malachaskos Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2011 το πρωί μπαίνω και βλέπω ενα φίλο μου και παίζει πόκερ είναι Deep στο 3$+r 2x τουρβο!!!!του κάνω rail μέχρι το τελικό τραπέζι και βγαίνει 4ος....μόλις τελείωσε ξεκίνησα και εγώ το ίδιο τουρνουά είχε πάει για καφέ και όταν γύρισε ήμουν deep (deep για deep ) και μου κάνει rail .... και το αποτέλεσμα ήταν.........Υ.Γ μετά από πολύ καιρό που είχα να κάνω καλό deep run έχω αποκτείσει της ικανότητες (έχω ξεκολωθεί) και έκανα δύο πρώτες θέσεις σε 3 μέρες..... Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2011 Πάμε ξεκολιάρι!!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2011 ΠΆΜΕ ΜΩΡΉ ΨΏΛΑ.... Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Ευχάριστώ για το ρειλ φιλαρακι .Ηταν τυχερό φαίνεται και για τους 2 μας. Και εις ανώτερα!!!!!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 ty man! ελπίζω να συνεχίσουμε και να μην ήταν απλά μια φλασιά... GL Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 braggggggggggggggggeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr χαχαχαχαχαχα. πλάκα κάνω εννοείται. keep up the good work guys . Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 ευχαριστώ ρε φίλε.. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 nice job Κωστα! Θα συνεχισεις να κλαιγεσαι στο skype ?xaxaxaxa Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 φυσικά... άλλο το ένα άλλο το άλλο!! τώρα που το θυμήθηκα έχω μαζέψει πολλά bad beat ... θα στα στείλω αλλά είναι πολλά και θα αργήσουν μέσω skype !Υ.Γ. μόνο ο Αντώνης και ο Γιώργος με καταλαβαίνουν στο skype. Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Κωστα χαρηκα παρα πολυ ρε φιλε με τα κασσ που εκανες, το αξιζες πραγματικα, εγω το ξερω πολυ καλα, παντα τετοια!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Κωστα χαρηκα παρα πολυ ρε φιλε με τα κασσ που εκανες, το αξιζες πραγματικα, εγω το ξερω πολυ καλα, παντα τετοια!!tytyty που έχεις χαθεί ρε φίλε ? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αχ αχ μακαρι να ειχα ηχογραφησει τις γκρινιες σου στο skype...congrats congrats Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αχ αχ μακαρι να ειχα ηχογραφησει τις γκρινιες σου στο skype...congrats congratsΚαλα ρε σε όλους κλαίγεσαι????χαχαχαχαχα Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αχ αχ μακαρι να ειχα ηχογραφησει τις γκρινιες σου στο skype...congrats congratsΚαλα ρε σε όλους κλαίγεσαι????χαχαχαχαχα'' Κρατα μωρή ψολέτα, αλλο ένα , ναιιιιιιιιι!!!!'' Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Επ...αυτες ειναι δικες μου ατακες...χαχαχαχαχα Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 μπραβο ρε Κωστα,συνεχισε ετσι και το νου σου στη διαχειριση Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Ευχαριστώ Σταύρο.... Ευχαριστώ Λευτέρη....Ελπίζω να πήρα το μάθημα μου και όχι στο πρώτο (εκατοστό) bad beat να πάω να παίζω 55R και 100R το κλάψιμο είναι στάνταρ... άσε ρε όλα τα dominated τα χάνω... ΑΚ < AQ AQ < AJ Α9 < Q9 και άλλα πολλά αυτή η pokerstars αν μπορούσε να με κόψει κομματάκια θα το έκανε (το εχει πει άλλος πριν απο μένα.... δεν κλέβω ατάκες σαν κάποιους άλους) Υ.Γ. Δηλώνω οτι ο Παύλος κλέβει ατάκες τις τροποποιεί και τις πλασάρει για δικές του..... Παράθεση
Recommended Posts