Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Bubble ITM στο Apollonia student Sunday

Grammenoz

Recommended Posts

Έχουμε μείνει 11 άτομα από τα 70 που έλαβαν μέρος. Κάθομαι στο 5αρι τραπέζι (υπάρχει άλλο ένα με 6 άτομα προφανώς). Ξεκινήσαμε με 6000 μάρκες και ο μέσος όρος είναι 38.000 μάρκες περίπου. Είμαι ο παίκτης με τις λιγότερες μάρκες στο τραπέζι μου και έχω 18000 μάρκες. Στο κόλπο που ξεκινάει είμαι ΒΒ και έχω βάλει τις 3.000 μάρκες άρα μου μένουν 13.700

(1.500-3000 και αντε 300)

Όλοι πάνε πάσο μέχρι τον παίκτη δεξιά μου (Σμολ μπλαιντ)ο οποίος είναι τσιπ λιντερ με 120.000 μάρκες ο οποίος κάνει ρειζ και παίζει τα ρέστα μου(όπως είπα με κάλυπτε κατά πολύ σε μάρκες)

(Το στυλ του είναι λουζ αγκρέσιβ και τον έχω δει πριν λίγο να κάνει ρειζ 4χΒΒ με 10-8ο για να πιέσει από το μπάτον )

Έχω Α-9ο

Ξέρω οτί μπορεί να κάνει αυτήν την κίνηση με οποιοδήποτε φύλο .

Η συμετοχη στο τουρνουά είναι 60 ευρώ και είναι σεβαστό πόσο για εμένα.Παρόλα αυτά δεν θελω απλα να μπω στα λεφτα αλλα θελω να κυνηγήσω ψηλή θεση.

Ο 9ος έπαιρνε 80 ευρώ ενώ ο 5ος κοντά στα 350

Νομίζω οτί είναι καλό σημείο για βάλω τα ρεστα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανεβαίνεις κι εσύ πάνω στο τραπέζι και παίζεις και το κορμί σου εννοείται... ελπίζω να μην σου έκατσε στραβή (αν και για να το ποστάρεις, μάλλον στραβή έκατσε)

Πιο snap call δεν γινεται..Μολις ανακοινωσει all in εχεις βαλει ηδη τις μαρκες σου στο pot.

Οσο για το οτι ειχε q5 και βγηκαν στο flop δεν ενδιαφερει κανεναν και δεν αλλαζει κατι.

μου φαίνεται φίλε ότι ήξερες ήδη ότι είναι call χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και έκανες το ποστ γιατί σε έπιασε το παράπονο για το bad beat σου

Μονόδρομος το κολ φυσικά.Στο ιντερνετ δεν θα το σκεφτόμουνα καθόλου. Άτυχο το αποτέλεσμα,και τζάμπα τόση ώρα παιχνίδι.Όσον αφορά το τι είχε ο αντίπαλος το ανάφερα για τον αρκούδο που αναρωτήθηκε , έτσι και αλλιώς τον βάζω σε οποιαδήποτε 2 φύλα.

Γιατί αυτή ήταν η δική μου άποψη και άκουσα αρκετές άλλες αντίθετες από τον περίγυρο στο καζίνο για το κολ μου τα οποία μαζί με τον αποκλεισμό στο μπαμπλ με ξενέρωσαν λίγο.

Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο σας.