moderator Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Συντάκτης: HPanigma Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 2011Ξεκινώντας να διαβάζεις ένα blog νομίζω είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις δύο πράγματα γι’ αυτόν που γράφει μια άποψη. Έτσι λοιπόν και εγώ πριν μπω στο πρώτο θέμα που επέλεξα να αναλύσω θα παρουσιάσω δύο πράγματα για τον εαυτό μου. *** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Καλη αρχή Χάρη και καλή συνέχεια!! Ωραια τα λες! Keep it up! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 WP sir .Καλή αρχή και απο μένα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Καλη αρχη Χαρη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fermat79 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 καλη αρχη κ απο μενα. ωραιο αρθρο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Πολύ ωραίο άρθρο . Καλή αρχή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ggrigorop1 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2011 ΣΠΑΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FΟRUΜ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΩΣΤΟΣΟ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ..ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ "ΜΕΛΕΤΑΕΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΠΟΚΕΡ..nice job brο..keep it up... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ucthelegend Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Με τι όνομα έπαιζες warcraft HPanigma? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tony_Montana Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 εμενα μου φανηκε λιγο αδιάφορο,δηλαδή διάβαζα διάβαζα και δεν εμαθα κατι καινούργιο.δηλαδή το μονο που εγραψες και δεν ηξερα ειναι οτι πηρες Ipad και διαβαζεις στη σταση του μετρο.no offence Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Καθε αρθρο εχει target group , προφανως αυτο το αρθρο ειναι για πιο νεους παίχτες ή για αυτους που μελετανε αλλα νταλλων. Δεν υπάρχει λόγος για τετοιους χαρακτηρισμούς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 tha diafoniso me to poli kalo mou filo montana pou genika de to sinithizo...to arthro auto einai apo ta kalitera pou exo dei sto land...profanos den einai gia mena i gia allous empeirous paiktes alla opos eipe o kasspav gia arxarious paiktes i gia allous pou akoune sinexeia gia auto to perifimo diavasma sto poker alla de kseroun se ti anaferomaste ( kai mallon theoroune oti exoume diavasei polla vivlia) auto to arthro tou panigma eksigise para poli kala to ti prepei na kanei enas neos paiktis poker ..opoios exei oreksi gia more pano sto idio thema vazo ena link me ena post tou 18xronou neou online fainemenou tou poker http://forumserver.twoplustwo.com/29/ne ... gy-990495/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Καλα αυτο το παλικαρι δεν υπαρχει Χρηστο.Δεν ξερω αν ειδες την συνεντευξη του στο pokerstatic αλλα πραγματικα respect στο ατομο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
athtour Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2011 Εμένα πάλι με κάλυψε πλήρως σαν αρχάριο,λιγο πολυ ήξερα κάποιους τρόπους βελτίωσης, αλλά τα έβαλε ο άνθρωπος όλα σε μια σειρά και έβγαλε και το πορισμά του!!!Πολυ καλός!Μπράβο!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts