cypruspokerman Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 καλισπερα σε ολοθσ απολογοθμε για τιν ορθογραφια μοθ , αλλα δεν τελιοσα το σχολιοπεζο ποκερ εδο και καιρο πλάι μονευ.. θελο παρα πολα να κτισο εναν κεφαλεο για να μπορο να πεζο με αλιθινα λεφτα ..ομοσ εχο ενεν προβλιμα ΔΕΝ ΕΧΟ ΚΑΘΟΛΟΘ ΛΕΦΤΑ ειμαι 19 χρονον και δεν μπορο να ωαλο λεφτα γιατι δεν εχοαν μποριτε να μου στιλρτε λεφτά ο καυθενας όσα μπόρι στην φυλλτιλτ το υσερναμε μου είναι το ίδιο με το ποκερλαντ ευχαριστο εκ τον προτερον οσα μπορι ο καθενασ ιποσχομε θα τα επιστρεψο οταν τα καταφερο Παράθεση
cypruspokerman Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 οσα μπορισ ευχαριστο Παράθεση
cypruspokerman Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 τι ειναι αθτο? Παράθεση
vassilis21 Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 ΦΊΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΆ..ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΣΟΥ.(ειδικά στην φουλ τιλτ που επέλεξες είσαι χαμένος από χέρι!!! σκέψου μόνο πως ο καλύτερος κύπριος -έλληνας παίκτης έχει ζημιές εκεί μετά από 2000 τουρναμεντ ). ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Τι ΘΑ ΚΑΝΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΕΊΣΑΙ ΜΌΛΙΣ 19 ΧΡΌΝΩΝ. ΑΝ ΠΟΡΩΘΕΙΣ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΌΚΕΡ ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΣ ΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ... ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΈΡΙΑ. Παράθεση
cypruspokerman Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 ΦΊΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΆ..ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΣΟΥ.. ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Τι ΘΑ ΚΑΝΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΕΊΣΑΙ ΜΌΛΙΣ 19 ΧΡΌΝΩΝ. ΑΝ ΠΟΡΩΘΕΙΣ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΌΚΕΡ ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΣ ΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ... ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΈΡΙΑ.ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΕΞΟ ΛΙΓΑ ΤΟΥΡΟΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟ ΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΕΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΩΟΙΘΙΣΕΙ ΣΑ ΕΘΧΑΡΙΣΤΟ Παράθεση
Kapetanios Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Καλά έλεγα να παο για ύπνο αλλα εδώ μέσα δεν παίζονται μερική thnx για το γέλιο που προφέρεται.. Παράθεση
cypruspokerman Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Καλά έλεγα να παο για ύπνο αλλα εδώ μέσα δεν παίζονται μερική thnx για το γέλιο που προφέρεται.. ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ Παράθεση
Kapetanios Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 τι ειναι αθτο?Νομίζω εάν κατάλαβα καλά παίξε πρώτα με 0.50 ένα MORTAL KOMBAT! Τουρνουά και εάν βγείς πρώτος συνεχίζεις με το poker.. Εάν κατάλαβα καλά γιατί καμια φορα και ο γραφτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος.. Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 πέρα από την πλάκα νομίζω το θέμα με την αυτόματη διορυβση καταντά αστείο, θα ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε, ΦΑΤΑΛΙΤΥ!!!! έτσι στα ελληνικά να γουστάρουμε Παράθεση
ANOCONMEN Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ... ΜΟΥΦΑ 100% Παράθεση
Recommended Posts