευση

εχει δικιο αυτο που εννοω ειναι οτι οταν μπαινω στα επαθλα δεν εχω δει πολλα χερια και στο ινδικατωρ με εμφανιζει τηγητ.ομως στα συνολικα χερια που εχει καταγραψει 1200 περιπου με εμφανιζει λοοσε