Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Poker picture

Recommended Posts

Ψαχνομαι να εκτυπώσω σε καμβα 70Χ100 μία ποκερική φωτό όπως στα Σκοπια αν εχετε προσέξει στο Απολλώνια, για την γωνια που παίζω. Δυσκολευομαι όμως να βρω κάποια με καλή αναλυση DPi ή καπως έτσι. Μπορει να βοηθήσει κανεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παύλο έχω πάρα πολλές με πολύ καλή ανάλυση, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι θέμα θέλεις.

Όλες οι φωτογραφίες του Greek Poker Cup , και των GSOP 12,13 και 14 τις έχω ανεβάσει στο Flickr (κλικ εδώ).

Ορισμένες μπορεί να σου κάνουν (δηλ. εκείνες που δείχνουν μόνο μάρκες, ή μόνο το τραπέζι). Αν τις κροπάρεις και τις περάσεις και κάποιο φίλτρο στο Photoshop κάνουν για αυτό που θέλεις να κάνεις.

Σημείωσε ποιες σου αρέσουν και στείλε μου ΠΜ για να τις ξεχωρίσω και να σου τις στείλω σε φουλ ανάλυση χωρίς υδατόσημο.

Επίσης έχω κι εγώ ξεχωριστά μερικές που δείχνουν κοντινά πλάνα από μάρκες, χέρια, στάκες κλπ. Θα βρω τις καλύτερες και σου τις στέλνω κι αυτές.

Βασικα ηθελα καποια ετοιμη επεξεργασμενη, καθώς δεν εχω photoshop (δεν μιλαμε για crop αλλά για πιο συνθετες δουλειες) να φαίνεται είτε σαν ζωγραφια είτε "καλλιτεχνική" ασπρόμαυρη. Όταν ανεφερα τα Σκοπια εννουσα αυτες που εχουν στους τοιχους τους εκει. Παντως ότι εχεις ευχαριστηση στο email kasspav@yahoo.gr