panosgrig Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Καλημέρα!ανοίγω αυτό το τόπικ με σκοπό να ακούσω γνώμες/απόψεις για την ανωτέρω κατάσταση. Πάιζω σε τουρνουά στο ΦΥΛΛΤΙΛΤ (γυρνάνε σε ελληνικα!?) 10500 ή 23500 εγγυημένα. Φτάνω πολλές φορές στην φάση 2 τραπέζια δηλαδή 20 άτομα και δεν μπορώ να μπω στο τελικό τραπέζι και περιορίζομαι σε μικρότερα έπαθλα. Σε τέτοιες φάσεις όλοι οι παίκτες είναι σχετικά σε μάρκες κοντά αλλα τα αντεσ ροκανίζουν το στακ μου και όταν δεν έρχετε φύλλο.... τι στρατιγική ακολουθούμε ? θέλω απόωεις και γνώμες δίοτι φτάνω στην πηγη αλλά δεν πίνω νερό!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση
djspithas Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 κοίτα αφού παίζεις στην φυλλ τιλτ καλό υα ήταν να κανείς τα μαθήματα στην ακαδημία για τα mtt τουρνουά , θα μάθεις αρκετά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ς αυτή τη φάση του τουρνουά.επίσης μπορείς να διαβάσεις στρατηγική για νο λίμιτ τουρνουά χολδεμ. αν υες θα σου συστήσω κάποιο.εμένα παντός προσωπικά με βοήθησαν πολλή τα μαθήματα της full τιλτ περισσότερο κ από το βιβλίο. να κανείς και τα challenges . Παράθεση
panosgrig Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 θα το δοκιμάσω. Στρατηγική για τουρνουα εννοείς κάποιο βιβλίο? Αν υπάρχει κάτι τετοι είναι καλοδεχούμενο. Γενικά δεν παίζω πολλά χέρια στα τουρνουα και είμαι λιγο loose . Χρησιμοποιώ και το toyrnament indicator Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2011 θα το δοκιμάσω. Στρατηγική για τουρνουα εννοείς κάποιο βιβλίο? Αν υπάρχει κάτι τετοι είναι καλοδεχούμενο. Γενικά δεν παίζω πολλά χέρια στα τουρνουα και είμαι λιγο loose . Χρησιμοποιώ και το toyrnament indicatorτη εννοείς όταν λες : Γενικά δεν παίζω πολλά χέρια στα τουρνουα και είμαι λιγο loose . ??????????????????? την παλεύεις καθόλου ρε? πως γίνεται να μην παίζεις πολλά χέρια κια να είσαι και loose από πάνω ??????? Παράθεση
panosgrig Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 εχει δικιο αυτο που εννοω ειναι οτι οταν μπαινω στα επαθλα δεν εχω δει πολλα χερια και στο ινδικατωρ με εμφανιζει τηγητ.ομως στα συνολικα χερια που εχει καταγραψει 1200 περιπου με εμφανιζει λοοσε Παράθεση
Recommended Posts