Paphos Maniacs Club Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 GO GO MATHEW PAPHOS MANIACS GO GO GO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paphos Maniacs Club Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 5ος από 8GO MATHEW GO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 To ena Ήταν το 8R όπου χάσαμε στην 7ι θέση αφού το καθοριστικό φλιπ δεν ήταν υπέρ μας....Το άλλο ήταν σαττ για το Παγκύπριο Τουρ που διοργανώνουν οι μανιακς !....Ευχαριστώ για την στήριξη ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ferryman8245 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 καταρχήν συχαρητήρια για την 7 θέση που πήρες αν και σε περίμενα πιο ψιλά .έκανες ένα πολύ καλο game σε έβλεπα πολλές ώρες πριν φτάσουμε μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν μείναμε 24 is , εγώ ένα λάθος με το tt μου κόστισε ,έπρεπε να κάνω all in preflop, και κάθε άλλο στο hand με το 77 απέναντι στο κκ το δικό σου στο bb ήτανε αναγκαίο all in .GG Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 ευχαριστώ φίλε ... Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορούσα να μιλήσω δεν είχα δικαιώματα ομιλίας . Απολογούμαι που τελικά εγώ ήμουν αυτός που σε αποκλείσε.. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να πάω πάσο .. Η 7 θέση ήταν πίκρα πράγματι , αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. καλή συνέχεια τα λέμε στα τραπέζια ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 δεν είχα δικαιώματα ομιλίας . Εισαι πολυ μπροστα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Γελώντας έξω Ηχηρά .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Γελώντας έξω Ηχηρά ..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΕΘΑΊΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts