foustouki Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Σκεφτομαι να ξεκινησω μια προσπαθεια να μαζευτουμε καποιοι cash players για συζητηση χεριων,ανταλλαγη αποψεων και γενικα βελτιωση καθως στο forum το 90% των χεριων για τα οποια γινεται συζητηση ειναι tournament hands.Σκεφτομαι το ολο project ως εξης:Εστω οτι μαζευομαστε 10 ατομα.α)Ανταλλασουμε skype,mails etc και πολυ απλα οποιο μελος εχει καποιο χερι οπου θελει 2η γνωμη,συμβουλη κλπ απλα πετυχαινει καποιον online και τον ρωταει.β)Μπορει καποιος να παρακολουθησει καποιον να παιζει live μεσα mikogo,teamviewer και ταυτοχρονα να μιλανε σχολιαζοντας hands κλπ.Προσωπικα ας πουμε θα μπορουσα να το κανω αυτο (ακομα και face to face στην θεσσαλονικη) σε ενα ατομο απο το οποιο εχω περισσοτερο εμπειρια και μπορω να τον βοηθησω οπως και σε μενα μπορει να το κανει καποιος "καλυτερος" κλπ.γ)Ομαδικες ομιλιες σε skype και αναλυση καποιων χεριων,ανταλλαγη αποψεων κλπ.δ)Για οσους ειναι θεσσαλονικη μπορουν να γινουν και διαφορες συναντησεις για pokerοσυζητηση παρεα με φραπε εννοειται.ε)...στ)..Και οτι προκυψει,οποιος τροπος βοηθειας βρεθει κλπ.Για αρχη οποιος ενδιαφερεται μπορει απλα να μου στειλει ενα pm με τα παρακατω στοιχεια.α)stakes που παιζει αυτον τον καιροβ)αριθμο χεριων-καιρο που παιζει,εμπειρια κλπγ)ειδος παιχνιδου (NLH+PLO βασικα γιατι για αλλο game δυσκολα να βρεθουν ατομα)γ)Καποιο skype/msn (skype καλυτερα) να τον κανω add για να ειναι ευκολοτερη η συννενοηση.δ)κατι αλλο σημαντικο αν δεν μου ερχεται τωρα στο μυαλο.Το ολο θεμα ειναι ολοι να παρουμε και να δωσουμε πληροφοριες-βοηθειες για το game.Μπορει ας πουμε εγω να βοηθησω καποιον "νεοτερο" παιχτη που παιζει NL5 ας πουμε αλλα απο τυχον αποριες του κλπ να καταλαβω δικα μου leaks η οτιδηποτε.Οι εμπειροτεροι μπορουν να βοηθησουν νεοτερους αλλα ταυτοχρονα να βελτιωθουν και αυτοι καθως θα μιλανε και με καλυτερους απο τους ιδιους.(τυπου πυραμιδα)Το συγκεκριμενο thread το ανοιγω γιατι απλα εχω κουραστει να βλεπω tournament hands και στα cash hands να απαντανε 1-2-3 συγκεκριμενα ατομα και στην πραξη να μην υπαρχει συζητηση για cash games στο forum.(αυτο μπορει και να αλλαξει καθως μπορω να ποσταρω αρκετα χερια που μπορει να συζητηθουν στις συναντησεις μας στο forum)Ελπιζω να υπαρχει ανταποκριση και να γινει ενα ωραιο ποκερικο παρεακι που θα συνδιασει χαβαλε αλλα και συζητηση για το game κλπ.Οποιος λοιπον ενδιαφερεται ειτε θελει κατι να ρωτησει κλπ ειτε μου στελνει pm ειτε γραφει εδω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
palisanter Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Σου εχω στειλει πμ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Μολις μπηκα online,θα επικοινωνησω με οσος εστειλαν pm μεχρι στιγμης.Οποιος ενδιαφερεται στελνει pm η μου το κανει γνωστο στο thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2011 Απο αυριο που θα ειμαι online κανονικα θα επικοινωνησω με οσους δηλωσαν ενδιαφερον για να δουμε πως και τι μπορει να γινει γενικα..Οσοι ακομα ενδιαφερονται ας μου στειλουν pm. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Σου εχω στειλει πμ.Me too. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Thanks γενικα την συμμετοχη,εχω παρει πολλα pm και mails απο ατομα που ενδιαφερονται.Με αρκετα απο αυτα εχω μιλησει ηδη skype ζητωντας τους καποιες πληροφοριες κλπ.Γενικα οποιος ενδιαφερθει ας στειλει ενα pm η ας με κανει add skype foustouki.Ασχετα με το οτι το group θα αρχισει συντομα οποιαδηποτε στιγμη ενδιαφερθει καποιος απλα επικοινωνει μαζι μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 12 ατομα εχουμε μαζευτει εως τωρα και ειναι και καποιοι που θα επικοινωνησω μαζι τους το συντομοτερο δυνατο.Μαζεψα καποια στοιχεια για καθε παιχτη (game,stakes,εμπειρια κλπ) τα περασα σε ενα excel και σας το εστειλα στο skype στο group που καναμε εκει ετσι για να εχουμε μια ιδεα ο καθενας για τον αλλον.Απο αυριο θα μιλησουμε για να δουμε ακριβως πως θα αρχισουμε και πως μπορει να γινει.Οποιος αλλος ενδιαφερεται ειτε τωρα αλλα ειτε και μελλοντικα απλα επικοινωνει μαζι μου ειτε εδω ειτε με κανει add στο skype.Thanks για το ενδιαφερον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 13 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2011 Ειχα μπλεξιματα τελευταια με πολλες δουλειες,σχολη και διαφορα αλλα θεματα θα σας ενημερωσω συντομα απο το group που εχουμε στο skype.Αντε να μαθουμε και τιποτα στην πραξη...Οποιος αλλος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου.Cu soon guys! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
puntix Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 παιδια κατι αντιστοιχο γριντινγκ σε σν τζι εγώ είμαι μέσα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greenblooded Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Δηλώνω κι εγώ επισήμως και εδώ το ενδιαφέρον μου, ήδη έστειλα πμ και skype message Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Oκ σε εκανα add στο skype..Αυριο θα μιλησουμε.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LaB Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 όταν έκανα κάτι παρόμοιο για βελτίωση και συζήτηση χεριών με ένα φίλο , παίζαμε σε play money και συζητιγαμε τα δικά μας hands ,lines κλπ .αφού έχετε skype μπορείτε να κάνετε το ίδιο στη σταρς και να συζητάτε δικά σας hands ώστε να μπορείς να αναλύσεις και τη σκέψη του αντιπάλου στο hand . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 ΤΟ έχουμε παρατήσει λίγο αυτό η μου φαίνετε??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts