Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PlO 25 facing min re raise on river on paired board

grgant

Recommended Posts

Seat 5 is the button

Total number of players : 6/6

Seat 2: Ado_Bo ( $38.38 USD )

Seat 4: DONKY_8 ( $15.60 USD )

Seat 5: FollProVieh1 ( $10.98 USD )

Seat 3: LiverPool24 ( $7.66 USD )

Seat 6: Trickyplay88 ( $5.07 USD )

Seat 1: grg_ant ( $57.04 USD )

Trickyplay88 posts small blind [$0.10 USD].

grg_ant posts big blind [$0.25 USD].

** Dealing down cards **

Dealt to grg_ant [ Kc 8c 7d 5d ]

Ado_Bo folds

LiverPool24 folds

DONKY_8 folds

FollProVieh1 calls [$0.25 USD]

Trickyplay88 calls [$0.15 USD]

grg_ant checks

** Dealing Flop ** [ Ah, 4d, 5c ]

Trickyplay88 checks

grg_ant checks

FollProVieh1 checks

** Dealing Turn ** [ 6c ]

Trickyplay88 bets [$0.50 USD]

grg_ant raises [$1.75 USD]

FollProVieh1 calls [$1.75 USD]

Trickyplay88 calls [$1.25 USD]

** Dealing River ** [ Ac ]

Trickyplay88 checks

grg_ant bets [$2 USD]

FollProVieh1 raises [$4 USD]

???

Γενικά το τραπέζι είναι αρκετά fishy αν και δεν έχουμε παίξει πολλά χέρια.ο αντίπαλος δεν είναι LAG και αυτό με κάνει να προβληματίζομαι αν και γενικά τα hand dynamics δεν φαίνεται να είναι και το δυνατό σημείο των παικτών στο τραπέζι.επίσης το μέγεθος του raise είναι άλλος ένας παράγοντας που έλαβα υποπσιν στο thinking process.

Κάποιες απόψεις για το χέρι είναι ευπρόσδεκτες αν και τα στακές δεν είναι κατάλληλα για μεγάλη ανάλυση.

THANKS προκαταβολικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σου απαντησω εγω μιας και δεν βλεπω και κανεναν αλλο

πριφλοπ, σωστο το τσεκ σου, δεν θα ελεγα οχι ομως και σε ρειζ με τα νταμπλ σουιτεντ για να διωξεις το σμολ μπλαιντ και να εκμεταλλευτεις (χωρις θεση βεβαια) μπορντ με μεγαλα φυλλα αφου το μπατον δεν εδειξε και καποια ιδιατερη δυναμη με απλο κολ

φλοπ, σωστα κανεις τσεκ ενω και κανενας δεν δειχνει ιδιαιτερη δυναμη

τερν, πονταρισμα και σωστο το ποτ σαιζ μπετ σου για βαλιου και ενω μπορουμε να κανουμε και φριρολινγκ καποιον με το φλαση ντροου μας. Παιρνουμε κολ απο τον επομενο και απο τον αρχικο ρειζερ. Ειμαστε σιγουροι οτι κανενας δεν εχει τα 7-8 και προσωπικα τους βαζω σε 3-7, 2-3 κακοπαιγμενο, φλασ ντροου, 2 ζευγαρια ή σετ στα εξαρια

στο ριβερ σου κανει σαφεστατα ενα βαλιου μπετ.. βεβαια δεν κανεις ρειζ και νομιζω οτι αλλα 2 για 12 που εχει το ποτ κανεις ανετα ενα κολ καθως με κακους αντιπαλους οπως λες κερδιζεις σιγουρα μια φορα στις 6 κακοπαιγμενα χερια οπως μικροτερο χρωμα, 3-7

πιστευω οτι το επαιξες σωστα το χερι σου και ισως μπορουσες να αποφυγεις το μπετ στο τελος.. το εκανες το κολ τελικα;

υγ συγνωμη για .... τα ελληνικα :lol:

Διαφωνω με το bet στο river.Στο turn οταν κανεις raise και callaρουν και οι 2 ειναι πολυ πιθανο να κυνηγανε nuts χρωμα,full house κλπ.

Οταν πονταρεις στο river και σ κανει min raise σχεδον ποτεεε δεν νικας κατι εκτος αν ειναι retarted ο αντιπαλος αλλα και παλι δεν γινεται να κανει minraise κατι που κερδιζεις.

Αλλα δεν εχεις και λογο να κανεις bet river.Δεν σε βλεπει τιποτα χειροτερο.

Οποτε check river και αναλογα αν γινει bet και ποσο θα ειναι αυτο αποφασιζεις αν κανεις call η πασο.

Όσον αφορά το bet στο river πιστεύω ότι το χέρι έχει ακόμα value καθώς χτυπάω και το nut flush οπότε το ότι με callaroun με flush draws είναι υπέρ μου αφού είμαι μπροστά obv .Κατά δεύτερον θέλω να βάλω σε ένα range τον αντίπαλο που μας κάνει reraise γιατί κατά τη διάρκεια της παρτίδας δεν είχα πολύ χρόνο.Είναι γεγονός ότι χάνουμε από σετ στο τύρν που γίνονται full house στο river ,καθώς το AAxx δεν παίζει, και two pair είναι δύσκολο να callarei bet και raise στο turn εκτός και αν έχει και δυνατό flush δράω,πιθανότητα που μειώνεται από τη στιγμή που έχουμε εμείς το nut flush δράω.Από τη άλλη,apo τα sets τα που πμορεί να χει ο αντίπαλος μόνο το 66xx βγάζει νόημα καθώς 77xx,88xx , ακόμα και το ακραίο KKxx λόγω μη raise pre θα έκαναν bet στο flop από τη στιγμή που μιλάει τελευταίος ο villain (αν ήταν σε αρχική θέση ίσως να πήγαινε για check /raise ). Οπότε το μόνο φύλλο που βγάζει νόημα είναι το 66xx για μένα,αλλά όλο αυτό προφανώς δεν εφαρμόζεται πάντα στο plo25 με διάφορα άκυρα plays να γίνονται.

Επίσης το min re raise και γω συνήθως βλέπω ότι εκεί σημαίνει nuts η τεσπα κάτι πολύ κοντά σε nuts αλλά και πάλι εγώ το χω κάνει πολλές φορές με air για να κάνω represent ακριβώς αυτό και έχει περάσει.επίσης το line που έχουμε πάρει δείχνει πολύ ότι έχουμε την nut straight στο turn και επειδή το bet μας στο ρίβερ είναι μικρό μπορεί να το εκμεταλλεύεται ο αντίπαλοςγια να μας μπλοφάρει ή και να κάνει raise για value με flush ?

Σορρυ για το κατεβατό guys . Εγώ έκανα πάσο αφού έφαγα όλο το time bank αλλά όσο το σκεφτομαι πιστεύω ότι βάσει ποτ odds και των παραπάνω πρέπει να ναι σωστό το καλλ.

Btw τον ρώτησα μετά τη είχε και μου είπε ότι είχε την nut κέντα και στο river χρώμα.Αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω, αλλά δεν τον πολυπιστεψα.

π.ς. φαίνεται πολύ κουραστικό αυτό που έγραψα.δεν θα απαντήσει κανείς..

μάλλον εννοείς 44xx ,55xx .καλά όλα αυτά που λες αλλά λίγο υπερβολικά για τα stakes αυτά νομίζω και για τα 2$ που πρέπει να δεις.μόνο από 66 χάνεις και Α6

Διαφωνω με το bet στο river.Στο turn οταν κανεις raise και callaρουν και οι 2 ειναι πολυ πιθανο να κυνηγανε nuts χρωμα,full house κλπ.

Οταν πονταρεις στο river και σ κανει min raise σχεδον ποτεεε δεν νικας κατι εκτος αν ειναι retarted ο αντιπαλος αλλα και παλι δεν γινεται να κανει minraise κατι που κερδιζεις.

Αλλα δεν εχεις και λογο να κανεις bet river.Δεν σε βλεπει τιποτα χειροτερο.

Οποτε check river και αναλογα αν γινει bet και ποσο θα ειναι αυτο αποφασιζεις αν κανεις call η πασο.

Παράδοξος συμφωνώ με την ανάλυση που κανείς στο χαντ...

.όμως θέλω να σε ενημερώσω πως είσαι υπό παρακολούθηση ...2 ντετέκτιβ στη γη και 4 κατάσκοποι στο ίντερνετ σε παίρνανε από ακτίνες Χ! για τη μαλακία που έκαναν τα τσιράκια σου πριν 1 ώρα...με μια μόνο προσταγή σου!!!! -------ΒΑΝ!-------

Αλλά το καλό το παλληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι....

@ γεωπόνος .ναι εννοώ 44xx και 55xx και γενικά προσπαθώ να αντιμετwπίζω τα hands ανεξάρτητα απτό stake ,γιατί δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσω τα10$ που εχω βάλει σαυτο το ποτ ,αλλά αν γενικά η προσέγγιση είναι σωστή ώστε να τη χρησιμοποιήσω μετέπειτα και σε αλλά stakes if possible .

@μποοκης: keep trolling i guess