TigerOn Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και είναι αρκετά εξοργιστικό ώστε να με αναγκάζει να κάνω κοινωνούς τους Έλληνες και να δω αν είμαι μόνος ή συμβαίνει και σε άλλους.Για πολλοστή φορά η FTP καθυστερεί τουλάχιστον μια εβδομάδα να απαντήσει σε κάποια ζητήματα που της έθεσα (ακόμα δεν έχει απαντήσει). Σε αντιδιαστολή, η Πόκερσταρς απαντά σε λίγα λεπτά έως λίγες ώρες.Το αστείο είναι ότι σε προηγούμενη -καθυστερημένη- απάντησή τους μου τόνισαν ότι μπορώ πλέον να τους γράφω και στα ελληνικά καθώς διαθέτουν πια σχετικό τμήμα. Μάλλον θα λείπει σε άδεια ο Έλληνας μεταφραστής.Οι ερωτήσεις που τους έθεσα είναι:1) Είναι λίγος ο χρόνος αντίδρασης ειδικά για μένα που παίζω 4-5 multitabling games στο laptop μου, όπου κάθε φορά έχω ένα παράθυρο ανοιχτό. Τα υπόλοιπα τα ανοίγω όταν έρθει η σειρά μου και αρχίσει να αναβοσβήνει η κάτω μπάρα της οθόνης μου. Πείτε μου με σαφήνεια αν υπάρχει τρόπος να αυξηθεί ο χρόνος αντίδρασης ώστε να μην με πετάει εκτός δράσης το σύστημα. Στην πόκερσταρς όπου παίζω 7-10 no fast ring tables δεν έχω κανένα πρόβλημα και πολύ σπάνια με πετάει έξω το σύστημα αφού μας δίνει αρκετό χρόνο αντίδρασης.2) Υπάρχει επίσης ένα σχετικό πρόβλημα με τα παράθυρα που αναβοσβήνουν όταν έρχεται η σειρά μου. Αυτά τα παράθυρα συνεχίζουν να αναβοσβήνουν για ένα - δυο δευτερόλεπτα ΜΕΤΑ την ενέργειά μου σ΄αυτά. Αυτό είναι κάτι που με μπερδεύει πολύ και πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το διορθώσετε. Αν υπάρχει ήδη κάποια επιλογή που να το διορθώνει, παρακαλώ να μου πείτε ποιά είναι.3) Ένα τελευταίο πρόβλημα που θέλω να διορθώσετε είναι ότι δεν εμφανίζονται οι χρωματιστές μπάρες στους αντιπάλους μου, όταν τους έχω σημάνει με note νωρίτερα. Οι μπάρες εμφανίζονται μόνο αν ανοίξω ξεχωριστό παράθυρο με το last hand. Παρακαλώ πείτε μου αν διορθώνεται το πρόβλημα και πως! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
empEMP Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Η αδιαφορία και η αργοπορία στις απαντήσεις δεν περιορίζονται μόνο σε βάρος των Ελλήνων. Αυτό άλλωστε θα ήταν ανόητο. Το customer support της FTP είναι περιβόητο διεθνώς για το μεγάλο χρόνο απόκρισης. Στείλε πάλι μήνυμα και θα σου απαντήσουν σε βάθος χρόνου (lol ). Και ναι pks support > ftp =/= . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TigerOn Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2011 Δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς και όλος ο κόσμος που τους αντιμετωπίζει σοβαρά! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
evoman Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2011 Σε μια φράση σου είδα ότι αναφέρεις την λέξη ποκερσταρς πιστεύω πεζει μεγάλο ρόλο και αυτό αν και δεν εξηγεί την τόση μεγάλη αργοπορία τους νομίζω!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Ολες οι συζητήσεις που παραπέμπουν σε θεωρίες συνωμοσία μεταφέρθηκαν στην κατηγορία On TIlt & Bad Beats και συγκεκριμένα στο *** Επίσημο Θέμα για Θεωρίες Συνωμοσίας***.Δεν σβήστηκε καμία δημοσίευση - όπως λανθασμένα ειπώθηκε - όλα τα μηνύματα, ακόμη κι εκείνα που κράζουν τους συνωμοσιολόγους μεταφέρθηκαν στο ίδιο θέμα γιατί αν παρέμεναν σε αυτό το ποστ δεν θα είχαν κανένα νόημα.Προς εκείνους που είπαν ότι οι moderators καθυστέρησαν, μπορεί να έχουν δίκιο, όμως εδώ και 2 μέρες όλη η ομάδα του Pokerland είναι στο Λουτράκι - κοινώς έχει πάρει φωτιά ο πισινός μας - και λογικό ήταν να μην προλάβουμε να πάρουμε χαμπάρι ορισμένες απαντήσεις. Λίγη κατανόηση παρακαλώ ζητάμε και νομίζω είναι πολύ λογικό.Όσον αφορά τα μπαναρίσματα , ήδη ο vassilis21 έχει μπαναριστεί από το φόρουμ και προειδοποίηση έχει γίνει στον mpookis .Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δυστυχώς θα τον μπανάρουμε για ένα διάστημα επίσης... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpookis Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Ολες οι συζητήσεις που παραπέμπουν σε θεωρίες συνωμοσία μεταφέρθηκαν στην κατηγορία On TIlt & Bad Beats και συγκεκριμένα στο *** Επίσημο Θέμα για Θεωρίες Συνωμοσίας***.Δεν σβήστηκε καμία δημοσίευση - όπως λανθασμένα ειπώθηκε - όλα τα μηνύματα, ακόμη κι εκείνα που κράζουν τους συνωμοσιολόγους μεταφέρθηκαν στο ίδιο θέμα γιατί αν παρέμεναν σε αυτό το ποστ δεν θα είχαν κανένα νόημα.Προς εκείνους που είπαν ότι οι moderators καθυστέρησαν, μπορεί να έχουν δίκιο, όμως εδώ και 2 μέρες όλη η ομάδα του Pokerland είναι στο Λουτράκι - κοινώς έχει πάρει φωτιά ο πισινός μας - και λογικό ήταν να μην προλάβουμε να πάρουμε χαμπάρι ορισμένες απαντήσεις. Λίγη κατανόηση παρακαλώ ζητάμε και νομίζω είναι πολύ λογικό.Όσον αφορά τα μπαναρίσματα , ήδη ο vassilis21 έχει μπαναριστεί από το φόρουμ και προειδοποίηση έχει γίνει στον mpookis .Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δυστυχώς θα τον μπανάρουμε για ένα διάστημα επίσης... Απάντησε μου πρώτα γιατί υπάρχεi η κατηγορία αίθουσες πόκερ? για να ποστάρονται μόνο τα θετικά και αν κάποιος κάνει κριτική σε κάποια εταιρεία κόσμια και ευγενικά με τα επιχειρήματα του τότε πετάτε τα ποστ στην κατηγορία περί συνομωσίας τιλτ και μπατ μπιτ? Έτσι αυτοαναιρείστε από μόνοι σας!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Το συγκεκριμένο θέμα είναι ολόκληρο μία κριτική. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κριτική.Το πρόβλημα είναι όταν νομίζεις ότι προσπαθούν να σου εξαφανίσουν το BR με στημένα ποτ κλπ. Και όχι όταν το νομίζεις, αλλά όταν σφηνώνεις τα ποστ σου σε άλλα θέματα, που είναι ότι πιο ενοχλητικό.Δεν θα επανέλθω, αν δεν καταλαβαίνεις, το μπαν θα έρθει στο επόμενο άκυρο ποστ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts