Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλισπερα σε ολοθσ απολογοθμε για τιν ορθογραφια μοθ , αλλα δεν τελιοσα το σχολιο

πεζο ποκερ εδο και καιρο πλάι μονευ..

θελο παρα πολα να κτισο εναν κεφαλεο για να μπορο να πεζο με αλιθινα λεφτα ..

ομοσ εχο ενεν προβλιμα ΔΕΝ ΕΧΟ ΚΑΘΟΛΟΘ ΛΕΦΤΑ

ειμαι 19 χρονον και δεν μπορο να ωαλο λεφτα γιατι δεν εχο

αν μποριτε να μου στιλρτε λεφτά ο καυθενας όσα μπόρι στην φυλλτιλτ

το υσερναμε μου είναι το ίδιο με το ποκερλαντ

ευχαριστο εκ τον προτερον οσα μπορι ο καθενασ

ιποσχομε θα τα επιστρεψο οταν τα καταφερο

Δημοσίευση

ΦΊΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΆ..ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΣΟΥ.(ειδικά στην φουλ τιλτ που επέλεξες είσαι χαμένος από χέρι!!! σκέψου μόνο πως ο καλύτερος κύπριος -έλληνας παίκτης έχει ζημιές εκεί μετά από 2000 τουρναμεντ ). ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Τι ΘΑ ΚΑΝΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΕΊΣΑΙ ΜΌΛΙΣ 19 ΧΡΌΝΩΝ. ΑΝ ΠΟΡΩΘΕΙΣ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΌΚΕΡ ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΣ ΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ... ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΈΡΙΑ.

Δημοσίευση
ΦΊΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΆ..ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΣΟΥ.. ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Τι ΘΑ ΚΑΝΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΕΊΣΑΙ ΜΌΛΙΣ 19 ΧΡΌΝΩΝ. ΑΝ ΠΟΡΩΘΕΙΣ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΌΚΕΡ ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΣ ΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ... ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΈΡΙΑ.

ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΕΞΟ ΛΙΓΑ ΤΟΥΡΟΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟ ΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΕΟ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΩΟΙΘΙΣΕΙ

ΣΑ ΕΘΧΑΡΙΣΤΟ

Δημοσίευση

τι ειναι αθτο?

Νομίζω εάν κατάλαβα καλά παίξε πρώτα με 0.50 ένα MORTAL KOMBAT! Τουρνουά και εάν βγείς πρώτος συνεχίζεις με το poker.. Εάν κατάλαβα καλά γιατί καμια φορα και ο γραφτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος.. ;)