takisnik Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2007 Συγνωμη ρε παιδια αλλα το poker.gr ανακοινωσε πως θα δωσει τα 4 ticket στους VIP πελατες του και απο οσο γνωριζω (λογω οτι ημουν απο τους πρωτους που γραφτηκα και παιζω σχεδον σε καθημερινη βαση στο site παρα το εμπαργκο που μου εχουν επιβαλλει στο chat - επι τη ευκαιρια ...το εχουν παρατραβηξει λιγο...)οι κυριοι Καματακης και Πανοπουλος δεν εχουν παιξει ουτε $ σ'ολο αυτο το διαστημα.Πως λοιπον ανηκουν στα VIP μελη του poker.gr?Oi...μονιμοι πελατες του poker.gr που το μονο που ξερουν καλα ειναι να κανουν black χιουμορ για καποιες δικες μου προσφατες δηλωσεις ,πως το βλεπουν αυτο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
melancholy Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2007 takisnik έγραψε:λιγο...)οι κυριοι Καματακης και Πανοπουλος δεν εχουν παιξει ουτε $ σ'ολο αυτο το διαστημα.Πως λοιπον ανηκουν στα VIP μελη του poker.gr?Exoun ipograpsei simvolaio me to site gia sponsorship... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2007 Hλια ,γεια σου !Σιγουρα καπως ετσι ειναι..Αλλο ειναι ομως το θεμα (παραθετω το κειμενο, οπως τo δημοσιευσα και στο pokerunion :παραθετω μαλιστα και τις θεσεις του εκπροσωπου του POKER.GR:αποφασίσαμε να στείλουμε απλά 4 VIP παίκτες μας που αποτελούν τον κορμό της Poker.gr Team στο GPT2. Θεωρούμε εξάλλου υποχρέωση μας εκτός από το να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες παίκτες και το να προσφέρουμε επιπλέον παροχές στα πιο δυνατά μέλη μας.Αν τα βάλεις κάτω, με τη χορηγία αυτή συμπληρώνουμε $5.500 μπόνους προς τους παίκτες μας (ορισμένα σε όλους και ορισμένα στους VIPAναρωτιεμαι λοιπον ξανα......για να ειναι καποιος VIP μελος καπου θα πρεπει 1ον να ειναι..μελος και 2ον να εχει αποδειξει πως αξιζει να ειναι VIP σ'αυτη την αιθουσαΠως λοιπον καποιο παικτες που δεν εχουν παιξει στο POKER.GR ουτε ενα $$$ ,οπως οι κυριοι Καματακης και Πανοπουλος ,ειναι VIP ??Και αυτο το γνωριζω πολυ καλα διοτι ειμαι ,σε καθημερινη βαση,ενεργος παικτης του siteAν μη τι αλλο ,ο χαρακτηρισμος αυτος αποτελει προσβολη για τα μελη του POKER.GR (στα οποια ανηκω και εγω ανελλιπως απο τις πρωτες μερες που το site ξεκινησε τη λειτουργια του)Eκτος αν, το POKER.GR προσπαθει να φτιαξει την POKER.GR TEAM στα προτυπα αλλης γνωστης αιθουσας που παρουσιασε προσφατα τη δικη της ομαδα..θα μπορουσε καλλιστα να το ανακοινωσει και να μην υπαρχει κανενα θεμα!Ομως δεν το εκανε για να μην δυσαρεστησει τους ΠΕΛΑΤΕΣ του..οι οποιοι οφειλουν και πρεπει να ειναι πολυ δυσαρεστημενοι μ'αυτη την εξελιξηΜαλιστα οι νεες θεσεις που ζητησε απο το GPT2 εμενα μου φαινονται ως προσπαθεια να "χρυσωσει" το χαπι στους ΠΕΛΑΤΕΣ του...:S Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts