Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τι παίζει στην Κύπρο - No2 ??

Recommended Posts

Βαρέθηκα τις politically correct π***ς. Clicky όσο δύσκολο κι αν σου είναι να το πιστέψεις τα προβλήματα της κύπρου ΔΕΝ είναι η σκέψη με την οποία κοιμάται και ξυπνάει ο μέσος έλληνας. Δεν ανέχομαι να αποκαλείς προδότη οποιονδήποτε που πηγαίνει σε ένα καζίνο που υπάρχει value και που τυχαίνει να βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Είπαμε να σεβόμαστε τις ευαισθησίες σας αλλά υπάρχει και κάποιο όριο.

Όταν αναφέρθηκαν τα κατεχόμενα σε άρθρο ως Kύπρος και διαμαρτυρηθήκατε αμέσως το αλλάξανε. Εδώ χωρίς καμιά πρόκληση και κανένα λόγο πετιέσαι και επαναλαμβάνεσαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαρέθηκα τις politically correct πίπες. Clicky όσο δύσκολο κι αν σου είναι να το πιστέψεις τα προβλήματα της κύπρου ΔΕΝ είναι η σκέψη με την οποία κοιμάται και ξυπνάει ο μέσος έλληνας. Δεν ανέχομαι να αποκαλείς προδότη οποιονδήποτε που πηγαίνει σε ένα καζίνο που υπάρχει value και που τυχαίνει να βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Είπαμε να σεβόμαστε τις ευαισθησίες σας αλλά υπάρχει και κάποιο όριο.

Όταν αναφέρθηκαν τα κατεχόμενα σε άρθρο ως Kύπρος και διαμαρτυρηθήκατε αμέσως το αλλάξανε. Εδώ χωρίς καμιά πρόκληση και κανένα λόγο πετιέσαι και επαναλαμβάνεσαι..

Είπαμε να σεβόμαστε τις ευαισθησίες .. ευαισθησίες μας ε ? δεν έχει πρόβλημα .. δεν θα το συνεχίσω ένα σου ποστ λει πολλά. Και κάτι τελευτεο όσο αφορά της ευεσθησίες μας κύριε αρουρελ το 1996 δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τότε πέθανα 2 παλικάρια γιατη προσπάθησαν να περάσουν απέναντι και ο ένας να κατεβαση την σημεα της ντροπής για να πηγενετε τώρα εσείς ανενόχλητοι . ΕΠΕΙΔΉ έχει value και δεν είναι θέμα πολιτικό αυτό . τέλος

Clickys , δεν είσαι ούτε βαρέτος, ούτε ανιστόρητος, ούτε βλάκας. Όπως δεν είσαι ψάρι, χαζοεθνικιστής και ψευτοπαλικαράς των forums . Μόλις αγόρασα 2 κουνουπίδια, ισχυρίζονται πως σε έχουν σε ΙQ τεστ. Τα διέψευσα όμως και τα έστειλα στο τελάρο τους, ξανακοιμήσου ήσυχα τσολιά μου.

Clickys , δεν είσαι ούτε βαρέτος, ούτε ανιστόρητος, ούτε βλάκας. Όπως δεν είσαι ψάρι, χαζοεθνικιστής και ψευτοπαλικαράς των forums . Μόλις αγόρασα 2 κουνουπίδια, ισχυρίζονται πως σε έχουν σε ΙQ τεστ. Τα διέψευσα όμως και τα έστειλα στο τελάρο τους, ξανακοιμήσου ήσυχα τσολιά μου.

ψευτοπαλικαράς ? αρχηγέ δεν κριβομε πίσω από ένα username αν θες να μάθεις περισότερα ρωτά με .. και επειδή έκανες προσωπική επίθεση θα σου απαντήσω και εγώ Καπιος πουλά και το σπίτι tου για τα χρήματα πιος να είναι άραγε ?

Εγώ καταλαβαίνω ότι τραβήξατε πολλά απο τους τούρκους και τους μισείτε και δεν πατάτε στα κατεχόμενα. Από εκεί και πέρα για ποιο ακριβώς λόγο απαιτείτε κι από όλους τους άλλους να κάνουν το ίδιο και τους κράζετε και τους αποκαλείτε προδότες και ξεφτίλες? Για ποιο λόγο ακριβώς θέλετε να με πείσετε οτι εγώ που γεννήθηκα και ζω στην Ελλάδα πρέπει να μισώ τους τούρκους για κάτι που έγινε σε ένα απομακρυσμένο νησί πριν 40 χρόνια και δεν επηρέασε άμεσα εμένα και το περιβάλλον μου? Μεταξύ εθνικόφρονα και προδότη δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο?

Αν πχ το 1970 είχαν καταλάβει για κάποιο λόγο οι βούλγαροι τη μακεδονία θα δείχνατε το ίδιο μίσος που έχετε τώρα για τους τούρκους?

κάποιοι έχουν μπερδεψη την βούρτσ με την ....τσα\\

καταλαβαίνω το αίσθημα αλλά κάποιοι παίζουν πόκερ για να ζήσουν την οικογένεια τους.

χωνέψε το.

να ρωτήσω κάτι να δο αν αληθεύει.

?

τούρκο κιπτριοι υπήρξαν πάντα στο νηση όπως και ελινο κύπριοι.

(που να μιλάνε της γλώσσες βασικά.)

αληθεύει ότι κάποτε οι ελληνοκιπριοι είχαν τους τουρκοκιπριους σαν δούλους?

ισχιει ιστορικά? ρωτάω σοβαρά

ΥΓ. ιστορικά δεν συμενη ιστορία πρααφρασμένη από άδωνη , λιακόπουλο,βελόπουλο και κάθε ίδους σ***οκέφαλο φασίστα.

σωστός ο ucthelegend , με την ίδια λογική είμαι και εγώ προδότης που ήρθα στη Γερμανία για δουλειά.

αλλά το θέμα με τα κατεχόμενα είναι λίγο διαφορετικό, επειδή είναι ακόμα ανοικτό.

Παιδιά όπως καταλαβαίνει ο καθένας η συζήτηση αυτή δεν τελειώνει ποτέ... Για να μην κλειδωθεί λοιπόν το θέμα (ακόμη κι αν μεταφέρθηκε σε οφφ τοπικ) με τους χαρακτηρισμούς να έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν καλό είναι να κλείσει εδώ το θέμα...

Και μια φιλική παρατήρηση: Απ' την μικρή εμπειρία μου σε φόρουμ (όχι μόνο πόκερ αλλά γενικότερα) διαπιστώνω ότι η αφορμή για παρεξήγηση έχει γίνει πλέον... ψωμοτύρι για αρκετούς χρήστες... Από συζήτηση για hands μέχρι σοβαρότερα ζητήματα όπως τα κοινωνικοπολιτικά... Το μόνο σίγουρο είναι πως τα προβλήματα μας δεν λύνονται πίσω από έναν υπολογιστή γι' αυτό πριν αναλωθούμε σε μια αντιπαράθεση καλό είναι να το έχουμε αυτό λίγο στο νου μας

Είπαμε να σεβόμαστε τις ευαισθησίες .. ευαισθησίες μας ε ? δεν έχει πρόβλημα .. δεν θα το συνεχίσω ένα σου ποστ λει πολλά. Και κάτι τελευτεο όσο αφορά της ευεσθησίες μας κύριε αρουρελ το 1996 δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τότε πέθανα 2 παλικάρια γιατη προσπάθησαν να περάσουν απέναντι και ο ένας να κατεβαση την σημεα της ντροπής για να πηγενετε τώρα εσείς ανενόχλητοι . ΕΠΕΙΔΉ έχει value και δεν είναι θέμα πολιτικό αυτό . τέλος

αν ανεκαθεν οι Ελληνες δεν κοιμοταν και δεν ξυπνουσαν εχοντας στο μυαλο τους, τους υποδουλους αδελφους τους,τα συνορα της Ελλαδος θα ηταν στην Πελοπονησσο.

το εθνος πια δεν παιζει,εξω απο την Κυπρο μας,Τουρκοι και Εγγλεζοι

αφιερωστε 3 λεπτα να δειτε το βιντεο πριν ξαναπατε στα κατεχομενα,ειτε για ποκερ ειτε για τουρισμο,ρε παιδες.

ειναι κριμα να χρηματοδοτουμε αυτους που μας σκοτωνουν

Για ποιο λόγο ακριβώς θέλετε να με πείσετε οτι εγώ που γεννήθηκα και ζω στην Ελλάδα πρέπει να μισώ τους τούρκους για κάτι που έγινε σε ένα απομακρυσμένο νησί πριν 40 χρόνια και δεν επηρέασε άμεσα εμένα και το περιβάλλον μου? Μεταξύ εθνικόφρονα και προδότη δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο?

Αν πχ το 1970 είχαν καταλάβει για κάποιο λόγο οι βούλγαροι τη μακεδονία θα δείχνατε το ίδιο μίσος που έχετε τώρα για τους τούρκους?

"""σε ένα απομακρυσμένο νησί πριν 40 χρόνια""

εισε για γέλια.

Η τουρκική επεκτατική πολιτική και η τουρκική καθημερινή παραβίαση του Ελληνικού ΜΑΣ εναέριου και θαλάσσιου χώρου είναι καθημερινό φαινόμενο ......ρωτήστε να μάθετε τους ανθρώπους που είναι στις ακριτικές περιοχές της ελλάδας ΜΑΣ .

Το να κάνετε την πάπια νομίζοντας πως ελλάδα είναι μόνο η αθήνα είναι γελίο . Και εσείς γελιοι . Ένα καλό υπάρχει στην όλη αυτή υπόθεση . ΕΊΣΤΕ Η συντριπτική μειοψηφία ρεεεεε είστε η μειοψηφία γιαυτό δεν θα ασχολούμαστε πλέον με εσάς γιατί απλούστατα φίλε Αντρέα και lefkaslion δεν πρόκειτε να αλλάξουν ποτέ γνώμη . Απλά μην ασχολήστε με αυτούς που έτσι η αλιως είναι 5-6 εδώ . η πλειοψηφία του αγαπημένου μας pokerland είναι παιδιά με ήθος .

έχω πάει στην αγορά και αγόρασα αγγουρκα της χλwρακας το μόνο είναι λίγο στραβά και πρέπει να ισιώσουν αρκεψε και ισιωννε ένα ένα . OUST στους είρωνες .

Ερώτηση: Εάν με κάποιον τρόπο αύριο λυνόταν το Κυπριακό ζήτημα και όλοι οι Τουρκοκύπριοι αποχωρούσαν από το νησί, θα θέλατε να είστε ανεξάρτητο αυτόνομο κράτος (Κύπρος), ή να ενωθείτε με την Ελλάδα και πλέον να αποτελείτε ένα από τα νησιά της Ελλάδας;

'Εχεις δίκιο σε πείραξε η ειρωνία του Κουρή ενώ όταν πετάτε δημόσια εμετούς του τύπου προδότες, ανήθικοι, γελοίοι και ξεφτίλες είστε σωστοί. Αυτές τις ακραίες απόψεις κρατήστε τις για τους εαυτούς σας, δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που αναφέρεται το μέριτ να διαβάζουμε για το πόσο κακός και ανήθικος είναι όποιος αποφασίζει να πάει εκεί.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...