baskont Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Οι εξαιρετικές επιδόσεις των Ελλήνων παικτών το τελευταίο διάστημα επιστεγάστηκαν μ’ ένα τεράστιο θρίαμβο, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες μας έγινε γνωστό μέσα από το φόρουμ του Pokerland πως ο ‘AntiTop1’ κατέκτησε το Sunday Warm-up (!), ένα από τα κορυφαία online τουρνουά του PokerStars και αποκόμισε το πρώτο χρηματικό έπαθλο των $148.000!!*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συγχαρητήρια!!! Απίστευτη επιτυχία!Νομίζω η καλύτερη online ελληνική επιτυχία μέχρι στιγμής! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συγχαρητήρια!!! Απίστευτη επιτυχία!Νομίζω η καλύτερη online ελληνική επιτυχία μέχρι στιγμής!Όχι δεν είναι η μεγαλυτερη. Έτσι γρήγορα θυμάμαι ότι ο Loxagos τον Ιανουάριο πήρε 182.000 με την 2η θέση στο Sunday Millions .Πάντως είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και πολλά μπράβο στον AntiTop1. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συγχαρητήρια!!! Απίστευτη επιτυχία!Νομίζω η καλύτερη online ελληνική επιτυχία μέχρι στιγμής!Όχι δεν είναι η μεγαλυτερη. Έτσι γρήγορα θυμάμαι ότι ο Loxagos τον Ιανουάριο πήρε 182.000 με την 2η θέση στο Sunday Millions .Πάντως είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και πολλά μπράβο στον AntiTop1.Σωστά. είχα κολλήσει με τον Χρήστο "crf88"Βλάσση και τα $132,787.50... έχουμε χάσει το μέτρημα ρε παιδιά !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 its a fkin SICK score! congrats και επειδή το βλεπα πραγματικά gg .btw μεγαλύτερο ελληνικό cash νομίζω thanasis1982 . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συγχαρητήρια! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts