dmelissourgos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Καλησπέρα σε όλους, moderators και μέλη του pokerland.Μου έχει τύχει πολλές φορές να προσπαθώ να γράψω ένα σχόλιο σε ένα άρθρο και να γίνεται reload της σελίδας με αποτέλεσμα να σβήνονται όλα αυτά που έχω γράψει μέχρι στιγμής. Ο μόνος τρόπος για να γράψω είναι να κάνω copy το κείμενό μου μετά από κάθε πρόταση. Απ' ότι κατάλαβα το reload γίνεται για να ανανεώνονται τα σχόλια, αλλά θα πρότεινα ένα reload ανά ώρα ή μισάωρο. Έτσι θα γράφουμε πιο εύκολα καθώς post πάνω από μισή ώρα δεν γράφει κανείς.Μια άλλη λύση θα ήταν να υπάρχει στα settings του λογαριασμού μας η επιλογή αν θέλουμε να υπάρχει το reload και ανά πόση ώρα (το έχω δει αλλού και μου άρεσε) αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο σε επίπεδο υλοποίησης από την πρώτη λύση.Θα ήθελα να ακούσω αν αυτό έχει ενοχλήσει και άλλους και τι ιδέες έχετε, αλλά και αν πρόκειται οι mods να κάνουν κάτι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Το reload ειναι ρυθμισμενο να γίνεται κάθε 10 λεπτά. Αν δημιουργεί πρόβλημα όμως μπορούμε να ανεβάσουμε τον χρόνο στο 20-λεπτο ή και μισάωρο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αν το ανεβάζατε στο μισάωρο θα ήταν μια χαρά.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Το 10λεπτο είναι πολύ λίγο Σταύρο... Είτε για να διαβάσει κάποιος και να ξεκινήσει να σχολιάζει ώσπου να ολοκληρώσει το σχολιασμό είτε σε σελίδες που περιέχουν video. Μέχρι να διαβάσεις το άρθρο και να παίξει το video πολλές φορές κάνει reload στη μέση του video. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpookis Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Το 10λεπτο είναι πολύ λίγο Σταύρο... Είτε για να διαβάσει κάποιος και να ξεκινήσει να σχολιάζει ώσπου να ολοκληρώσει το σχολιασμό είτε σε σελίδες που περιέχουν video. Μέχρι να διαβάσεις το άρθρο και να παίξει το video πολλές φορές κάνει reload στη μέση του video.Συμφωνώ με τα 30 λεπτά..η έστω με 20 γιατί και μένα μου έτυχε να σβήνεται ποστ που έγραφα 15 λεπτά!!! και είναι ξενέρωμα όταν γίνεται αυτό .(για τα reload ανά 30 λεπτά λέω πολισκα και όχι για 30 μπατ μπιτ!!! μην μπερδευτείς και με κανείς βαν πάλι!!! αν και έριξα και γω βαν στον κεντάς και ρεφαρα το βαν που μου ριξες!!) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Το 10λεπτο είναι πολύ λίγο Σταύρο... Είτε για να διαβάσει κάποιος και να ξεκινήσει να σχολιάζει ώσπου να ολοκληρώσει το σχολιασμό είτε σε σελίδες που περιέχουν video. Μέχρι να διαβάσεις το άρθρο και να παίξει το video πολλές φορές κάνει reload στη μέση του video.Σωστό. Είχα ξεχάσει και το θέμα των video. Το πάθαινα στα επεισόδια των "The Micros". Ευχαριστώ για την προσθήκη.Θα ενημερωθούμε από αυτό το thread για το πότε θα αλλάξει ο χρόνος ανανέωσης; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts